Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vSro] ARDEBRAN™ - Old School na dłużej! ;-)

ARDEBRAN™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powrócę do wcześniejszych pytań

1.czy w przyszłości macie w planach dodać kolejnego / kolejnych GMów czy w takim składzie pozostajecie ? Myślę, że nie chcemy kilkunastu GMów, którzy będą spamować na czacie byle czym, robić nudne eventy :-)

2. tego pytania chyba nie było. co ile i kiedy bedzie FW :P

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no mnie te Stackowanie też przeraża hehe

owner-contact: P-MSS4413

owner-fname: Marcin

owner-lname: Skorut

owner-street: Karmelicka 33

owner-city: Krakow

owner-zip: 30-001

owner-country: PL

owner-phone: +48.607324206

owner-email: d1a5802f0f062f0.png@gmail.com

:P no to masz lipe :P teraz będą ci spamować na tel :D a jak będzie Korupcja to Wjazd na hate :P hehehe

Tak ewenement, wszyscy tutaj przed Tobą trzepią gaciami. Poza tym miałeś chyba ogarnąć słownik ortograficzny, a Ty nadal przed silkiem.

Opublikowano

Tak ewenement, wszyscy tutaj przed Tobą trzepią gaciami. Poza tym miałeś

chyba ogarnąć słownik ortograficzny, a Ty nadal przed silkiem.

nie przede mną ;] ogólnie napisałem , więc ogarnij się dzieciaku.

Słownik ortograficzny polecam również i tobie , bo intelektualnie wcale nie jesteś lepszy od tego kto w ostatnich dniach zaspamował Forum =) i się popłakał

111111111111jq.jpg"Błąd staje się błędem, gdy rodzi się jako prawda."

Opublikowano

Słownik ortograficzny polecam również i tobie , bo intelektualnie wcale nie jesteś lepszy od tego ktoś w ostatnich dniach zaspamował Forum =) i się popłakał

aha.

TaI6c.jpg

Opublikowano

o 20 napiszesz ze server jednak wystartuje jutro! ... i oczywiscie oczojebnym kolorem

Nie ma takiej możliwości.

A kolorem piszę dlatego, aby posty Administracji serwera były bardziej widoczne dla każdego, ponieważ dużo osób pomija wiele postów :)

Opublikowano

3x

1, Czy w przyszłości macie w planach dodać kolejnego / kolejnych GMów
czy w takim składzie pozostajecie ? Myślę, że nie chcemy kilkunastu
GMów, którzy będą spamować na czacie byle czym, robić nudne eventy :-)

2. tego pytania chyba nie było. co ile i kiedy bedzie FW :P

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

A kolorem piszę dlatego, aby posty Administracji serwera były bardziej widoczne dla każdego, ponieważ dużo osób pomija wiele postów :)

I bardzo dobrze;) Przynajmniej nie trzeba czytac wyzwisk i mozna pomijac niektore posty bo sie rzuca w oczy;]

Słownik ortograficzny polecam również i tobie , bo intelektualnie wcale nie jesteś lepszy od tego kto w ostatnich dniach zaspamował Forum =) i się popłakał

Moze na priv sobie piszcie;) Bo to servera nie dotyczy...a po co maja zamykac temat z powodow waszych klotni....

farah.png

Opublikowano

Ogarnijcie ludzie,jak wystartuje to wystartuje trzeba uzbroić się w cierpliwość.Zajmijcie się czymś pożytecznym na czas oczekiwania ,a nie wylewacie swoje żale na forum ;)

Opublikowano

@ARDEBRAN

Jest sens czekać? Bo nie wiem, czekam od 18:30, napisałeś 30min, minęła godzina i nic w związku z serwerem?

Wy już zaczęliście formatować, czy znowu musi wasza firma to zaakceptować?

Opublikowano

macie racje , nie ma co się spinać. Czekamy na server , strona jest wszystko powinno już nie długo działać :)
super czas 19-20 akurat każdy jest online :) mam nadzieję że będzie dużo osób Online na start :)

Opublikowano

Do każdego używasz zwrot "dzieciaku"? Nie wiem, masz jakieś kompleksy albo co ;> Kto jak kto, ale Ty nie powinieneś wypowiadać się na temat intelektu innych ludzi. Często patrzę na styl Twojego pisania i narzuca mi się pytanie, jaką szkołę ukończył taki cep i czy wgl. temu podołał. Cały czas mam wrażenie, że masz zastój w rozwoju, ale nie martw się, do kopania rowów nie trzeba myślenia. Wiem, że zaraz mi tu walniesz ripostę w stylu pokemona, ale po prostu Cię oleję.

Opublikowano

@ARDEBRAN

Jest sens czekać? Bo nie wiem, czekam od 18:30, napisałeś 30min, minęła godzina i nic w związku z serwerem?

Wy już zaczęliście formatować, czy znowu musi wasza firma to zaakceptować?

Delma, a ja mam pytanie. Ciocia wysłała pieniądze na serwer z sierpnia 2012 ? Bo w sumie z POLSKI do USA jakby wysłać w słoiku przez OCEAN to by doszło na święta w 2050 :*

Opublikowano

A to moja sprawa? Czy to ja to załatwiałem? Znam tyle informacji co wy, w związku z Repose.

Opublikowano

spokojnie z tego co widze to chlopaki sie nie opierdalaja tylko robia i kurwa chca wystartowac jak najszybciej sie tylko bd dało

Lune ;)

beTfef :)

1361476211-U21484.jpg

Opublikowano

wiadomo już coś , kiedy będzie Strona działała ? jakiś mniej więcej czas Online servera?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...