Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słychać :) Na głośnikach ja zawszę cicho gadam , po co jakość w zapowiedźi na internecie?

To było na szybko , takie tam z nudów żeby było. :)

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Zagram na 100%, Gdzie kupie 6/7 ??będzie zmiana profy ? Z daggera na archera?

f52be290d2ce3.jpg

TUOR START SERWERA 22.02.2013

Opublikowano

Słychać :) Na głośnikach ja zawszę cicho gadam , po co jakość w zapowiedźi na internecie?

To było na szybko , takie tam z nudów żeby było. :)

Wiesz jak coś już robisz to rób to porządnie a nie masz wymówkę "takie tam z nudów" bo widzę ,że to co post piszesz ^-^

@edit

sancarl zwoju chyba nie będzie, a 6/7 pisze w zapowiedzi ,że z metków i z niektórych misji biologa

Opublikowano

Wiesz jak coś już robisz to rób to porządnie a nie masz wymówkę "takie tam z nudów" bo widzę ,że to co post piszesz ^-^

Bez spin koledzy i koleżanki ; )

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Spokojnie, będzie Seria z serwa z Intrem i wgl więc spokojnie, zrobiłem to z nudów , dobra czekamy na serwer. :)

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Ja się nie spinam tylko wyrażam swoje zdanie , zresztą ja kłótni nie chce :)

Koniec spamu ! odpowiadamy tylko graczą na pytania !! jasne

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Postaracie się zrobić jakieś zabezpieczenia przed bsem?

postarać może i się postarali , ale przed tym nie da się uchronić bs zawsze i wszędzie będzie !

Ciągłe zmiany na http://www.tuor.pl/ ulepszają by estetyczniej wyglądała ta strona

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Ciekawe kiedy forum oraz ts :)

Pracę na ts3 już są , i pewnei teraz na dnich udostępnią dla nas teamspeak3

Nie da rady przyspieszyć startu?

Co do daty startu też myślę , ze lipa ponieważ ferie się kończą ; *(

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

chuj wam w dupe kutasy pierdolone zapakowac do wora i wypierdolic!

Bringing you the music that comes from within !

Opublikowano

chuj wam w dupe kutasy pierdolone zapakowac do wora i wypierdolic!

Jeżeli ci chodzi o to , że ludzie powykupują itemki z is to uciekną z kasą tego raczej nie będzie administracja wydaje się ogarnięta która chce do czegoś dążyć

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

NlSMO który to już Twój serwer :f Grałem na pierwszych które niezbyt dobrze wypadały, wiecznie jakieś problemy. Mam nadzieję że w końcu się uda i pogram sobie dłużej.

Może jeszcze nawet pamiętasz :P

Życzę powodzenia i widzimy się na serwerze.

Który? Ostatnio robiłem Exorię czy ten Sathir ;p Jednak jakaś różnica w doświadczeniu jest. A Ciebie miałbym nie pamiętać? Alamut :D

Porządna konkurencja . Bardzo ładna prezentacja , ciekawe bronie . Troszkę zawiodłem się na zbrojach nie mniej jednak nadrabiacie ten wygląd innymi ważnymi niuansami .

Bardzo przemyślany i trafny drop z metinów jak i bossów . Ciekawe zastosowania ulepszaczy .

Najbardziej podoba mi się zastosowanie standardowych bossów z globalnego metina, rzeczywiście często ich brakuje a nie ma to jak zabić sobie czerwonego smoka :)

Życzę powodzenia w rozwoju serwera jak i również zapraszam do siebie w celu wymiany zdań / pomysłów / doświadczenia .

Jeszcze raz gratuluję pomysłowości .

No i to się nazywa ludzkie zachowanie. Dzięki wielkie i również życzę powodzenia :)

Opublikowano

NlSMO jak byś mógł odczytać PW ważne chcę pomóc reszta na Pw jest ...

Odpisałem.

@Nie będzie bety ze względu na brak bugów - testowaliśmy serwer długi czas i takowych nie zauważyliśmy. Forum będzie już dzisiaj i teamspeak prawdopodobnie również.

Opublikowano

Odpisałem.

@Nie będzie bety ze względu na brak bugów - testowaliśmy serwer długi czas i takowych nie zauważyliśmy. Forum będzie już dzisiaj i teamspeak prawdopodobnie również.

wiem wiem pisałem to już wszystko oglądającym prezentacje , jak byś mógł jeszcze raz PW

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

ooo ładna prezka . Przyciaga i zachęca do ściagnięcia i pogrania . Zawitam na pewno jinno :)

Powodzenia ze startem . Dopnijcie wszystko na ostatni guzik :)

Ps ; widze , że stronkę przerobiliście ;P

Czy będzie zwój zmiany profesji? Bo nigdzie nie widziałam takiej odpowiedzi ..

L7VaIos.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...