Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak właśnie będzie, najpierw udostępnimy Wam link do rejestracji i download-u, a dopiero później, po upływie godziny od momentu udostępnienia, otworzymy serwer :)

Co do linków... mamy mały problem z administracją naszego serwera dedykowanego, mianowicie jeszcze nam go nie aktywowali, ale powinno to nastąpić w upływie maksymalnie kilku godzin.

Na start mamy za to dla Was przygotowane specjalne eventy! :)

Co do epvp to właśnie zakładamy tam nowy temat, więc nie martwcie się - koledzy z innych krajów również będą! :)

Pisales/as to juz o 12 i dalej tam nic nie widac o tym serverze. :>

Opublikowano

Napiszcie do nich jeszcze raz i się dowiecie czemu tyle czekacie.Raczej wątpię , że od tak go nie aktywowali. Jeśli jest to server4you to nękajcie ich non stop spamem na suporcie. Jedyny sposób zmuszenia ich do działania.Jeszcze nie spotkałem się z firmą od dedyków która informuje za ile włączą server a tak naprawdę to się przeciąga na pare godzin dłużej. Widać albo to coś dziadowskiego albo nie spamujecie im o udzielenie informacji.

Opublikowano

Otóż co się okazało... dzwoniłem tam, nikt się nie odezwał, wysłaliśmy e-mail, może to pomoże, ale start odkładamy niestety na inny dzień.

Przepraszamy za wszelkie problemy. ARDEBRAN™.

Wszelkie informację będziemy podawali na bieżąco.

Opublikowano

Czyli temat zakończony. Tak to się kończy robienie zapowiedzi serwera, który ma wystartować, pytanie się o wszystkie sprawy dotyczące niego. Później miła niespodzianka serwer otwieramy jutro. Po czym znów jakiś problem a zazwyczaj jest to problem z hostem.

~ Rada na przyszłość - otwierajcie tematy dot. serwera gdy już macie opłacony hosting i wszystko gotowe, małe pytania do graczy są zbędne. Pytanie ulepszeń dokonujcie na swoim forum a nie budujecie złudne marzenia dla ludzi na MPC. Z góry wiedziałem że tak będzie.

Hah, każdy ostatnio naskakuje na D.R.O Serwer, a to ostatni serwer polski który zgodnie z zapowiedzią wyszedł. Może niespodziewanie ale wyszedł, no i jeszcze Fulo, ale to inna bajka.

Tyle ode mnie.

Idę dalej poszukiwać, dobrego cap'a 80-90 z low rate :)

Opublikowano

no trudno poczekamy przecież nic takiego się nie dzieje :P

co do tych którzy nie mają czasu na gre - zawsze można odpalić bota :D

btw. jest sens tworzyć temat na epvp przed otwarciem serwera? wydaje mi się że i tak to nic nie zmieni :mellow:

TaI6c.jpg

Opublikowano

Czyli temat zakończony. Tak to się kończy robienie zapowiedzi serwera, który ma wystartować, pytanie się o wszystkie sprawy dotyczące niego. Później miła niespodzianka serwer otwieramy jutro. Po czym znów jakiś problem a zazwyczaj jest to problem z hostem.

~ Rada na przyszłość - otwierajcie tematy dot. serwera gdy już macie opłacony hosting i wszystko gotowe, małe pytania do graczy są zbędne. Pytanie ulepszeń dokonujcie na swoim forum a nie budujecie złudne marzenia dla ludzi na MPC. Z góry wiedziałem że tak będzie.

Hah, każdy ostatnio naskakuje na D.R.O Serwer, a to ostatni serwer polski który zgodnie z zapowiedzią wyszedł. Może niespodziewanie ale wyszedł, no i jeszcze Fulo, ale to inna bajka.

Tyle ode mnie.

Idę dalej poszukiwać, dobrego cap'a 80-90 z low rate :)

sprawdz sobie themide. ;p

Opublikowano

"Hah, każdy ostatnio naskakuje na D.R.O Serwer, a to ostatni serwer polski który zgodnie z zapowiedzią wyszedł. Może niespodziewanie ale wyszedł, no i jeszcze Fulo, ale to inna bajka. "

ale co z tego że DRO wyszedł jak bugi ma do dzisiaj a administracja jest tak pewna swego że w regulaminie widnieje punkt dotyczący zgłaszania bugów oraz apelujący do tego by ich nie wykorzystywać bo w przeciwnym razie bla bla ...

