Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@CraiNs, Ty też zaczynasz? Btw. widzialam ss'y. ;3 byles w experience tylko po to, bo Ci intel dawal sm. ; p

By the way, clienta zasysam, moze wczesniej dacie jakies beta testy? Macie plus ze client wgrany na hosting, bo nie znioslabym predkosci 200kb/s ;x.

Fryzurki i kostiumy w itemshopie? jest mozliwosc kontaktu z adminami? Konta na forum zrobic nie mozna, pisze, ze zly mail a jest dobry, o.O

| nie rozmawiaj z hejterami. banuj ich. | KLIK | GRAFIKA | TEKSTY |

Opublikowano

Wez ty sobie chlopie daruj z tymi serwerami bo kazdy twoj to albo niewypał jakiś albo pada po kilku dniach jak kasa sie zacznie zgadzac.

Chłopcze zanim coś napiszesz przeczytaj dokładnie prezentacje i dowiedz co gdzie i z czym bo jesteś ciemny ,a heiting zostaw dla siebie i serwer nie jest własnością ProBoszcz'a on tylko pomagał !!

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Ehh widzisz NISMO, przykro mi... Ale poprzedni Twoj server dosc szybko padl, i zabierasz sie za nowy projekt. Jaki to ma sens?

W prezce poprzedniego pisalem, ze boje sie grac bo wiem jak koncza Twoje servery. Z tym pewnie bedzie identycznie...

A chyba kolega nie doczytał, Emerald nie był mój.

Opublikowano

A chyba kolega nie doczytał, Emerald nie był mój.

Wycinek z prezentacji serwera !!

Czy to kolejny serwer Nismo? Emerald niedawno upadł...

Spoiler
W żadnym wypadku! Emerald był totalnym nietaktem, pisałem tam jedynie questy i wystawiłem prezentację. Tutaj pomagam ogólnie, chociaż serwer również nie należy do mnie. Przy czym prosiłbym o powstrzymanie się od takowych komentarzy.

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Rozumiem, że rejestracja na forum dalej nie działa? Czy coś mam nie tak z przeglądarką ?

Rejestracja na forum nie działa , ale zostanie naprawiona nie długo cierpliwości : d

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

On już od dawna jest gotowy ^^

To napisz na pw szczegóły bo za chwilę piątala dostane za spam ! :(

Opublikowano

@CraiNs, Ty też zaczynasz? Btw. widzialam ss'y. ;3 byles w experience tylko po to, bo Ci intel dawal sm. ; p

By the way, clienta zasysam, moze wczesniej dacie jakies beta testy? Macie plus ze client wgrany na hosting, bo nie znioslabym predkosci 200kb/s ;x.

Fryzurki i kostiumy w itemshopie? jest mozliwosc kontaktu z adminami? Konta na forum zrobic nie mozna, pisze, ze zly mail a jest dobry, o.O

Nie, nie dla tego. Po prostu nie grałem tam więcej, więc poprosili mnie aby to dla nich napisać :)

aw@Może ktoś upnąć sam patcher ?

nanicz.png

Opublikowano

twój email na wstepie powinien byc zablokowany, nie graj tutaj bo tylko mniej ludzi bedzie elo

harnasiek_sygna.png

Masz pytanie? Problem? Pisz PW!

Pomogłem? Polub ->

Opublikowano

UP. Odwal się od kobiety konia... Każdy może grać gdzie chce chyba :D

@Down. Jestem kobietą ...

Opublikowano

UP. Odwal się od kobiety konia... Każdy może grać gdzie chce chyba :D

Kobieta koń , ale doje***** ziom ; )

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Będzie dziś TS?

Guliks ogarnij się nie piszcz mi tu ciągle będzie ts3 , dostanę moda na ts3 , kiedy będzie forum boshe czytaj ile ty masz lat . 10-12 tak ja myślę po takim pisaniu i głosie na ts3

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Dalibyście radę opanować spam do minimum? Przekonwertuję forum na inny skrypt.

Mówisz i masz ja tylko miał byś czas to wstaw wszystkie info na facebook'a ..

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Okej, nie ma problemu. Prawdopodobnie będzie to najnowsza wersja Invision Power Board z licencją. Teamspeaka właśnie instaluję.

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że kulturalnie odpowiecie w sprawie spambotów :P

No cóż, ludzie zajmujący się tu serwerem to kulturka osobista.

W tej sytuacji mogę wam życzyć powodzenia.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano

Nismo zajefajnie , że forum będzie IPB i ts3 będzie.

Wkońcu ogarnięty admin który odpowiada na pytania. czekamy na Forum oraz ts:)

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Nie spodziewałem się, że kulturalnie odpowiecie w sprawie spambotów :P

No cóż, ludzie zajmujący się tu serwerem to kulturka osobista.

W tej sytuacji mogę wam życzyć powodzenia.

Czemu by nie, w końcu nie jesteśmy za to odpowiedzialni a szkoda by stracić dobre imię. Dzięki i nawzajem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...