Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tuor.pl

NlSMO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ Dr4cus NimSO nie był w teamie jakiegos tam emperiusa wiec prosze Cię zobacz moze kto jest w teamie , przeczytaj dokładnie prezentacje a wtedy oceń kogo to dokładnie serwer

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skrót dla tych którzy nie czytają prezentacji:

~6/7 będzie ale bez silny na klasy.

~exp na mapkach jest dopasowany do poz. postaci

~NIsmo był tylko questerem na Emerald

~max status 95 pkt.

~max lvl 200

~6 skila brak na serwie

~start serwera 22.02.2013r.

~TS3 i FORUM zobaczycie nie długo !!

~serwer zamierz stać dłużej niż 1 miesiąc więc nie komentujcie

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Czyżby emperius v3?

edit:

Nazwy mi się jebły , ale tej 2 nie pamiętam. Wiem , że był kiedyś serwer z identycznymi broniami , zbrojami , mapami itd. , choć mogę się mylić :). Ten wydaje się wyjebany w kosmos , no ale nie oceniajmy książki po okładce.

Czytaj całą prezentacje to się dowiesz , a nie piszesz bzdury. I podpowiem ci ten serwer to nie jest Emperius v3

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Prezka 10/10 ale strona odstrasza.. zróbcie coś z nią.

Na stronie sie nie gra. Z tego co wiem trzeba się tylko zarejestrować :) :):) wazne to co jest w prezentacji , jaka jest administracja i klimat na servie. Tusiek kazdy ma gusta i guściki mnie tam stronka się podoba, prosta przejrzysta o to chyba chodzi:)

Opublikowano

A bedą może Beta Testy ? ;>

Bety nie będzie ponieważ administracja sama testuje serwer po kolei więc chyba nie będzie takiej potrzeby

Na stronie sie nie gra. Z tego co wiem trzeba się tylko zarejestrować :) :):) wazne to co jest w prezentacji , jaka jest administracja i klimat na servie. Tusiek kazdy ma gusta i guściki mnie tam stronka się podoba, prosta przejrzysta o to chyba chodzi:)

Też racja , ale strona naprawdę odstrasza myślę , że wgle nowy projekt będzie bo ten taki obskurny łee

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Zapoznajcie się z facebookem Tuor.pl trzymajcie linka , wszystkie informacje dot. serwera będą podawane na FB na bieżąco.

http://www.facebook.com/tuorpl?fref=ts

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

NlSMO który to już Twój serwer :f Grałem na pierwszych które niezbyt dobrze wypadały, wiecznie jakieś problemy. Mam nadzieję że w końcu się uda i pogram sobie dłużej.

Może jeszcze nawet pamiętasz :P

Życzę powodzenia i widzimy się na serwerze.

Opublikowano

NlSMO który to już Twój serwer :f Grałem na pierwszych które niezbyt dobrze wypadały, wiecznie jakieś problemy. Mam nadzieję że w końcu się uda i pogram sobie dłużej.

Może jeszcze nawet pamiętasz :P

Życzę powodzenia i widzimy się na serwerze.

Nie wszystkie serwery były jego !! na nie których pisał tylko questy !!

Zapoznajcie się z facebookem Tuor.pl trzymajcie linka , wszystkie informacje dot. serwera będą podawane na FB na bieżąco.

Wejdz pod linka z spoilera lajkuj Tour.pl by widzieć przybliżoną liczbę grających osób na tym serwerze

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Nie powiem ale zapowiada się 10/10 napewno napewno na 100% zagram.

No i widzę , że ludzie z którymi bym se zagrał zbierają się na Tuor ; ) oby tak dalej !

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Porządna konkurencja . Bardzo ładna prezentacja , ciekawe bronie . Troszkę zawiodłem się na zbrojach nie mniej jednak nadrabiacie ten wygląd innymi ważnymi niuansami .
Bardzo przemyślany i trafny drop z metinów jak i bossów . Ciekawe zastosowania ulepszaczy .
Najbardziej podoba mi się zastosowanie standardowych bossów z globalnego metina, rzeczywiście często ich brakuje a nie ma to jak zabić sobie czerwonego smoka :)
Życzę powodzenia w rozwoju serwera jak i również zapraszam do siebie w celu wymiany zdań / pomysłów / doświadczenia .
Jeszcze raz gratuluję pomysłowości .

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

@ Legionista92 --> niech inna konkuręcja bizę od niego przykład tak się zachowuje porządny człowiek. Oczywiście Like dla Ciebie

powinien wspierać swój serwer , a tu wspiera tuor.pl + dla niego przykład do naśladowania ; ) kto też tak uważa plus dla niego ; )

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Saintan98- Spamujesz mi kiedy otworzę TS i forum , spamujesz na pw i się o coś wypytujesz, robisz zapowiedź w postaci filmu Tuora a masz sygnaturę Antisa.eu

:huh: o.OxD

35785129218583102351.png

UPDATE KWIECIEŃ PRZYGOTOWANY
ZAPRASZAM !

Opublikowano

Saintan98- Spamujesz mi kiedy otworzę TS i forum , spamujesz na pw i się o coś wypytujesz, robisz zapowiedź w postaci filmu Tuora a masz sygnaturę Antisa.eu

:huh: o.OxD

; D jeszcze nie zmienił bo gra na wielu serwerach znam go ;

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Legionista, zmieniłem ponieważ tamten serwer padł, więc idę na następny póki nie padnie Zapraszam wszystkich do oglądnięcia takie tam z nudów, Lajkujcie subskrybujcie mój kanał, będę robił serię z serwera: https://www.youtube.com/watch?v=Qz4wl5JbrRQ

Dziś będzie moje nowe intro :)

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

@ SaitaN98 Ooo wielki + dla Ciebie , bardzo dobra reklama serwera :). Widze ze nawety mają reklame u Kamera :):)

O reklama u kamera szkoda , że tak nisko mało osób to zauważy , same plusy dla administracji myślą nad wszystkim.

98c8f84ea53bd.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...