Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak wam idzie przenoszenie serwera ?.

Mogli byście dodac jakieś fajniejsze nagrody clocka np na 10 dni a nie na 1

duzo ludzi odchodzi dzisiaj z serwera bo nowy otwieraja.

Ale gildia InperiaL zostaje i zaprasza graczy którzy nie skaczą po serwerach.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mowa o nuvo? server na tydzien , 2dni lvlowania i skladanie seta na 30xdrop rate..kazdy w full avatarze na kazdy dzien tygodnia ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

o maszyna widzę zmieniona.. co do odejścia z ARDEBRANA, jak mi powiedział pewien mądry człowiek: Tylko tacy "sezonowcy" opuszczają serwer :)

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

Chyba coś nie tak jest z expem. Przed zmianą serwera wszystko było ok, a teraz jest jak bym grał na oficjalnej wersji sro.

Opublikowano

Gildia InperiaL rektutuje zapraszamy mamy tsa mila atmosfera pomagamy z lvl.

Do administracji:

Planujecie coś dalej robić żeby serwer żył ?? bo w większosci narazie nic ludzie nie robia aby lvl wbic a nie ma jakiegoś zajęcia może pomyślcie o jakis walkach gildi bądź tez ogolny job gildi zeby cala gildia pracowala na ranking wspólne karawany i wgl.

Może inni gracze powiedzą co o tym sądzą i piszcie jakieś pomysły,

Opublikowano

o maszyna widzę zmieniona.. co do odejścia z ARDEBRANA, jak mi powiedział pewien mądry człowiek: Tylko tacy "sezonowcy" opuszczają serwer :)

sezonowcy? kolego..powiedz mi, co Ty chcesz tam robic? caly tydzien bocic i tylko na fw chodzic?

na trade nikt nie chodzi bo jest limit od 8 clientow na ip co jest kpina na maksa. tak jakby admini pozwalali Ci zrobic wlasne 8/8 party...no ja pierdole.

Fakt faktem ze jest proxy i przy limicie na 4 ip to duzej roznicy by nie bylo. ale ludzia by sie nie chcialo szukac wtedy dzialajacego proxy 24/7.

Nic nie ma do zaoferowania tutaj tylko bot bot bot, fw, bot bot bot...juz sie to stalo monotonne. bynajmniej dla mnie :) po czasie tez wam to sie znudzi.

Takze niech administracja cos z tym zrobi albo nie widze duzo wiekszej ilosci graczy na tym serverze.

Opublikowano

Straszne kocopoły pierdolisz.

Nikt nie jest przypisany do tego, ani do żadnego innego serwera - co za tym idzie, każdy może sobie sprawdzić ten czy inny serwer i jak mu coś nie pasuje to wyjść. Wbiłem, zobaczyłem, pograłem, wyszedłem. Jak tobie odpowiada bocenie własnym pt 24/7 na hunterach i sprawia ci to frajde, to przecież nikt ci tego nie zabroni.

Powodzenia, miłej zabawy :)

PS xcoom, jest limit IP 4.

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

jak dla mnie to serwer idealny bo stabilny i nie wbija sie full lv w 2dni :)

co do nuvo to moim zdaniem serwer max na tydzień (swoją drogą ciekawi mnie jak administracja chce zarobić na jego utrzymanie :D )

TaI6c.jpg

Opublikowano

Czekamy na te eventy z pvp itp :) Mam nadzieję, że przynajmniej kilka razy w tygodniu się będzie coś działo, a nie tak jak teraz 2x uniq event i 1x hide & seek.

Opublikowano

Gildia InperiaL rektutuje zapraszamy mamy tsa mila atmosfera pomagamy z lvl.

Do administracji:

Planujecie coś dalej robić żeby serwer żył ?? bo w większosci narazie nic ludzie nie robia aby lvl wbic a nie ma jakiegoś zajęcia może pomyślcie o jakis walkach gildi bądź tez ogolny job gildi zeby cala gildia pracowala na ranking wspólne karawany i wgl.

Może inni gracze powiedzą co o tym sądzą i piszcie jakieś pomysły,

Planujemy, ale nie wszystko zależy od nas.

Nie rozumiem zupełnie dlaczego o takie rzeczy obwinia się administrację. Każdy powinien pomyśleć i rozpocząć job, pvp, pójść na CTF, itp...

Administracja nie gra, nie mamy swoich normalnych postaci w grze, a więc nie jesteśmy w stanie jakoś tego zapoczątkować, a dawanie jakiś nagród za zwykłe PvP? Hmmm... trochę dziwny pomysł, ale tak chyba trzeba będzie zrobić.

Oficjalne forum gry jest już dostępne na naszej stronie w zakładce "Forums", możecie tam dawać nam jakieś sugestie, propozycje, itp. :)

Opublikowano

chodzi o to ze kilka postow temu pisalem dosc fajna propozycje o guild joba...

Może mógłbyś podzielić się z innymi swoją propozycją na naszym forum, a my poważnie ją przeanalizujemy? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...