lepiej poczekać niż grać na jednym wielkim bugu...gdzie wam się spieszy? :D

TaI6c.jpg

Opublikowano

Ja nie interesuję się boksem, bo dla mnie to nie ma sensu :) Nawalić to się mogę ale nie sprawia mi to satysfakcji, ja wiem jaki mam umiar i wiem jak się zachować :) Po drugie potrafię się nawalić jak świnia i nie muszę zdychać. Co do gali, to od gali wolę piłkę nożną tak napisałem dla porównania bo ludzi robią już wrzawę na necie. A bardziej oczekiwałem walki Szpilki jako boksu. Dobra koniec tematu dotyczącego życia bo to jest temat o serwerze a tak na marginesie to ja pracuje :)

Ja w ogóle nie chciałem zajmować się tematem picia ani tym bardziej boksu, to była czysta przenośnia. Chodziło o to, że skoro nie chcesz jutro grać bo dzisiaj jest gala (czy tam co innego masz do roboty), to nie widzę w ogóle sensu w takim zachowaniu, dlatego podałem jakiś dziwny przykład tego, co by się mogło stać. W skrócie dalej nie widzę sensu w tym, że jak jutro wystartuje serwer to będzie za późno i nie zagrasz. (co do tego marginesu, to co to ma do rzeczy skoro i tak pisałeś, że masz maturę na którą i tak się będziesz uczył max miesiąc przed i to wystarczy, żeby dobrze/ bardzo dobrze ją napisać).

Opublikowano

Moim zdaniem opóźnienie startu o 1 dzień nie zmieni za wiele, zwłaszcza przy takich ratach. Postaramy się go jednak odpalić jak najwcześniej! :)

Opublikowano

o 1 dzień ? Sugerujesz , że otworzycie go jutro ? byłoby fajnie pytanie tylko czy nadrobicie to co pisaliście tutaj ( chodzi mi o zapowiedzi , obietnice itd.) Czekamy na efekty ! :)

Opublikowano

o 1 dzień ? Sugerujesz , że otworzycie go jutro ? byłoby fajnie pytanie tylko czy nadrobicie to co pisaliście tutaj ( chodzi mi o zapowiedzi , obietnice itd.) Czekamy na efekty ! :)

Niczego nie obiecuję w ciemno, bo nie zależy to od nas, ale robimy co w naszej mocy żeby odpalić go jutro! :)

Opublikowano

Jak dla mnie server bez sensu z powodu exp rate x5 i to dotego prywat gdzie max pociagnie z 1-2 miechy .juz bym wolal zagrac na isro lub silkroad r gdzie servery nigdy nie padna a nie jak prywaty gdzie maja srednio 1-2 miechy i do tego 8dg gdzie glavier ma 3 skile i inneg chary tez , Strata czasu tak jest moje zdanie

Opublikowano

Jak dla mnie server bez sensu z powodu exp rate x5 i to dotego prywat gdzie max pociagnie z 1-2 miechy .juz bym wolal zagrac na isro lub silkroad r gdzie servery nigdy nie padna a nie jak prywaty gdzie maja srednio 1-2 miechy i do tego 8dg gdzie glavier ma 3 skile i inneg chary tez , Strata czasu tak jest moje zdanie

A znasz jakiś oficjalny serwer np isro/csro/ksro z capem 80? Bo ja nie bardzo :D

Nie chcesz to nie graj, według mnie serwer zapowiada się zajebiście i na pewno zagram. Jeśli ludzie będą podobnego zdania jak ja i będą tam grać to nie padnie! :)

Opublikowano

@ludwik88345

O co chodzi w tej twojej wypowiedzi?

Nie pasują Ci rate czy DG?

Chciałbyś wyższe czy niższe?

Prywat na 2 miechy.. więc po co tu wchodzisz w dział z Priv skoro każdy prywatny pada po 1-2miech?

Opublikowano

ludzie spinacie do nich a to przeciez nie jest ich wina ze dedyk miał byc w piatek/sobote a oni lecą w kulki chłopaki zrobili serva na serio i to na prawde nie jest ich winna ze panom od dedyka sie nie spieszy ;) nie dzisaj to jutro a jestem pewnien na 1000000000% ze otworza

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

ludzie spinacie do nich a to przeciez nie jest ich wina ze dedyk miał byc w piatek/sobote a oni lecą w kulki chłopaki zrobili serva na serio i to na prawde nie jest ich winna ze panom od dedyka sie nie spieszy ;) nie dzisaj to jutro a jestem pewnien na 1000000000% ze otworza

masz rację, jutro poniedziałek więc każda normalna firma pracuje. Chłopaki może nie doczytali, że firma w weekendy nie pracuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...