Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Czy kameremod, WH, BS dostępne ? To już wiem czemu taką furore zrobił serwer na MPC ^^

Prędzej czy później i tak by wszystko działało, wiec ja ich rozumiem :)

Po co się bronić, przed czymś nieuniknionym ?

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma sensu wprowadzac czegos co sie nie sprawdzi w 100%.

Ograniczanie bonowania tez nie wchodzi w gre.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zagram na 100% z ekipa :)

Więc już macie + 20 graczy i 1 gildie <3xD

Prezka 10/10 :)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Opublikowano

Start servera zostanie przesunięty na dzień 24.02.2013 z powodu małych usterek. Przepraszamy i pozdrawiamy niecierpliwych Team Tuor.pl

post-266934-0-61558300-1361355661.png

Strona Główna : www.Tuor.pl

Lancher: www.Tuor.pl/LauncherTuor.rar

Client: www.Tuor.pl/Tuor.7z

TS: 176.122.227.155

Opublikowano

Start servera zostanie przesunięty na dzień 24.02.2013 z powodu małych usterek. Przepraszamy i pozdrawiamy niecierpliwych Team Tuor.pl

attachicon.giftuor.png

Strona Główna : www.Tuor.pl

Lancher: www.Tuor.pl/LauncherTuor.rar

Client: www.Tuor.pl/Tuor.7z

TS: 176.122.227.155

Nie rób ludzi w balona

80441702658280418033.png

Opublikowano

Super wygląda server.

Zagram. :)

egrq.png

Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej ci jej zostaje. ~ Antoine de Saint-Exupéry

Opublikowano

Wow, jeżeli wszystko wam wypali i nie ma nic zbugowane to serwer bardzo dobry. Jeszcze jedno co mnie trapi to administracja, ciekawe jaka jest, bo to 50% sukcesu każdego serwera.

Nom Administracja to już pół sukcesu :) kto jak kto ale Team Revolution już coś o tym wie xD

Serwer fajny osobiście wole Hardy, ale zagram z nudów.

Opublikowano

Hosting az zablokował nam chwilowo stronke :) hehe do 15 bedzie na nowym tak ze spokojnie niemamy się o co martwic :)

HAhaha jaki powód dali :D : zbyt duza ilosc pobierania danych :):) clienta ściągało ok 10os i wywaliło im hosting :D:D hahah

Opublikowano

Szkoda ze jest 6-7b,nie przepadam za nim ale mus to mus.Serwer mi sie spodobal i chetnie na nim zawitam.Mam jeszcze 1 pytanko.Otoz gralem na pewnym serwerze Cam***** serwery sa do siebie podobne i zauwazylem ze na nowych mapach mam lekkie sciny.Tam bylo dostepny taki patch ktory podmienia tekstury nowych potworow na txt psow z m1 .Dzieki czemu ludzie ze starszymi komputerami mogli smialo expic calymi spotami bez lagow.Czy tutaj tez bedzie cos takiego dostepnego?

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Bardzo dobre rozwązanie i postaram sie aby coś takiego własnie było.

KOMUNIKAT!!!!!!!

Client i Launcher bedzie dostępny dziś wieczorem. Hosting zabronił nam pobierania takiej ilości GB ponieważ wiesz się im łącze :):). Pozdrawiam. WIeczorem znów będzie można pobierać

Opublikowano

Zapraszam serdecznie na team speak serwerowy!:)

176.122.227.155

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

super serwer się zapowiada,niestety niebędziemnie na starcie i kilku pierwszych dnich serwera :(

Opublikowano

Nie ma sensu wprowadzac czegos co sie nie sprawdzi w 100%.

Ograniczanie bonowania tez nie wchodzi w gre.

To pozdrawiam, jak administratorzy tak piszą że hacków nie da się zablokować to pzdr, poprostu nie umiecie... Wiec grajcie sobie cheatrzy, beze mnie.

Ps. I nie piszcie że się nie da w 100% zablokować, bo grałem na serwie na którym wywalało klienta jak się uruchomiło jakiegoś bota ^^.

Opublikowano

To pozdrawiam, jak administratorzy tak piszą że hacków nie da się zablokować to pzdr, poprostu nie umiecie... Wiec grajcie sobie cheatrzy, beze mnie.

Ps. I nie piszcie że się nie da w 100% zablokować, bo grałem na serwie na którym wywalało klienta jak się uruchomiło jakiegoś bota ^^.

Nie da rady zabezpieczyć klienta w 100% .. Zawsze znajdzie się ktoś lub coś co obejdzie zabezpieczenia więc bzdur nie pisz .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...