Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Lece lece, wszystko juz obcykane. czekam do piatku i odrazu bilety zamawiam :D

do administracji servera, mozna prosic jakis kontakt? skype albo cos? Wyslij mi na priv jesli nie chcesz podawac go tutaj.

Opublikowano

Otóż mamy dla Was 2 wiadomości - dobrą i złą... a właściwie kilka dobrych...

Może zacznijmy najpierw od tej złej... Otwarcia dzisiaj niestety nie będzie, musimy się z tym bólem pogodzić.

Natomiast dobre wiadomości... dostaliśmy dzisiaj e-mail od administracji naszego serwera, oto jej część:

"Potwierdzamy dokonanie płatności za fakturę proforma nr 1xxxxxx0.

Płatność za to zamówienie zostanie jak najszybciej
sprawdzona. Po jej zatwierdzeniu, zostanie ono
przekazane do realizacji."

zatem mamy nadzieję, że uda im się to załatwić do jutra :)

Kolejną dobrą wiadomością jest to, że za ok. 30 min udostępnimy Wam clienta, do którego później będziecie musieli wgrać jedynie media.pk2, które zajmuje około 200MB.

Bądźcie z nami, nie przeciwko nam to na pewno razem uda nam się stworzyć świetny serwer! :)

Opublikowano

Prosilbym o podanie rowniez o podanie ip przy otwieraniu servera, poniewaz nie bede sciagal media lecz spatchuje sobie patcherem.

Opublikowano

Prosilbym o podanie rowniez o podanie ip przy otwieraniu servera, poniewaz nie bede sciagal media lecz spatchuje sobie patcherem.

Lepszym rozwiązaniem będzie pobranie kompletnego media, unikniesz dzięki temu niechcianych bugów, crashów itp. :)

Co do kontaktu - jeśli ktoś chciałby uzyskać dodatkowe informacje, lub ma też jakieś pytania proszę pisać wiadomości, podam kontakt do siebie. :)

Opublikowano

Mam pytanko, czy będzie IP limit ? Polecał bym max 2-3 konta.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

@up

Pytałem się tutaj i na priva- nie dostałem żadnej odpowiedzi...

Ja natomiast sugerowałbym 2ip.

btw. Jakieś postępy? Widzę GM online

Opublikowano

@up

Pytałem się tutaj i na priva- nie dostałem żadnej odpowiedzi...

Ja natomiast sugerowałbym 2ip.

btw. Jakieś postępy? Widzę GM online

IP Limit = 3.

Co do postępów to odsyłam kilka postów wyżej, z tą zmianą, że niedługo będzie dostępny client :)

Opublikowano

IP limit =3 ? po co ? od tego jest proxy.. na moje oko bez sensu robić jakieś limity , bo i tak one nie działają jak należy.. Jeśli mam być szczery ? to że ktoś odpali sobie party to tym lepiej dla serva.. czemu ? odp prosta , dajmy na to taki potencjalny gracz znajdzie ofertę tego servera wejdzie na stronę , zobaczy np 200/1000 pomyśli aha sporo osób gra i wejdzie i tak każdy jeden zrobi. Raty są bardzo niskie więc party powinno się spokojnie stawiać a nie dawać jakieś limity ( nie przy takich ratach). Zresztą tak jak mówię limity w praktyce nie działają :) to tylko umowa słowna. Rusro też rozmyślało nad limitami ale przy ratach x2 czytam x3 stwierdzili że to bez sensu i więcej graczy przyjdzie jak nie będą wybrzydzać. D;atego moja propozycja to bez limitów bo tak czy siak nikt tego przestrzegać nie będzie a wykryć tego nie wykryjecie ( i nic nie da sprawdzenie bazy pod względem hasła i loginu :) ].

Opublikowano

To że dzisiaj nie ruszy serwer nie zaliczyłbym do złych wiadomości, iż nie sądzę że ludzie którzy mają wolne łączy się cieszyli jakbyście dali za 30min Client i po godzinie ruszyli z serwerem.

Do tego, jeżeli odpalacie jutro/pojutrze/popojutrze to polecam godziny po 16+.

Opublikowano

IP limit =3 ? po co ? od tego jest proxy.. na moje oko bez sensu robić jakieś limity , bo i tak one nie działają jak należy.. Jeśli mam być szczery ? to że ktoś odpali sobie party to tym lepiej dla serva.. czemu ? odp prosta , dajmy na to taki potencjalny gracz znajdzie ofertę tego servera wejdzie na stronę , zobaczy np 200/1000 pomyśli aha sporo osób gra i wejdzie i tak każdy jeden zrobi. Raty są bardzo niskie więc party powinno się spokojnie stawiać a nie dawać jakieś limity ( nie przy takich ratach). Zresztą tak jak mówię limity w praktyce nie działają :) to tylko umowa słowna. Rusro też rozmyślało nad limitami ale przy ratach x2 czytam x3 stwierdzili że to bez sensu i więcej graczy przyjdzie jak nie będą wybrzydzać. D;atego moja propozycja to bez limitów bo tak czy siak nikt tego przestrzegać nie będzie a wykryć tego nie wykryjecie ( i nic nie da sprawdzenie bazy pod względem hasła i loginu :) ].

