Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie server bez sensu z powodu exp rate x5 i to dotego prywat gdzie max pociagnie z 1-2 miechy .juz bym wolal zagrac na isro lub silkroad r gdzie servery nigdy nie padna a nie jak prywaty gdzie maja srednio 1-2 miechy i do tego 8dg gdzie glavier ma 3 skile i inneg chary tez , Strata czasu tak jest moje zdanie

Sam jesteś bez sensu, na isro wolisz grać? To powodzenia z wydawaniem kilku tyś zł :O żeby mieć w miarę ogarniętego seta i być średnim graczem(nie wiem czy wiesz, ale żeby wbić + w itemy to trzeba teraz za każdym razem wkładać immortala, co za tym idzie trzeba kupować silki, poza tym asymilacja i inne pierdoły, serio gl with it). No oczywiście wchodzą też w grę 2 avki, DS i premka+ bo bez tego na pvp niewiele tam zdziałasz-.-

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dokładnie! Zgadzam się z przedmówcami w 100%!! :D Dzień czy tam 2 się poczeka a jednym z największych plusów serwera jest chyba bardzo niska cena silków :)

Opublikowano

Taa, firma dedykująca serwer musi się odezwać najpóźniej jutro, iż to dni robocze. Tak jak ktoś napisał wyżej, możliwe że nie pracują w weekend.

Pozostaje nam nic innego, niż czekanie.

Opublikowano

Delma i jego post o 23 ze pozostaje nam tylko czekanie..rozjebales. xD

no nic, mam nadzieje, ze serwer ruszy jak bede w domu. Chociaz miloby bylo jakby linki do clienta byly juz podane.;p

Opublikowano

Delma i jego post o 23 ze pozostaje nam tylko czekanie..rozjebales. xD

no nic, mam nadzieje, ze serwer ruszy jak bede w domu. Chociaz miloby bylo jakby linki do clienta byly juz podane.;p

Niestety nie możemy podać Wam linku do clienta, ponieważ launcher, który będzie się w nim znajdował musi mieć ustawione IP serwera dedykowanego, którego jeszcze nie znamy, zatem link z download-em pojawi się 10 min po tym jak otrzymamy serwer dedykowany, a serwer otworzymy nieco później.

Prosimy Was jeszcze o trochę cierpliwości i przepraszamy za te błędy.

ARDEBRAN™.

Opublikowano

A ja sie zapytam co to za problem ip ustawic w gotowym kliencie ? Tak więc śmiało możnabyło go udostępnić. Jeszcze nie wszystko ukończyliście moim skromnym zdaniem :P Niemniej jednak życzę temu projektowi jak najlepiej. Zróbcie porządnie nie spieszcie się ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Umieścicie serwer na jakiejś stronie type xtremetop100 i dacie vote? Chyba nie ma lepszej reklamy+ silki dla graczy. Nie jest to jakiś spory wydatek o ile mi wiadomo.

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Jak dzisiaj nie będzie info o servie itd tzn że to był pic na wodę. Bo dziś jest normalny dzień roboczy więc jest to nie realne by nie włączyli. Fail to fail bez znaczenia jaki.

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy. Jak dzisiaj nie będzie info o servie itd tzn że to był pic na wodę. Bo dziś jest normalny dzień roboczy więc jest to nie realne by nie włączyli. Fail to fail bez znaczenia jaki.

Żaden fail, po prostu czekamy. Mogę wysłać Wam zdjęcie umowy między nami, a firmą zajmującą się serwerami dedykowanymi, zawartą w piątek 22.02.2013r. :)

My robimy wszystko co możemy, aby otworzyć serwer jak najwcześniej.

Opublikowano

No tak tylko jakoś dziwi mnie fakt ,że nie włączyli go ? Bo kasa rozumiem do nich już doszła tak ? Jest to nie realne by nie otworzyli wam go dzisiaj - przez weekend jestem wstanie zrozumieć bo mogą niby pracować ale wcale tak być nie musi, ale dzisiaj ? to już by było BARDZO dziwne. Jeśli macie taki problem faktycznie to ja na waszym miejscu bym z telefonu nie schodził i nie przestawał dzwonić do nich. Nic no poczekamy do wieczora.

Opublikowano

serwer dedykowany musi byc wczesniej odpowiednio przygotowany zanim zostanie uruchomiony...nie wiem jak w przypadku firmy z ktorej oni korzystają ale w niektórych moze to trwać nawet kilka dni :)

Opublikowano

Jakie itemki startowe? Powinniscie sie zastanowic bo przy tak malym rate sp expa i bez sp na start nikt tu nie zostanie... Wbicie lvla potrwa wieki juz nie mowiąc o farmieniu-.-

farah.png

Opublikowano

jak dla mnie exp rate jest idealny do tego cap bo przynajmniej robienie pt ma sens oraz gra nie bedzie ograniczać sie do ulepszania seta i weapona :P

Opublikowano

z tego co wiem, przygotowanie hosta tez zajmuje kilka godzin..wiec jak dzisiaj pogramy o 20-21 to bedzie dobrze .xD

Opublikowano

SP na start i itemki startowe powinny być ciekawe.. No ale zobaczymy czy dzisiaj wystartuje :) bo już zapowiedzi były.. i okazały się failem. Czekam na konkrety.

Opublikowano

@ARDEBRAN

Cały czas na to czekamy...

@xcoom

Zgadza się + wgranie wszystkiego i przetestowanie, więc na pewno dziś nie zagramy.

Opublikowano

Czekamy jak na gwiazdkę w Boże Narodzenie :D

Każdy czeka, ale nie musicie pisać tego jeden pod drugim, bo zaraz zrobi się bałagan. :)

/M.

Opublikowano

Jedyna dobra wiadomoscia dzisiaj dla mnie jest to ze showtek beda na sunrise xD

Jak stoi aktualnie sytuacja z dedytkiem mozna wiedziec?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...