Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak adminie stosunkujesz się do tych propozycji:

Jeszcze jedna myśl wpadła mi do głowy: kiedyś na forum o silku ktoś zrobił spolszczenie, można by zaaplikować je do tej wersji (wybierało by się wersję językową na tej zasadzi, co na isro).

Nie, bo spolszczenie ssie? co tu spolszczać? MrocznyRycerz zabił Pana Jarkana na Pustyni Taklamakan haha jak to brzmi XDD.. btw stack niech będzie jest ok

@może old glow?;>

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja pierdziele, jaka napinka, pytam o cap 90 nie znaczy, że go chce a Wy już wyzywacie, że powinni mnie wykastrować.
I zaraz pewnie będą posty " nie chcesz, to po co pytasz " , pytam ponieważ nawet w temacie tego wątku pisze " Old school na dłużej " , czyli chyba kiedyś planują wprowadzić Cap 90

@Up Też popieram

Opublikowano

Ja pierdziele, jaka napinka, pytam o cap 90 nie znaczy, że go chce a Wy już wyzywacie, że powinni mnie wykastrować.

I zaraz pewnie będą posty " nie chcesz, to po co pytasz " , pytam ponieważ nawet w temacie tego wątku pisze " Old school na dłużej " , czyli chyba kiedyś planują wprowadzić Cap 90

@Up Też popieram

Nie chciałbym się już powatrzać. ale Administratorzy wielokrotnie mówili, że nie będą wprowadzać w przyszłości capu 90. Wiele ludzi o to pytało, i Administratorzy raz się już wypowiedzieli i już wystarczy, a po za tym. To jest Old School, czyli serwer starych czasów Silkroada przy dobrej zabawie + job +unique. A dalsze capy isro już psuły tą atmosfere. Może Administratorzy zmienią zdanie, lecz wątpię. Ps - Coś mi się zdaje, że na serwerze zapanowali obcokrajowcy ? :D

TOPIC:

Było już kiedyś spłoszczenie do Silkroada. O ile pamiętam dobrze, mój brat wypróbował to spłoszczenie. I to był wielki niewypał, najgorsze co może być, to dodawać spłoszczenia Polskie do Angielskich gier. A jeżeli nawet nie umie perfekcyjnie angielskiego, to przy okazji czegoś się nauczy. :)

EDIT:

Wtt Avatar Full Furr lucky For Avatar. :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Witam, mam taki problem. Pobrałem Clienta, normalnie się zaktualizował pokazało się "start" lecz gdy chce odpalić pojawiaja się "krzaczki" z "ok". Co może być nie tak ??

Nigdy nie grałem na żadnym prywatnym servie.

teraz wyskakuje jakiś inny komunikat i nie pokazuje się start....truy cap trang http/.......

Opublikowano

Aktualnie server jest wyłączony, tak pisało na czacie, że robią inspekcje na 15 min, ja proponowałbym Ci jeszcze raz wypakować grę do innego folderu, jak nie pomoże to ściągnij ponownie grę z innej strony

Opublikowano

HONOR TOKENCollect 50 Ice Trophy from Capture The Flag, and replace it to Honor TokenWhat can you buy?Honor token you can spend at the NPC "Honor Quartermaster"

ADmnh.png

Elixir, Lucky, Steday, Dragon Flag (+7 STR 7 INT) and more

HONOR TOKENCollect 50 Ice Trophy from Capture The Flag, and replace it to Honor TokenWhat can you buy?Honor token you can spend at the NPC "Honor Quartermaster"

ADmnh.png Elixir, Lucky, Steday, Dragon Flag (+7 STR 7 INT) and more

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

hmm czemu niemogę włączyć clienta? odpalam lunchera i nic się nie pokazuje.. ostatni raz włączałem tego silka 2 tyg temu coś się zmieniło czy cu?

Opublikowano

Pytanie do gma, kiedy będą rozdawane nagrody za joba z poprzedniego tygodnia ? Bo był update z resetem job rankingu a nagród nie było.

Nie ważne, nagrody rozdane :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...