Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak sami widzicie, nic nie ma. Więc nie spamujcie bezsensownymi postami. GM napisze coś w końcu, i jak odświeżycie to zobaczycie. :) Trochę cierpliwości.

Ci którzy nie mają media, a ściągają i leci im po mału, i chcielibyście trochę szybciej. To łapcie. :)

http://speedy.sh/Cgzub/Media-pk2-2013-02-26.rar :)

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Staramy się uporać z "problemami" jak najszybciej, jesteśmy i pracujemy cały czas, obiecuję, że nie odpuścimy póki nie otworzymy serwera dzisiaj! :)

Opublikowano

Problem polega na tym, że musieliśmy zrobić format serwera dedykowanego, a więc wyczyścić go do zera, a teraz ponownie instalujemy na nim zapory, aby nie było w przyszłości żadnych problemów. Chcemy to zrobić raz, a dobrze! :)

Opublikowano

p

3x

1, Czy w przyszłości macie w planach dodać kolejnego / kolejnych GMów

czy w takim składzie pozostajecie ? Myślę, że nie chcemy kilkunastu

GMów, którzy będą spamować na czacie byle czym, robić nudne eventy :-)

2. tego pytania chyba nie było. co ile i kiedy bedzie FW :P

1> gmowie bd z tego co wiem tylko Ci co sa na startcie

2> fw niedziela 20;30 czasu polskiego co tydzien

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

haha po meczyku pewnie już bd ON;d haha

Co w tym śmiesznego?

wporządku tylko zeby nie okazalo sie ze znowu trzeba sciagac new clienta;/

Z jakiej racji?

Problem polega na tym, że musieliśmy zrobić format serwera dedykowanego, a więc wyczyścić go do zera, a teraz ponownie instalujemy na nim zapory, aby nie było w przyszłości żadnych problemów. Chcemy to zrobić raz, a dobrze! :)

Tylko byście wyrobili się dziś, bo nie sądzę żeby było tylu chętnych jutro.

@2Down

Dobrze, lecz dalej nie widzę w tym powodu do śmiechu.

Opublikowano

p

3x

1, Czy w przyszłości macie w planach dodać kolejnego / kolejnych GMów

czy w takim składzie pozostajecie ? Myślę, że nie chcemy kilkunastu

GMów, którzy będą spamować na czacie byle czym, robić nudne eventy :-)

2. tego pytania chyba nie było. co ile i kiedy bedzie FW :P

1> gmowie bd z tego co wiem tylko Ci co sa na startcie

2> fw niedziela 20;30 czasu polskiego co tydzien

Dokładnie tak jak wyżej. Nasza trzy osobowa ekipa w pełni nam wystarcza, nie mamy w planach dodawać kolejnych GM'ów, ponieważ rodzi to tylko niepotrzebny zamęt i nieporozumienie, a co za tym idzie złe funkcjonowanie serwera :)

FW również jak wyżej, niedziela godzina 20:30 :)

Opublikowano

Co w tym śmiesznego?

Z jakiej racji?

Tylko byście wyrobili się dziś, bo nie sądzę żeby było tylu chętnych jutro.

Nie trzeba będzie ściągać nic nowego! :)

Wyrobimy się!

Opublikowano

Rozbawił mnie fakt czekania na silki (do 30 min).. Żeby nie było problemów itd jeśli w ogóle mają być jakieś donate to automatyczny system jest wskazany , bo czekanie na silki ... nie uśmiecha mi się :)

Opublikowano

Rozbawił mnie fakt czekania na silki (do 30 min).. Żeby nie było problemów itd jeśli w ogóle mają być jakieś donate to automatyczny system jest wskazany , bo czekanie na silki ... nie uśmiecha mi się :)

Póki co staramy się odpalić serwer - to jest dla nas priorytetem. Silki są sprawą drugorzędną i automat będzie, a właściwie już jest, tylko nie ma czasu, aby go podłączyć.

Opublikowano

piszac z gm'em na pw pisał ze bd duzo medot dotacji sms /paypal/przelew/psc itp

Czytaj uważnie co piszę.. paypal = czekanie na donate bo nie mają auto dodawania silków.. Myśl trochę :)

Edit:

No to skoro jest wgrany to spoko bo trudne to nie jest dodanie takiego czegoś. Dlatego się zdziwiłem , że jakieś czekanie na silki..

Opublikowano

Cóż, to czekamy cierpliwie. Mamy nadzieje że uporacie się dzisiaj z serwerem do chodziasz godziny "22" Żebyśmy mogli założyć postać i chwilę pograć.

Czekam z niecierpliwością.

13315.png

Bo kochać można jedną osobę, i niezależnie od sytuacji powinieneś o Nią walczyć

Mój kochany skarb.

Opublikowano

nie wiem czy jestescie tego swiadomi..ale z kazda minuta tracicie kolejnych graczy ktorzy sobie odpuszczaja. poniewaz minely 2 godziny od planowanego uruchomienia servera gdzie byla mowa o maxymalnym 30 minutowym opoznieniu.

Opublikowano

z czasem wrócą :) wcześniej temat oglądało 60 osób no teraz spadło do 53 ale i tak jest to dobry wynik jak na tą godzinę.

Mam nadzieję że to nie Fake z tym restartem ... bo lipa by była gdyby wyszło że mają DDosa i poprostu nie mogą odpalić serva. Tak jak to miało miejsce na DragonRoad

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Najbardziej mnie dziwi fakt, PO CO?

Wrzuciłeś ssa, sądziłem że już wszystko gotowe i prace z plikami są zakończone, więc po co był ten format?

Opublikowano

nie wiem czy jestescie tego swiadomi..ale z kazda minuta tracicie kolejnych graczy ktorzy sobie odpuszczaja. poniewaz minely 2 godziny od planowanego uruchomienia servera gdzie byla mowa o maxymalnym 30 minutowym opoznieniu.

Niestety zdajemy sobie z tego sprawę. Spieszymy się jak to tylko możliwe, ale uważamy na to, aby nie popełnić żadnego błędu. Niestety instalacja czegoś nie zależy od nas, dlatego też to tyle trwa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...