Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Noo to dobrze jeśli EU chary są to 25% vigory mogą zostać - co innego byłoby przy only CH. A co do otwarcia fajnie by było gdyby godzina udostępnienia linku z downl. a godzina OPEN server była oddalona od siebie min. o 3h żeby każdy mógł ściągnąć clienta i zacząć w miarę równo. I pisałeś odnośnie promocji silków - czy na start servera przewidujecie jakieś promocje silków albo gratisy do zakupu? Chodzi mi głównie o sam początek czyli w dniu otwarcia servera.

Opublikowano

Drodzy użytkownicy!

Śledźcie temat ponieważ najprawdopodobniej znajdzie się tutaj, jeszcze dzisiaj data i godzina zamieszczenia linku strony, download-u, rejestracji jak i godzina otwarcia serwera!

Opublikowano

Planujecie dodac jakis swoj avatar czy cos w tym stylu ?

Jako, że jest to typowy Old School to Item Mall także jest okrojony, a więc póki co nie znajdują się w nim nowe avatary, ale nie wykluczamy dodania ich wraz z kolejnymi updat'ami :)

Opublikowano

Mam przyjemność ogłosić Wam, że serwer rusza jutro, tj. 23.02.2013r. prawdopodobnie jeszcze przed południem!

Dlaczego nie podamy dokładnej godziny? Z prostego powodu - czekamy na pełną aktywację drugiego serwera dedykowanego, tego pod właściwy serwer :)

Opublikowano

Mam przyjemność ogłosić Wam, że serwer rusza jutro, tj. 23.02.2013r. prawdopodobnie jeszcze przed południem!

Dlaczego nie podamy dokładnej godziny? Z prostego powodu - czekamy na pełną aktywację drugiego serwera dedykowanego, tego pod właściwy serwer :)

Jest juz jakis temat na epvp zrobiony?

Opublikowano

Jest juz jakis temat na epvp zrobiony?

nie, nie ma nic na temat tego servera na epvp.;p

Jezeli ktos jest chetny na calodzienne 8/8 pt to pisac na priv :)

Opublikowano

Mam nadzieję , że rusza stronka i downl. a server Open nieco później.. więc czekamy na info..

Tak właśnie będzie, najpierw udostępnimy Wam link do rejestracji i download-u, a dopiero później, po upływie godziny od momentu udostępnienia, otworzymy serwer :)

Co do linków... mamy mały problem z administracją naszego serwera dedykowanego, mianowicie jeszcze nam go nie aktywowali, ale powinno to nastąpić w upływie maksymalnie kilku godzin.

Na start mamy za to dla Was przygotowane specjalne eventy! :)

Co do epvp to właśnie zakładamy tam nowy temat, więc nie martwcie się - koledzy z innych krajów również będą! :)

Opublikowano

Specjalne eventy ? mam nadzieję ,że nie unique event..bo i tak tego nikt nie zabije :) I jeszcze raz ponowie pytanie odnośnie silków pisałeś o promocjach, czy na start jakieś promocje silków będą ? jakie ceny za jaką ilość ( nie licząc 100 silków -4 zł).

Opublikowano

Problemy z dedykiem, myślę iż nie będą to kolejne problemy takie jak z słynnym polskim serwerem :) Bo od sierpnia trollowali ludzi ale mniejsza z tym. Chętnie zagram jeżeli wystartuje dzisiaj przed 20. Bo jeżeli później to nie ma sensu, brak wybicia, niedziela przy takim expie też dużo nie da. Więc postarajcie się dobrze, bo możecie dużo graczy stracić po week.

Chętnie dołączę do jakiejś ogarniętej gildi. Na party się nie piszę bo robię CHN.

Nick podam po starcie.

Opublikowano

Specjalne eventy ? mam nadzieję ,że nie unique event..bo i tak tego nikt nie zabije :) I jeszcze raz ponowie pytanie odnośnie silków pisałeś o promocjach, czy na start jakieś promocje silków będą ? jakie ceny za jaką ilość ( nie licząc 100 silków -4 zł).

Nie, nie będą to tylko unique eventy, a już napewno nie takie polegające na respieniu 30 TG przed Jangan.

Co do ceny silków, przewidziane są promocje, będzie również możliwość wygrania ich za darmo, np. w eventach :)

Problemy z dedykiem, myślę iż nie będą to kolejne problemy takie jak z słynnym polskim serwerem :) Bo od sierpnia trollowali ludzi ale mniejsza z tym. Chętnie zagram jeżeli wystartuje dzisiaj przed 20. Bo jeżeli później to nie ma sensu, brak wybicia, niedziela przy takim expie też dużo nie da. Więc postarajcie się dobrze, bo możecie dużo graczy stracić po week.

Chętnie dołączę do jakiejś ogarniętej gildi. Na party się nie piszę bo robię CHN.

Nick podam po starcie.

Absolutnie nie będą! Czekamy tylko na potwierdzenie i aktywowanie naszego serwera dedykowanego, po aktywacji "problemy" znikną! :)

Opublikowano

Kenwood25 - nawet chyba wiem o jakim szajsie mówisz..No oby to był server z normalną ekipą. Raty są fajne chociaż warrior/ warlock , roque /warlock będą ownd na pvp, bo wątpię by coś dało rade takim charom zwłaszcza z CH. No bylebyście zdążyli otworzyć przed Galą boksu:P p.s " Na pewno " .

Opublikowano

Stronka stoi na tym dedyku co serwer?

Download Clienta wrzucasz na jakiegoś hosta, czy z FTP pobieramy?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...