Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gildia InperiaL rekrutuje aktywnych graczy !

Taxi w guild dla każdego low lvla !

Miła, przyjazna atmosfera !

Pm w grze do Sz3w4 , Masio , IMP , BruX !

Zapraszam :)

Opublikowano

Moim zdaniem powinniście zwiększyć drop elków, bo alchemia jest jedną z ciekawszych rzeczy w silku, a mając 60 elków przez cały dzień nie można się zabawić :)

Opublikowano

Droga Administracjo serwera czasy kiedy wystarczyło odpalić serwer i dodawać Avatary skończyły się dawno....Jeśli chcecie by ludzie tu zostali musicie coś od siebie dawać to nawet nie muszą być eventy wystarczy wprowadzić system coinsow. Nie wiem czy to dla was coś trudnego bądź nie ale zauważcie że istnieją prywatne serwery, które stoją nawet ponad rok. Co do coinsow wedlug mnie najlepszy system posiada serwer Devias, tam jctf jak i job jest bardzo aktywny. Z ctf za zabicie gracza z drużyny przeciwnej dostaję się Icy trophy, które pozniej wymienia się na silver coins, które potrzebujemy do kupienia sun broni. Z joba dostajemy za expa gold coins...Przy takim systemie mają tam dziennie od ponad roku 500-600 ludzi. Przemyślcie to....

Niezgodzę się z tym co mówisz, takie coiny zniszczą całkiem serwer... Sun bron dostepna dla kazdego? Co to za Sun!? Na SoM, SoS jeszcze mógłbym przystać ale naprawdę są setki innych, ciekawych nagród za

"zabawe" jaką jest job lub ctf. Mam więc nadzieję, że Administracja się poważnie nad tym zastanowi.

Pozdrawiam

Opublikowano

Niezgodzę się z tym co mówisz, takie coiny zniszczą całkiem serwer... Sun bron dostepna dla kazdego? Co to za Sun!? Na SoM, SoS jeszcze mógłbym przystać ale naprawdę są setki innych, ciekawych nagród za

"zabawe" jaką jest job lub ctf. Mam więc nadzieję, że Administracja się poważnie nad tym zastanowi.

Pozdrawiam

no dokładnie silk itemy za joba np mogą być a nie kurde suny czy somy..... to zniszczy serwer nie wprowadzajcie tego nigdy

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Opublikowano

myślę, że SUN wep na pewno nie będzie za nagrody, moon już by uszedł.. ale znowu, żeby nie było go łatwo zdobyć. Oby nie było tak, że 1 pucharek to 1 coin.. bo na 1 ctf można mieć ich +/- 25. Najlepiej by było gdyby team wygrywający dostawał 1 coin. Co do jobów to jedynie wymieniać coiny za expa, bo tak to bot party traderów schowane w krzakach i ogień..

Mam pytanko co do "Contribution". Tam jest zapisywany exp joba zdobyty od poniedziałku ? I drugie pytanko co wprowadził ten update dziś o godzinie około 18:45 ?

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Opublikowano

- reset JOB contribution points
- Added "Blessing Blood" (Job Reward)
- Job/Guild penalty (DC after leaving)

Tu masz notke z oficjalnej strony Co wprowadził ten update ;)

Opublikowano

o thiefy się nie martw, jutro powinna być elegancka paka :P

Opublikowano

bo mówisz, że thefy w chuja walą i zależy im na nagrodzie. Postaram się stworzyć taką grupkę ludzi co będzie zależało na funie.

Opublikowano

panowie piękna robota na jobie! :D

SRO-2013-03-26-22-38-56-50.jpg

Takie tam random screeny z dzisiejszego joba! zapraszam wszystkich na serwer, jest świetnie! :D

Opublikowano

Gildia InperiaL rekrutuje aktywnych graczy !

Z dnia na dzień rośniemy w siłę !

Miła atmosfera i wspólna zabawa, niżej fotka z dzisiejszego joba :)

Zapraszam i pm w grze do Sz3w4 , Bros , Lisa , Masio

post-126632-0-60051800-1364341758_thumb.jpg

@up

Warto dodać że walka między nami (traderami) a thiefami odbywała się pomiędzy ludźmi z guild :) Oczywiście wszystko w ramach wspólnej, dobrej zabawy :)

Opublikowano

ściągłem tego silka co podaliscie w linku i wyskakuje mi bład i nie pojawia sie start przez co wogóle nie moge wejsc do gry... pasowałby tak odświeżyć z dać link z dobra wersja clienta która działa... a nie że czekam aż się ściągnie i nic nie działa..

ps: nie updatuje się wogóle..

Opublikowano

ściągłem tego silka co podaliscie w linku i wyskakuje mi bład i nie pojawia sie start przez co wogóle nie moge wejsc do gry... pasowałby tak odświeżyć z dać link z dobra wersja clienta która działa... a nie że czekam aż się ściągnie i nic nie działa..

ps: nie updatuje się wogóle..

usuń z folderu settings,temppath,RD,Dump powinno zadziałać jak nie to próbuj ściągnąć od nowa lub wyłącz anty wira firewall i dodaj silka do zapory

Link:http://www.multiupload.nl/SG4HZOJH25 z multiupload ja stąd sciągałem

iv0dadx4sqp7_t.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...