Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tej prezentacji bądź co bądź nie układałem. My wojny nie szukamy, a niektórzy ludzie próbują na sukcesie innych się wzbić. Co poradzić. Zrobimy co w naszej mocy.

Zapraszamy na forum - dodajemy shoutbox i na teamspeaka serwerowego!

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer zapowiada się niezle.

Jeśli wystartuje na czas i nie będzie błędów to przyciągniecie wielu... naprawde wielu ;D

Powodzenia,na pewno zagoszczę :D

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

No to forum gotowe. Teamspeak także. Client i launcher są gotowe do pobrania - wystarczy się rejestrować i czekać na start!

Opublikowano

Fiu fiu fiu.. zapowiada się ciekawie. Zastanawia mnie czy zamierzacie wprowadzać możliwość TP przez obrączke na wyższe mapy niż wymagany lvl czy jednak trzeba będzie expić buffka razem z główną postacią?

Dostanę odpowiedź?

Opublikowano

Wolimy być w najbardziej optymalnym terminie i być 100% startu. Bety ma w końcu nie być, nie?

Dostanę odpowiedź?

Zostawiliśmy standardowe rozwiązanie.

Opublikowano

Nie lepiej wystartować w piątek? Więcej graczy - więcej czasu.

W Piątek jak było planowane zróbcie start, nikt na tym nie straci :]

AroX reaktywacja, do zobaczenia na serwerze.

Opublikowano

Więc tak:
Łączymy siły z serwerem Draconis - kroi się coś poważniejszego. Chodzi tu o współpracę, nie zmianę planów dotyczących serwera. Zapowiada się solidny serwer moi drodzy. Nie zawiedźcie nas!

Opublikowano

@Nismo to wy możecie nas zawieźć, nie my was ;x

@@Upnie ktoś patchera ?

Ale ktoś musi być na starcie, nie?

Patchera tworzymy nowego, polecam clienta.

Opublikowano

Zapraszajcie znajomych na serwer.

Reklamujcie, wrzucajcie sygnaturki :)

Do zobaczenia na Starcie!

Pozdrawiam 360tm.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Od paru dobrych miesięcy czekałem na ciekawy serwer medium/easy , przeglądałem fora tutejsze

jak i prezentacje innych serwerów i jestem przekonany że zagram tu na dłużej .

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie wiem czymś się jaracie, serwer podobny do kiedyś sławnego EliteMT2 + nowości. Widzę że znowu będe na BS zapierdalał z bonami ;) przez noc. Do tego wojenne 6/7. Bo i tak zabezpieczenia nic Wam nie dadza, nawet jak sam znajde sposób jak BS. odpalić a znajde, dam tuta :D.

Zagram nie licze na rewelacje.

Opublikowano

Więc tak:

Łączymy siły z serwerem Draconis - kroi się coś poważniejszego. Chodzi tu o współpracę, nie zmianę planów dotyczących serwera. Zapowiada się solidny serwer moi drodzy. Nie zawiedźcie nas!

Tego to się nie spodziewałem. Lecz git, Team Draconis'a znam, tak więc jeszcze lepiej : ]

Opublikowano

Nie wiem czymś się jaracie, serwer podobny do kiedyś sławnego EliteMT2 + nowości. Widzę że znowu będe na BS zapierdalał z bonami ;) przez noc. Do tego wojenne 6/7. Bo i tak zabezpieczenia nic Wam nie dadza, nawet jak sam znajde sposób jak BS. odpalić a znajde, dam tuta :D.

Zagram nie licze na rewelacje.

Ale my się nie zamierzamy bronić. To tak jakby nie oddychać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...