Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety zdajemy sobie z tego sprawę. Spieszymy się jak to tylko możliwe, ale uważamy na to, aby nie popełnić żadnego błędu. Niestety instalacja czegoś nie zależy od nas, dlatego też to tyle trwa.

Dobrze, no to teraz widzisz ten swój cały ekran, to uświadom nas ile będzie jeszcze trwało całe te wgrywanie :). Napisz prawdę, a wtedy będzie każdy wiedział a nie odświeżał forum. Napisz ile masz czasu na ekranie. + te inne wgrywanie to dolicz czasu i powiedz na ile mamy się ubezpieczyć w czas :). Czekam na odp.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Witamy,

Otrzymaliśmy zgłoszenie rebootu sprzętowego serwera
ksxxxxxxx.xxxxxxx.com. Został on wykonany, ale serwer nie odpowiada
na komendę ping.

Może to być problem z działaniem systemu reboot, lub
kłopot z działaniem Twojego serwera.
Informujemy Państwa, że technik będzie interweniował na
serwerze, aby rozwiązac ten problem.

Dla przypomnienia:
- data zgłoszenia: 2013-02-26 18:21:35
- data wykonania: 2013-02-26 18:22:15"

Jak widzicie to nie żaden "fake", a po prostu błąd serwera, dlatego też musieliśmy zrobić format.

Opublikowano

Dobrze ARD. udowodniłeś że mieliście problem ok. W to nie wątpiłem, bo w sumie coś na rzeczy było. Teraz mam tylko chciałbym uzyskać odpowiedź na moje poprzednie pytanie dot. czasu :). Myślę, że jesteście w stanie podać przybliżony czas. Już raz to robiliście, więc chcielibyśmy się dowiedzieć :).

Opublikowano

Dobrze ARD. udowodniłeś że mieliście problem ok. W to nie wątpiłem, bo w sumie coś na rzeczy było. Teraz mam tylko chciałbym uzyskać odpowiedź na moje poprzednie pytanie dot. czasu :). Myślę, że jesteście w stanie podać przybliżony czas. Już raz to robiliście, więc chcielibyśmy się dowiedzieć :).

Strona będzie dostępna za ok. 20min, a z nią rejestracja, itd.

Reszta będzie już kwestią czasu i powinniśmy szybko się z tym uporać.

Opublikowano

A storna nie miała być jakieś Hmmm 40 min temu ? z postem " do 30 min będzie strona "?.. ja już w te określenia czasowe nie wierzę bo te 10-20-30 min czytam co chwilę. Czekam na konkrety w postaci strony itd.

Opublikowano

A storna nie miała być jakieś Hmmm 40 min temu ? z postem " do 30 min będzie strona "?.. ja już w te określenia czasowe nie wierzę bo te 10-20-30 min czytam co chwilę. Czekam na konkrety w postaci strony itd.

Co za cwianiaczek.. Ciekawe czy ty bys wogole stworzył swoja strone

Opublikowano

jezeli dedyk nie dziala to na czym maja Ci strone postawic?..

Opublikowano

Dobra, przestańcie. Robicie niepotrzebny spam,jeżeli chcecie takie rzeczy pisać i już na siebie najeżdzać , proponuje "PW". Najlepiej nie poganiajcie ich, bo starają się zrobić tak żebyśmy dzisiaj chodziasz pograli. Więc, podziękujcie im, że tak się starają. Bo to trochę nienormalne, poganiacie ich jak tylko możecie. Bądź cierpliwym i czekaj, bo tak jak napisałem kiedyś " Cierpliwość jest cnotą " Więc masz odpowiedź. Napisali że otworzą rejestracje i dadzą link za około 20min, zobacz za 20min na mpcforum,odśwież i zobacz czy dali. Tyle ode mnie...

@down

A pozatym, niektórzy. Zastanówcie się co piszecie, jak niby mają postawić stronę skoro nie działa dedyk ?

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

Nie Chodzi o to JAK bo wiem że nie da się postawić itd..Tylko męczą już te określenia czasowe. Polska - daruj sobie takie posty bo też trochę potrafię robić i wiem co ile czasu zajmuje i o skryptach też troszkę pojęcie mam. Więc skończ pajacować. Spadam na mecz zobaczymy po 1 połowie jak to coś tutaj wygląda. Tyle , Bye :)

Opublikowano

Osobiscie podziwiam przyszłych GM ze chce im sie bawic z tym wszystkim i ich anielska cierpliowsc bo Polacy to chyba najbardziej zrzedliwy narod na swiecie ;)

Opublikowano

_DominatioN_

Chciałbym jeszcze raz przypomnieć się, że powstaje polska guild _DominatioN_. Na start będzie w niej kilka moich kumpli zapraszamy wszystkim. Będzie miła zabawa, wspólne party, joby, eventy, oraz pomoc z mojej strony dla graczy którzy zaczną później. Pisać w silku na nick Morfier lub na GG:5409059. Pozdrawiam ;)

Opublikowano

@up

Rywalizacja potrzebna : >

Ułomnych miliony trwających by trwać

Bękartów Kościoła bez wiary w ten kraj

Spaczonych Chrystusów, w cierpieniu ich cel

To wszystko zniszczymy by spłonął ich świat!

W dziejów zamęcie jest droga przez noc

Ostatnia nadzieja by wolnym się stać

Ukryta przed okiem upiorów za dnia

Mozolna i trudna - idziemy nią tam!

Opublikowano

_DominatioN_

Chciałbym jeszcze raz przypomnieć się, że powstaje polska guild _DominatioN_. Na start będzie w niej kilka moich kumpli zapraszamy wszystkim. Będzie miła zabawa, wspólne party, joby, eventy, oraz pomoc z mojej strony dla graczy którzy zaczną później. Pisać w silku na nick Morfier lub na GG:5409059. Pozdrawiam ;)

Tak tak oczywiscie joby eventy pomoc party normalnie malina.. tak jak zawsze bedzie.. nie ma to jak gildia international

Mam nadzieje ze do wekendu server ruszy i tak teraz zbytnio czasu nie ma ,.,,

@2 Down oj tam oj tam kazdy wie o co chodzi :)

Opublikowano

Tak tak oczywiscie joby eventy pomoc party normalnie malina.. tak jak zawsze bedzie.. nie ma to jak gildia internacional

Mam nadzieje ze do wekendu server ruszy i tak teraz zbytnio czasu nie ma ,.,,

international*

mam nadzieje ze ktos bedzie gral w nocy zebym sam jak palec nie siedzial na serverze..xD

Opublikowano

international*

mam nadzieje ze ktos bedzie gral w nocy zebym sam jak palec nie siedzial na serverze.. xD

@xcoom

Bede :DDD

Opublikowano

mam nadzieje ze ktos bedzie gral w nocy zebym sam jak palec nie siedzial na serverze.. xD

Ktoś na pewno ,a sam nie będziesz bo znając ciebie twoje boty będą heh ^^

77678022723864382104.png

Opublikowano

international*

Uniq night :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...