Zobaczymy jak to sprawdzi się w praktyce, najwyżej zmienimy.

To że dzisiaj nie ruszy serwer nie zaliczyłbym do złych wiadomości, iż nie sądzę że ludzie którzy mają wolne łączy się cieszyli jakbyście dali za 30min Client i po godzinie ruszyli z serwerem.

Do tego, jeżeli odpalacie jutro/pojutrze/popojutrze to polecam godziny po 16+.

Póki co tylko udostępniamy Wam clienta, a start serwera planujemy raczej na godziny wieczorne :)

Opublikowano

No ja na pewno na ratach x5 nie będę grał tylko 3 charami więc na pewno będę leciał na proxy. Donate rzecz oczywista bo cena silków przyjemna. Ale jeśli chodzi o Limit to tak jak mówię , głupotą byłoby robić limit na takich małych ratach. Więcej życia na servie gdy nie ma limitów tak jak to zrobił nie dawno server z cap80 only chinse. Niby wprowadzili limit a potem go znieśli aktualnie gra tam 250 osób , server faktycznie żyje i to widać i gdy ludzie widzą liczbę graczy ONLINE to ściągają i grają. Miasta pełne stalli i ludzie na spotach to jest gra a nie limit IP i 1-2 stalle w mieście ( bez sensu ). PROXY obejdzie wszystko a wykryć tego i tak nikt nie wykryje ( potem są problemy bo ktoś ma brata i on też gra - te samo IP ). I Dupa wtedy jest..Robić się pod Rusro - bez wymyślania jakiś zakazów / nakazów i to przyciągnie graczy.

Opublikowano

to dajcie jakaś konkretnad date otwarcia serva

ja pierdo.. konkrętną

Chłopcze, nie zapędzaj się z słowami.Troszkę kultury,a pozatym.Nie odrazu świat zbudowano, nie są w stanie podać nam dokładnej daty otwarcia serwera. Więc, czekaj cierpliwie.

Czekam z niecierpliwością na otwarcie serwera, żeby zagrać i wspólnie spędzić czas z ciekawymi osobami.

Jestem pod pełnym wrażeniem.Mam nadzieje że wam się uda zrobić wszystko co najlepsze, Powodzenia!

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Skoro to typowy cap 80 to nie lepiej bazować na BR files ? większych patchów nie trzeba stosować do tego większa stabilność i mniejsze zżeranie procka , ramu :)

BTW. Powodzenia zapowiada się świetnie :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Skoro to typowy cap 80 to nie lepiej bazować na BR files ? większych patchów nie trzeba stosować do tego większa stabilność i mniejsze zżeranie procka , ramu :)

BTW. Powodzenia zapowiada się świetnie :)

za tym idzie utrata graczy poniewaz nie ma bota.

tak zlinczuj mnie teraz, ze nie potrafie grac bez bota jak i reszta

Opublikowano

Witam :) Serwer zapowiada się świetnie, własnie czegoś takiego szukałem, a nie cap 120 bronie 130/140 i wszystko na hita a wbicie lvla to kwestia godzin. Planuję założyć gildię

Nazwa: _Domination_

Guild Master: Morfier (ja, pisać o przyjęcie, będę 24/7 a przy kompie w godzinach 15/16-23/24)

Na start w gildii będę ja i kilka moich kolegów, przyjmujemy każdego kto zamierza grać. Chodzi mi o stworzenie miłej atmosfery, wspólne joby, pt, chodzenie na uniqi/eventy. Gdy sam dobiję upragniony 80lvl będę starał się pomagać reszcie. Pisać na GG:5409059 lub na silku gdy już server będzie open. Nie wiem kiedy będzie dokładnie otwarty i z tego powodu mogę przez pierwsze godziny być offline, gdyż mam szkołę i maturę w tym roku oraz życie osobiste. Uważam, że nam się uda i zapolujemy na hotan ;) Pozdrawiam

Opublikowano

za tym idzie utrata graczy poniewaz nie ma bota.

tak zlinczuj mnie teraz, ze nie potrafie grac bez bota jak i reszta

ja też nie potrafię grać bez bota , chodzi o sprawy czysto techniczne :)

14568e76ec678c83d1c0.jpg

Opublikowano

Dobra, client pobrany. Czekamy na otwarcie:)

btw. Jak dla mnie możecie odpalić serva nawet rano, będzie co robić na wykładach :s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...