Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A Ta nagroda jest kto pierwszy wbije 200? czy Każdy kto wbije 200?

zbyt duza sygna

Opublikowano

Dla pierwszej osoby.

Opublikowano

Nie.... Pomysl ! ... skad oni by mieli na to kase... Pierwsza osoba ktora wbije maxymalny Lv Dostaje w nagrode Galaxy

Visca el Barća !!! <3<3<3 nie wiem jak wy ale ja ide ogladac mecz !!

Opublikowano

a jest może magiczny metal , bo mi się ss nie załadowały ;/

zbyt duza sygna

Opublikowano

Pisalicie ze za uzywanie hackow nie bedziecie nagradzali ludzi blokada konta tylko bedziecie obnizali lvl o 20 .W szczegolnosci tyczy sie to bs'a ale pomyslcie na zdrowy rozum kto bedzie krecil eq na glownej postaci .Wiadomo ze taki delikwent robi nowe konto i stawia gdzies botki.Najlepiej od razu zalegalizowac hacki <ironia>

Prawdopodobnie nie zagram ze wzgledu na bony,nie mam ochoty meczyc sie ze zmiankami gdzie inni zrobia perfekty na bs.

Jezeli tak slabo maja wchodzic maxy to usuncie bonusy do expa np w broniach i bedzie po krzyku

Dobra zobaczymy to wszystko w grze nie ma co spekulowac.Jezeli serwer mi sie spodoba,nie bedzie failow to zostaje na dluzej

1361452769-U851550.jpg

Opublikowano

Bs- tzw Bonusswitcher.- Bot który bonuje nam przedmiot na bony, które wybraliśmy w programie.

@kolega up wyprzedził.

nanicz.png

Opublikowano

Strona pod adresem tuor.pl bedzie dostępna od jutra, przekierowaliśmy domene na lepszy, wydajniejszy hosting, lecz musi to zatwierdzić administracja AZ.pl .

38235558382883831329114.jpg
Opublikowano

Nismo, czy wyrobicie się do jutra z zrobieniem launchera przy którym będzie można normalnie grać? ;P

Mapy,itemy,ikonki ? Tak zeby nie bylo trzeba wszystkiego pobierac ;x

nanicz.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi po dokładnym przeczytaniu prezki.Szkoda tylko,że 2013 rok dopiero się zaczął a w sygnach już widnieje napis ''Najlepszy priv 2013''

Opublikowano

Serwer godny uwagi po dokładnym przeczytaniu prezki.Szkoda tylko,że 2013 rok dopiero się zaczął a w sygnach już widnieje napis ''Najlepszy priv 2013''

Bo to będzie serwer najlepszy w 2013 r. tzn. mają taki zamiar, więc logicznie napisane : ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...