Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum jest już do pełnego użytku!

Błąd ! forum wypisałem wszystkie pola w rejestracji !!

Musisz wypełnić wymagane pola. Pola zaznaczone * są wymagane.

Ten adres email jest nieprawidłowy

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Denver ty Admin serwa?

Kiedy ts Nismo pomóc przy TS?

Nie, nie załapiesz się na rangę, nie u nas.

Błąd ! forum wypisałem wszystkie pola w rejestracji !!

Musisz wypełnić wymagane pola. Pola zaznaczone * są wymagane.

Ten adres email jest nieprawidłowy

Wada darmowych skryptów - dzięki, do poprawy.

Opublikowano

NlSMO propozycja dla ciebie co ty z nią zrobić to twoja sprawa , a więc wykupcie IPB i zmieńcie stronę główną jak najszybciej bo odstrasza graczy !!! . A jeszcze lepiej wyłączcie forum i stronę główną i tylko podajcie ts3 jak będzie on ok ?. Ważne wiem co mówię znam się trochę.

Co co przeszkadza w tej stronce ? ;|

Ładna jest i estetyczna ._.

@edit

Forum pozostanie takie czy planujecie zmienić je ?;x

Opublikowano

60 kilo/s OMG ile ludzi to pobiera?? Jakiego wy Dedyka macie wykupione? :P

Zobacz ile ludzi przegląda ten temat i sam sobie odpowiedz na te pytanie :3

Opublikowano

Mi Idzie po 500KB :) Zależy od internetu.

@DenVer wiesz kiedy będzie TeamSpeak3? pogadać bo nudno.?

Zapowiedź serwera :) : https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

TeamSpeak3 jeszcze dziś miał być !! więc jeszcze się na rozmawiacie ; )

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Osobą spędzającym czas na forum proponuję zmianę stylu z metinpriv na subSilver. To co dopiero gdy naprawią rejestracje cod kijowy ;)

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Serwer ProBoszcza, więcej jak mięsiąc nie postoi.. kto pamięta czasy itanosa, gdzie włamali się do bazy i każdy miał 1kkk sm na koncie? :D

Opublikowano

Serwer sie ciekawie zapowiada ale oby nie padl tak jak grayst :D Zagram a serwer ProBoszcza hmm on mial jakis serwer co chyba szybko padl ;/

Opublikowano

haha :) generalnie koleś @Gawraa rozwalił system teraz :):) hehe noo powiem Ci ze dałeś popis niezły. " wiecej niż miesiąc nie postoi " ulala skąd kolega ma takie informacje :) Oczywiście leci raport za spamowanie w temacie

Opublikowano

Mi Idzie po 500KB :) Zależy od internetu.

@DenVer wiesz kiedy będzie TeamSpeak3? pogadać bo nudno.?

Zapowiedź serwera :) : https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

człowieku , skończ już z tym spamem , i niezbyt perfekcyjną zapowiedzią ...

P.S

spostrzegawczy nie jesteś / hhe :D / nazwa twojego filmikuu too ? ... domyśl się co jest źle.

// ups. Opisu nie poprawiłeś :)

na serwer zawitam , w końcu jakis easy/medium , a nie same pliczki grayst. :)

czekam na TS

1370068748-U661747.png

Opublikowano

O mamuniu, serwer spoko. Prezka na prawde dobra.

Takiego serwa poszukuje, teraz tylko pewnosc, ze nie padnie. ;3

Zaczynam krecic powazna serie z Metin2, z jekiegos serwera, ale nie do koca wlasnie wiem jaki wybrac.

Ten wydaje sie byc na prawde spoko :3. Zaraz obczaje Wasze forum jesli macie. ;3

Zapowiada sie zaiste ciekawie, czekam. :3

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

człowieku , skończ już z tym spamem , i niezbyt perfekcyjną zapowiedzią ...

P.S

spostrzegawczy nie jesteś / hhe :D / nazwa twojego filmikuu too ? ... domyśl się co jest źle.

// ups. Opisu nie poprawiłeś :)

na serwer zawitam , w końcu jakis easy/medium , a nie same pliczki grayst. :)

czekam na TS

No mentos3k zgadzamy się w jednym pliki grayst już się zrobiły nudny za dużo odsłon na tych plikach ;A ten serwer jest o niebo lepszy wizualnie ; D co do reszty przekonamy się po czasie

Serwer sie ciekawie zapowiada ale oby nie padl tak jak grayst :D Zagram a serwer ProBoszcza hmm on mial jakis serwer co chyba szybko padl ;/

Proboszcz miał już serwer "nazwy nie pamietam" , ale grałem tam wszystko fajnie tylko nie dopracowane sporo rzeczy a tak po za tym mieliśmy z nim małą tajemnicę ; D może pamiętasz

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Ehh widzisz NISMO, przykro mi... Ale poprzedni Twoj server dosc szybko padl, i zabierasz sie za nowy projekt. Jaki to ma sens?

W prezce poprzedniego pisalem, ze boje sie grac bo wiem jak koncza Twoje servery. Z tym pewnie bedzie identycznie...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Clienta mozna juz pobierac pod tym adresem : www.Tuor.pl/Tuor.7z

Launchera mozna juz pobierac pod tym adresem : www.Tuor.pl/LauncherTuor.rar

@MoHa15 prosze Cię czytaj całą prezentacje a dowiedz się co nie co na ten temat. Ludzie prosze was nie piszcie ze to mój serwer czyli ProBoszcz'a bo nie jest . Owszem pomogłem NiSMO i Patrykowi ale mnie nawet przy starcie nie bedzie ;). Tak ze błagam oszczędźcie sobie , mnie i innym użytkownikom takich bezpodstawnych wypowiedzi. Pozdrawiam

Opublikowano

Patcher pobierze wszystko co potrzebne żeby wbić ?

Owszem wszystko co będzie potrzebne , ale no i tak zalecam ściągnąć clienta !!

DenVer™, pisałeś do mnie na gg ?. bo wchodzę po dłuższym czasie na gadu gadu i tu bach pisze kox z przed paru lat ; )

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Wez ty sobie chlopie daruj z tymi serwerami bo kazdy twoj to albo niewypał jakiś albo pada po kilku dniach jak kasa sie zacznie zgadzac.

Dobra, zmieniam zdanie... przeczytałem prezke wiec mam nadzieje, ze jaj zadnych nie bedzie. jak cos chunjo, pozdrówka i widzimy sie na forum niedlugo

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...