Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem już kilka wiadomości z tym właśnie pytaniem, nie jest to do prawdy jeszcze do końca uzgodnione, ale jak już pytanie to... standardowo Grab pet 3 dni, 3 Reversy, Devil Spirit 5 dni, 20.000 SP, 100.000 Gold'a (dlaczego tak 'mało'? aby uniknąć przekładania gold'a z postaci na postać, przy takim Gold i Drop rate 1.000.000 Gold'a to jest już sporo). Ponadto za questy: 1 Lv - SUN weapon, 8/16 Lv - SOM weapon, 24/32/42 Lv - SOS weapon :)

Zdecydowanie dobre rozwiązanie ;) Myślę że przydałoby się jeszcze przedyskutować EU i CHIN ;) może jakaś ankieta na ten temat ? :D

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

spoko się zapowiada tylko pytanie - za miesiąc dwa miesiące będzie update na 90 itd itd?

Nie, zostaje stały Cap 80! :)

Kurcze troche mały ten exp rate, ale i tak cap 80 najlepszy!

Odpowiedni exp rate, trzeba będzie się trochę pomęczyć z wbiciem levela, a co za tym idzie nie będziemy mieli full levela na start, a gdy już osiągniemy ten upragniony 80 poziom to będzie coś znaczyło :)

Nie będzie to na zasadzie "mam już 80Lv Warriora, to zrobię sobie Warlock'a" i za 15 min ten Warlock również ma 80Lv - to nie ma sensu :)

Rekrut
Opublikowano

Miałem już kilka wiadomości z tym właśnie pytaniem, nie jest to do prawdy jeszcze do końca uzgodnione, ale jak już pytanie to... standardowo Grab pet 3 dni, 3 Reversy, Devil Spirit 5 dni, 20.000 SP, 100.000 Gold'a (dlaczego tak 'mało'? aby uniknąć przekładania gold'a z postaci na postać, przy takim Gold i Drop rate 1.000.000 Gold'a to jest już sporo). Ponadto za questy: 1 Lv - SUN weapon, 8/16 Lv - SOM weapon, 24/32/42 Lv - SOS weapon :)

Pomysł dobry, na pewno zagram. Jednak martwi mnie te wasze poszanowanie "polaczkuffff". Pisanie notice w dwóch językach odstraszy ludzi. Wg. mnie nawet pojedynczy tępy polaczek potrafi COŚ zrozumieć z j.ang. Update cap'u na 90 będzie lipne, nikt nawet nie gra na takich servach, chociaż było i jest ich dużo. Powinniście pozostać stale przy 80 i robić nowe miasta, event MPCforum'y etc. lub update na 100.

BIG FUCKIN' DEUCE!

Opublikowano

wgl nie powinno być w planach update 90 czy tam 100 :-) 80 powinien zostać na długi długi czas, wykorzystać ten cap w 100% a po kilku dobrych miesiącach jak server się utrzyma to spytać graczy co sądzą na temat update :-)

Opublikowano

Pomysł dobry, na pewno zagram. Jednak martwi mnie te wasze poszanowanie "polaczkuffff". Pisanie notice w dwóch językach odstraszy ludzi. Wg. mnie nawet pojedynczy tępy polaczek potrafi COŚ zrozumieć z j.ang. Update cap'u na 90 będzie lipne, nikt nawet nie gra na takich servach, chociaż było i jest ich dużo. Powinniście pozostać stale przy 80 i robić nowe miasta, event MPCforum'y etc. lub update na 100.

Cap zostaje 80 na stałe, jak już wcześniej pisałem.

Też jestem za tym, żeby zamiast podnoszenia capu, wymyślać inne ciekawe urozmaicenia.

Wszelkiego rodzaju urozmaicenia będą dodawane wraz z Updatami :)

Opublikowano

bot dziala ?

poda ktoś link do download i rejestracji ?

Tak, bot będzie działał.

Serwer startuje dopiero w tym tygodniu, a więc jeszcze nie ma takich linków :)

Opublikowano

No fajnie się zapowiada.Widać jasne i zwięzłe odpowiedzi może w końcu jakiś sensowny team :)

Opublikowano

Zadam kilka pytań (nie czytałem postów, może gdzieś była o tym mowa):

- Macie wykupionego dedyka?

- Macie już ukończone prace nad serwerem?

- Macie gotową stronę internetową?

- Możesz podać nicki ludzi z teamu?

Dzięki. Więc na weekend może zagramy. ;)

222e8ae1733713323837f5d.jpg
Opublikowano

Zadam kilka pytań (nie czytałem postów, może gdzieś była o tym mowa):

- Macie wykupionego dedyka?

- Macie już ukończone prace nad serwerem?

- Macie gotową stronę internetową?

- Możesz podać nicki ludzi z teamu?

Dzięki. Więc na weekend może zagramy. ;)

- tak, serwer jest wykupiony,

- wszystko jest ukończone poza tym, że wahamy się co do tej EU. Prawdopodobnie jeszcze jutro zamieścimy ankietę na ten temat i dokończymy prace nad serwerem,

- co do strony to owszem jest ukończona, a co więcej muszę powiedzieć, że jesteśmy z niej bardzo zadowoleni, chłopaki super się spisali, zobaczycie sami! :)

- DéjàVu, Fugu, SimonowskY! :)

Opublikowano

Ja bym tam eu zostawil bo jak juz wczesniej pisales cap 80 w buildach jest tak okrojony ze to masakra a tak dojdzie nam warrior , rogal , ew warlock do pvp - nie kazdy tez lubi ch postacie na ten cap bo sa to glownie spear / glavier . Nieograniczajcie sie tylko do tych 2 postaci ....

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...