Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przepraszam co ze stronką się dzieje?

AZ(którego nie polecam) robi fochy i zawiesiło nam hosting, przez co nie możemy odpalić strony. Przenosimy ją na nowy.

Opublikowano

AZ(którego nie polecam) robi fochy i zawiesiło nam hosting, przez co nie możemy odpalić strony. Przenosimy ją na nowy.

Mam tam tylko domenę i właśnie też odmawia posłuszeństwa.

You.

Opublikowano

Czyli jak administracja pisze że nie będzie banować za chacki to jak ktoś będzie miał dmg hacka, sh to będzie ok ?...

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Aaa nie oczywiście sa granice wszystkiego drodzy gracze. Wiecie jaki jest nagłowek serwera " Od Graczy Dla Graczy " ale wszystko ma swój umiar . Banowanie graczy z hacki to jak walka z wiatrakami . Lepiej jest byc wyrozumiałem do pewnego momętu. Oczywiscie nie miejcie moje zdanie jako ze będziecie mogli grac na hakach :D Wiadomo jak kogos złapiemy na dopalaczach to nagoda bedzie nie w postaci bana lecz obnieze LV o 20 poziomów. Jest to według mnie lepsza metoda bo jest nauczka i strach przed uzywaniem bo z 200 na 180 to troche strata

Opublikowano

Aaa nie oczywiście sa granice wszystkiego drodzy gracze. Wiecie jaki jest nagłowek serwera " Od Graczy Dla Graczy " ale wszystko ma swój umiar . Banowanie graczy z hacki to jak walka z wiatrakami . Lepiej jest byc wyrozumiałem do pewnego momętu. Oczywiscie nie miejcie moje zdanie jako ze będziecie mogli grac na hakach :D Wiadomo jak kogos złapiemy na dopalaczach to nagoda bedzie nie w postaci bana lecz obnieze LV o 20 poziomów. Jest to według mnie lepsza metoda bo jest nauczka i strach przed uzywaniem bo z 200 na 180 to troche strata

To dobrze bo myślałem że już wszyscy będą jechać na CZITACH :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

A forum będzie wieczorkiem wtedy kiedy stronka tak ??

Co to banowania i obniżenia o 20 lvl w dół to spotykam się pierwszy raz z tym ;D Ciekawe jak to wyjdzie w praniu ;D

L7VaIos.jpg

Opublikowano

1 zasada to nie obniżać lv'a komendą bo zresetuje statystyki i będą mogli wybrać sobie jeszcze raz.

Jeśli mowa o hacki to chodzi tutaj bardziej o hacki typu bs, a nie wh,sh. Wiadomo że za wh będzie bardziej sroga kara.

Zapłaćcie z góry Lourtowi 250zł bo będzie was atakami straszył :D

@Jest jakiś patcher ? Jeżeli tak to może ktoś upnąć ? ew. zróbcie launcher z mapami,itemami,ikonkami,root,locale,.exek,binką żeby dało rade grać na launcherze.

nanicz.png

Opublikowano

Upnie mi ktoś clienta na jakiś hosting bo jak tak patrze to mi nie pobrało tego z wczoraj :((((

Niedługo się upnie oficjalny.

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Vasker w team ? Hmm byle by nie odwalil tak jak na etroji i nie zrobil takich zabezpieczen ze serwera nie bedzie dalo sie odpalic bo pamietam byla taka akcja na E-troji i lagi byly masakryczne przez zabezpieczenia na serwerze

Widze ze nie tylko Vasker z Troji jest tutaj w team ..

Czyzby jakas mala reaktywacja Troji ?

Opublikowano

No,no zagram fajny serwerek, Kiedy spodziewać się można ts?

Dobra, to panowie czekamy na Ts3 oraz Serwerek.

