Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chyba coś Ci się pomyliło co pamiętam to było 300

sorki że zapytam , ale nie było przypadkiem 80+80+80 ? 3 drzewka? na full ? w EU?

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak to wspominaliście wcześniej, chyba jakaś klątwa czuwa nad Polskimi serwerami i nie można odpalić ich co do dokładnej godziny...

Za bardzo się pospieszyliśmy chcąc zdążyć na czas i doprowadziło to do tego, że musimy zrobić format naszemu serwerowi, co może potrwać do 30 minut, ale zapewniam, spieszymy się jak możemy i robimy co w naszej mocy!

Jedno nadal jest pewne, serwer zostanie otwarty dzisiaj, już wkrótce! :)

Opublikowano

RYDVAN x3 +1

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Jak to wspominaliście wcześniej, chyba jakaś klątwa czuwa nad Polskimi serwerami i nie można odpalić ich co do dokładnej godziny...

Za bardzo się pospieszyliśmy chcąc zdążyć na czas i doprowadziło to do tego, że musimy zrobić format naszemu serwerowi, co może potrwać do 30 minut, ale zapewniam, spieszymy się jak możemy i robimy co w naszej mocy!

Również co jest pewnie - Polski serwer nigdy nie będzie na czas :D

Opublikowano

nic się nie stało media jakoś powoli się ściąga więc macie czas

65560871608252792450.jpg
Opublikowano

Tylko czemu nie podacie rejestracji i czemu strony internetowej nie ma? Tego nie jestem w stanie pojąć^^ Client jest, media jest, rejestracja mogłaby być i tylko czekać, aż server będzie easy

Opublikowano

Game Over xD HE HE HE nie no czekamy zobaczymy co gdzie i jak :p

Opublikowano

Tylko czemu nie podacie rejestracji i czemu strony internetowej nie ma? Tego nie jestem w stanie pojąć^^ Client jest, media jest, rejestracja mogłaby być i tylko czekać, aż server będzie easy

Rzecz w tym, że podczas formatowania serwera nie jest on dostępny, a więc strona - czyli też reg nie mogą być dostępne, co już niedługo powinno się zmienić :)

Opublikowano

no to ładnie , ale linka do register mogli by już dać :D

@UP

może i strona z reg nie będzie działać jak i z WWW , ale Link do niej tak.

TAK dla poczekania polecam posłuchać

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

przynajmniej są szczerzy i nie zwalają na innych tylko biorą winę na siebie (zdecydowanie like :D )

btw. przecież rejestracja to jest kwestia 2min - każdy zdąży..chyba... :P

TaI6c.jpg

Opublikowano

@up

Chyba Rzym xD

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

Ok myślałem, że strona to coś odosobnionego ;)

Co do stone stack, też mi się to nie podoba:/ tablety i stony powinny być po 100, ew. same stony 50- bardzo to ułatwia grę.

Opublikowano

Hmm przeraża mnie to, że strzały po 250 będa się stackować, mogli byście zwiekrzyć przynajmniej do 500.

Btw. Na czym będą polegały te free silk z SponsorPay?

sygnaturkat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...