Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym tam eu zostawil bo jak juz wczesniej pisales cap 80 w buildach jest tak okrojony ze to masakra a tak dojdzie nam warrior , rogal , ew warlock do pvp - nie kazdy tez lubi ch postacie na ten cap bo sa to glownie spear / glavier . Nieograniczajcie sie tylko do tych 2 postaci ....

Głównie spear/glavier ?!, a co z bow str/blader lub int bow pod mass pvp i unikaty. Same chiny mają swój klimat a dodanie EU wiąże się z lataniem w większości wizardów / rogali . Pvp też nie jest ok, gdy podbiega rogue i bierze nas na hita nie wspominając o wizardach .. Myślę, że same chiny były by najlepszym rozwiązaniem.
  • Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli chodzi o unikaty to wprowadzenie eu rozwala całą tą zabawę , prawdziwy old school to tylko china.

I najlepiej bez żadnych zbędnych dodatków czyli jakieś nowe pety , super premki , angel devile i co najważniejsze usunąć z IM scrolle na 20% dmg

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

Szczerze, wole server eu/chn. Bo samo chn jest jednym wielkim nudnym syfem ktory bedzie kolejnym serverem z sama chn..

zostancie przy tym eu/chn poniewaz ludzie piszacy na tym forum w takich sprawach czesto nawet potem tego servera nie sciagaja, a glosuja zeby trollowac. :)

Robcie to co uwazacie za sluszne waszym zdaniem i server robcie rowniez pod swoj plan..jezeli chodzi o pytanie ludzi z mpc co ma byc na serverze a co nie ma byc wyjdzie wam na zle.

Tak jak zrobienie 1 jezyka na notice (polskiego) poniewaz nie bedziecie mieli z tego servera utargu jezeli on pozostanie polski.

Opublikowano

Jaki bow full int na jakie mass pvp? xD I co Ty tam nim chcesz robić? :)

Na 80cap też było EU, więc nie wiem o co macie pretensje. Chcecie full oldschool to poszukajcie serva cap 60/70.

Szkoda tylko, że ten serwer rusza w sesję poprawkową:/

Opublikowano

jaki będzie sox rate ?

Może zrobisz system coins ? 9D z wyglądem 13d-14d....

Wczoraj powstał identyczny serwer z rate exp 5x i dzisiaj już typek ma 72 lvl widziałem :D

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

jaki będzie sox rate ?

Może zrobisz system coins ? 9D z wyglądem 13d-14d....

Wczoraj powstał identyczny serwer z rate exp 5x i dzisiaj już typek ma 72 lvl widziałem :D

NIE BEDZIE ZADNYCH EDITÓW ! TO JEST OD SCHOOL BRONIE I ITEMY TYLKO TAKIE JAK NA CPA 80 ! TYLE w temacie sorki za caps

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

Start serwera przewidujemy jeszcze w tym tygodniu, więc prosimy jeszcze o trochę cierpliwości! :)

Ankieta na temat głosowania w sprawie EUR/CHN lub Only CHN odbędzie się jutro z powodów technicznych forum.

Pozdrawiamy ARDEBRAN™!

Opublikowano

Zagrałbym, ale wątpie, że wbije max lvl. Na globalu wbiłem tylko 70 :/ więc raczej mi się uda wbic tego maxa ;p

Opublikowano

A co z force ? bug z pilami będzie dalej? czy jak większość serverów old naprawicie force ? Proponowałbym też "jeśli będzie wybrany only CHINA" wycofanie vigorów 25%. Tak jak to było faktycznie na cap80 isro.Jaki drop rate soxów , chodzi mi o suny głównie oraz czy Magic pop będzie dostępny ?

Opublikowano

A co z force ? bug z pilami będzie dalej? czy jak większość serverów old naprawicie force ? Proponowałbym też "jeśli będzie wybrany only CHINA" wycofanie vigorów 25%. Tak jak to było faktycznie na cap80 isro.Jaki drop rate soxów , chodzi mi o suny głównie oraz czy Magic pop będzie dostępny ?

Nie, nie będzie żadnych bugów, force zostało poprawione, a skille bardziej zbalansowane.

Postanowiliśmy, że serwer będzie EUR/CHN, z prostych powodów: większa różnorodność na pvp, job'ie, możliwość tworzenia EUR pt, itd., zatem vigory 25% zostają.

Co do drop'a jest on x3, SoS, SoM jak i zarówno Sun itemy wypadają z normalnych, zwykłych potworów.

Nie, magic pop został usunięty :)

Co do stronki, download-u i rejestracji, data i godzina nie są nam dokładnie znane, ale tak jak to zapowiadaliśmy - najprawdopodobniej w tym tygodniu - sobota/niedziela 23.02/24.02. :)

Opublikowano

jak dla mnie to lepiej żeby serwer został otworzony trochę później niż żeby miał tyle bugów i zaliczał takie faile jak DRO ;d

Opublikowano

Sobota i niedziela to jeszcze weekend :)

Robimy wszystko żeby start był jak najwcześniej, rzecz w tym, że serwer otworzymy dopiero wówczas, gdy będziemy mieli stu procentową pewność, aby nie było niepotrzebnych błędów, bugów itp :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...