A takie tam mała zapowiedź serwera z nudów: http://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ&feature=youtu.be

Legionista, zmieniłem ponieważ tamten serwer padł, więc idę na następny póki nie padnie Zapraszam wszystkich do oglądnięcia takie tam z nudów, Lajkujcie subskrybujcie mój kanał, będę robił serię z serwera: https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

Dziś będzie moje nowe intro :)

Słychać :) Na głośnikach ja zawszę cicho gadam , po co jakość w zapowiedźi na internecie?

To było na szybko , takie tam z nudów żeby było. :)

Ciekawe kiedy forum oraz ts :)

@Nismo proszę o odpisanie mi na PW na Mpcforum dzięki z góry.

Tutaj zapowiedź mała: https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

@Nismo Możesz odpisać PW Ważna sprawa.

@Nismo Możesz odpisać PW Ważna sprawa.

Wbijesz szybko 100 potem, zaczną się schody. :)

Denver ty Admin serwa?

Kiedy ts Nismo pomóc przy TS?

Dawajcie IPB Najlepiej I Ts3 dajcie i git.

Takie małe z serwera: https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

Kiedy klient jest , tylko launcher :)

Launcher nie działa :D

@Edit sorka już mam klienta. :)

Kiedy spodziewamy się Ts3?

Mi Idzie po 500KB :) Zależy od internetu.

@DenVer wiesz kiedy będzie TeamSpeak3? pogadać bo nudno.?

Zapowiedź serwera :) : https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

Klient sciągnięty. :D

Będzie dziś TS?

Nismo zajefajnie , że forum będzie IPB i ts3 będzie.

Wkońcu ogarnięty admin który odpowiada na pytania. czekamy na Forum oraz ts:)

Zapraszamy na forum serwera , zaraz będą działy widać już IPB postarali się chłopaki:

http://tuor.pl/board/

Nismo kiedy działy na forum?

Czekamy na Ts . Do 2:00 możemy się spodziewać?

Co z stroną, zmieńcie Hosting słabe zabezpieczenia.

CO TY ĆPIESZ!!? 21 RAZY NAPISALES W TYM TEMACIE KOMENTARZ , WYJDZ NA DWOR JAK NIE MASZ CO ROBIC... Volmicie aka Wulfgar98 aka GulikS aka SlowDeath98 i kij wie jakie jeszce nicki miales... Poczekaj na odpowiedz od administracji a nie pytasz 10 razy '' kiedy ts stronka ''? .... 3 razy chyba napisales '' no no chlopaki czekamy na serwer a kiedy ts i stronka ? ''

NO POPROSTU KUR*A NO NIE ....

Co do Serwera Zagram ! ;)Pozdrawiam VllP <3 fearless <3

Opublikowano

zagram i na pewno zgarnę Galaxy :D

To nie będzie łatwe zadanie, ale dla chcącego - nic trudnego!

Przy okazji zwycięzce poprosimy o nagranie rozpakowania prezentu :>

Opublikowano

Już mądrzy z Antisy straszyli :) Tu chodzi głównie o BS'a.

Tyle ludzi będzie używało BS'a, że nie będziesz wiedział od kogo zacząć :)

Opublikowano

To nie będzie łatwe zadanie, ale dla chcącego - nic trudnego!

Przy okazji zwycięzce poprosimy o nagranie rozpakowania prezentu :>

Wytłumaczy ktoś o co chodzi z tym galaxy ?

nanicz.png

Opublikowano

@Up chodzi o nagrode za wbicie maksymalnego lvl w zapowiedzi jest wyraznie napisane ze osoba ktora pierwsza zdobedzie 200 lvl dostaje Samsunga Galaxy :)

jutro juz czwartek a wiec 2 dni i server :) pozdrawiammm

k%C3%B6lcs%C3%B6nhat%C3%A1s_eune_42_3_no

Opublikowano

Zagram na 100% , ale jak bd bony wchodziły od razu 15%? Czy trzeba się męczyć "?

zbyt duza sygna

Opublikowano

Zagram na 100% , ale jak bd bony wchodziły od razu 15%? Czy trzeba się męczyć "?

Trzeba się pomęczyć trochę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...