Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ooo ładna prezka . Przyciaga i zachęca do ściagnięcia i pogrania . Zawitam na pewno jinno :)

Powodzenia ze startem . Dopnijcie wszystko na ostatni guzik :)

Ps ; widze , że stronkę przerobiliście ;P

Czy będzie zwój zmiany profesji? Bo nigdzie nie widziałam takiej odpowiedzi ..

Nie będzie takiego zwoju. Według nas to zbędny pomysł - niech walka klas będzie równa!

A co do grafiki, to tylko dziękować naszemu grafikowi :)

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A ja gratuluję 2 rzeczy:

* ortografii

"YANG: 800% . Kasa leci szybko na nie których mapkach . Mozliwość wymienienia na bryłki ."

* bezmyślnego ustawiania spambotów na innych LEPSZYCH serwerach - dziś już bana za to nałożyłem

Jeśli to jest wasz sposób na reklamę, to się pakujcie i nie zaśmiecajcie rynku swoim serwerem.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Niestety ale wszystkich nie da sie upilnować , administrracja nie wystawia żadnych spam botów ... , jesli przeglądałeś temat to zauważyłeś ze juz sa filmiki z zapowiedzi servera co dla mnie tez jest dziwne. Tak jak powiedziałem nikogo się nie da upilnować .

Opublikowano

A ja gratuluję 2 rzeczy:

* ortografii

"YANG: 800% . Kasa leci szybko na nie których mapkach . Mozliwość wymienienia na bryłki ."

* bezmyślnego ustawiania spambotów na innych LEPSZYCH serwerach - dziś już bana za to nałożyłem

Jeśli to jest wasz sposób na reklamę, to się pakujcie i nie zaśmiecajcie rynku swoim serwerem.

Za spamboty nie jesteśmy odpowiedzialni, najmocniej przepraszamy za zaistniałą sytuację.

Opublikowano

Szkoda ze to nie easy/4Fun. Mam pytanie bronie 75 z jakich mobów/bossow/metkow?

Pisze ci w zapowiedzi a w dodatku na ss jest widoczny drop z metków, z których dropiom te bronie.

Opublikowano

Jakoś mnie nie zachęca :( biolog co 1h lipa i te te ramki ze zbrojami tak oczojebne, że, aż parzy.

Opublikowano

Jakoś mnie nie zachęca :( biolog co 1h lipa i te te ramki ze zbrojami tak oczojebne, że, aż parzy.

Oczywiscie dokładnie pisze Biolog od 70Lv co 1godz :) taka mała uwaga ;) , a co do Twojego gustu to tak naprawde nie wszystkim się musi podobać to jest tylko ramka która nie ma wpływu żadnego na grę :) . Ale racja każdy ma swoje zdanie :)

Opublikowano

Ja nie widzę wroga w TUOR.PL ale osobiście nienawidzę takiego zachowania jak spam boty ....
Panujcie nad graczami i piszcie to w tematach , że tak robić nie wolno , bo spamowanie jest to najgorsze ścierwo jakie może być a takim ścierwem robicie sobie wrogów i może to okazać się dla Was fatalne w skutkach, np. dosowanie i pingi dopóki serwer nie będzie miał 100 graczy online .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Serwer 9,5/10 Prezka jak na razie to 7/10 Fajnie wygląda, ale nie ma jeszcze wszystkich ss. To dopiero w oficjalnej prezce :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Ja nie widzę wroga w TUOR.PL ale osobiście nienawidzę takiego zachowania jak spam boty ....

Panujcie nad graczami i piszcie to w tematach , że tak robić nie wolno , bo spamowanie jest to najgorsze ścierwo jakie może być a takim ścierwem robicie sobie wrogów i może to okazać się dla Was fatalne w skutkach, np. dosowanie i pingi dopóki serwer nie będzie miał 100 graczy online .

Czytajcie słowa tego Kolegi - nie spamujemy na innych serwerach, czysta konkurencja!

Opublikowano

hmm serwer moze być fajny ale mógł by być easy\4fun. Wszystko fajne ale biolog co godzinke lipa i ilość tych ulepszaczy masakryczna 35 rodzaji ulepszaczy ehh;( ściągne zobacze jak sie bedzie grać...

Opublikowano

hmm serwer moze być fajny ale mógł by być easy\4fun. Wszystko fajne ale biolog co godzinke lipa i ilość tych ulepszaczy masakryczna 35 rodzaji ulepszaczy ehh;( ściągne zobacze jak sie bedzie grać...

Wzmacnia to handel w grze i urozmaica, czyż nie?

Opublikowano

To ,że jest to easy/medium to dobrze bo się nie znudzi szybko :)

A ulepszaczy musi trochę być w końcu przecież max lvl to 200 '-'

Opublikowano

To ,że jest to easy/medium to dobrze bo się nie znudzi szybko :)

A ulepszaczy musi trochę być w końcu przecież max lvl to 200 '-'

easy/4fun wciągu 1 dnia maxymalny lvl nie ma to żadnego sensu dlatego zostaje medium/easy

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

NlSMO propozycja dla ciebie co ty z nią zrobić to twoja sprawa , a więc wykupcie IPB i zmieńcie stronę główną jak najszybciej bo odstrasza graczy !!! . A jeszcze lepiej wyłączcie forum i stronę główną i tylko podajcie ts3 jak będzie on ok ?. Ważne wiem co mówię znam się trochę.

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

NlSMO propozycja dla ciebie co ty z nią zrobić to twoja sprawa , a więc wykupcie IPB i zmieńcie stronę główną jak najszybciej bo odstrasza graczy !!! . A jeszcze lepiej wyłączcie forum i stronę główną i tylko podajcie ts3 jak będzie on ok ?. Ważne wiem co mówię znam się trochę.

IPB i stronę zakupimy po starcie, to pewne... ale co Ci w niej przeszkadza? Według mnie grafika jest miła dla oka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...