Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co wyczytałem na elitepvpers to duzo ludzi ma ten problem że bot nic nie robi jak sie zaloguje do gry i łapie crasha...jednak jest część osób którym działa . Trzeba czekać na kogoś kto ogarnie problem lub upgrade bota .

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kurde, ten cały bot jest trochę żałosny, masa błędów ,ciągłe crashe a gdy już wejdzie do gry to nie rusza się tylko sam musze isc w te krzaki i dopiero sie rusza

Opublikowano

Jea nareszcie działa tylko mam jeszcze pytanie takie czy komp mi pociągnie 3 xp jeśli mam 6gb ramu i procesor dual 2.6??

Opublikowano

reset hud i w opcjach video windows mode ta ostatnia opcja na b nie pamiętam jak się nazywa że jest na pełny ekran ale krawędzi nie ma i się udało biega w krzaki.

Jak zrobiłeś że nie jest AFK?

reset hud i w opcjach video windows mode ta ostatnia opcja na b nie pamiętam jak się nazywa że jest na pełny ekran ale krawędzi nie ma i się udało biega w krzaki.

Opublikowano

Oki wszystko już działa( wystarczyło dać wszystkie opcje na LOW i uruchomić za pomocą administratora) , lecz jak zrobić by bot się nie wyłączał po wygranej?

Opublikowano

Witam. W pliku account.txt mam wpisane passy do 4 kont w currAcc jest pusto. Bot zagra jedną partię i się gubi w pliku account.txt o co chodzi?

Opublikowano

Siemka, mam problem, mianowicie wszystko fajnie, stworzyłem sobie konta, odpalam F1 i... wchodzi do logowania i tyle. Pewnie wina leży u mnie, ponieważ odpalam to na windows 7, zatem moje pytanie/nia. Czy da się odpalić to na tym właśnie windowsie? Jeśli tak to jaki błąd popełniam.

Opublikowano

Launcher się włączy ale bot nie wciska graj. O co chodzi w tym?

A i jeszcze o co chodzi z wybraniem jakiegoś pliku przy włączeniu bota jak nie mogę żadnego pliku dodać bo nic nie wyświetla, tylko same foldery jest widać.

Opublikowano

A i jeszcze o co chodzi z wybraniem jakiegoś pliku przy włączeniu bota jak nie mogę żadnego pliku dodać bo nic nie wyświetla, tylko same foldery jest widać.

Mam ten sam błąd i nie wiem jak go naprawić kiedyś działał mi poprawnie lecz jak reinstallowalem LoLa to przestało działać...

Opublikowano

hmm, nie wiem czy to ja mam jakąś fatamorganę czy jak, ale w 1 poście nie widzę filmików z poradnikiem, czy ktoś inny tez ma tak, czy to tylko u mnie?

Opublikowano

Coś chyba usunęło filmy zaraz je dodam.

@Edit: Jednak to wina MPC. Do czasu kiedy to się nie ogarnie dodałem linki w code.

Mam ten sam błąd i nie wiem jak go naprawić kiedyś działał mi poprawnie lecz jak reinstallowalem LoLa to przestało działać...

Trzeba wybrać folder z LoL'em.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

@Up Wszystko jest wybrane dobrze przeciez... :) ale to jest tak ze wlacza mi lola lecz nie wciska "Play"

Opublikowano

@Up Wszystko jest wybrane dobrze przeciez... :) ale to jest tak ze wlacza mi lola lecz nie wciska "Play"

Mam to samo i nie mam pojęcia o co chodzi.

A i jeszcze jedno mianowicie na filmiku widziałem że w bocie można wybrać serwer, a na moim bocie nie ma takiej opcji.

Czy to może być tym problemem?

Opublikowano

Cholera, dlaczego BOT dalej mi nie chodzi (robi gre, ale sie nie rusza postac) ;( mam wyszystko dobrze skonfigurowane ;(

Gdy w TTmonitorze dojdzie do 5/5 wyłącza się lol nawet jak zmienie na 0/20.. to jak dojdzie do 20 to się wyłącza

TUTAJ dokładnie to opisałem : www.mpcforum.pl/topic/878929-problem-ttbot-do-refflinkw/

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Dobra mistrzu, odpala mi sie wszystko ladnie, dochodzi do meczyku i.. i tyle, bot jest afk, stoi w miejscu nic nie robi, o co chodzi? mam ustawiona rozdzielczosc oraz ten format gry, ze bez ramki, co robie zle, co moze byc przyczyna?

5. Mogę LoL'a zrzucić z PC'ta czy muszę ściągać?

AD.5 Tak możesz, ale nie daje 100% gwarancji, że LoL będzie działał, lepiej pobrać przez maszynę i zainstalować.

Pomoge wam, zeby wiekszosc graczy nie musiala sie z tym meczyc ;].

5. Mogę LoL'a zrzucić z PC'ta czy muszę ściągać?

AD.5 Tak, i masz 100% gwarancji, lecz musisz zrobic pewien myk. Najpierw zainstaluj LoL'a na tej maszynie, a nastepnie usun caly folder League of Legends i w miejsce niego wklej folder League of Legends ze swojego komputera, juz w pelni zupdatowanego. Napewno zaoszczedzi to wiele czasu uzytkownikom, ktorzy nie wiedzieli ze mozna tak zrobic, a zarazem majacych slabe lacze, jak np. ja :D.

@EDIT2:

Czy tak ma wygladac wnetrze pliku setting?

buyXP=1
Invite=Player1|Player2
alwaysOnTop=1
Delay=6
Radio=3
stopLv=10
dir=C:\Riot Games\League of Legends\
autoLogin=1
#buyxpY=564 (EUw) || buyxpY=624 (EUne)
buyxpX=58
buyxpY=564

@EDIT3: Dobra, zrobilem takie cus, zmienilem na:

buyXP=1
Invite=Player1|Player2
alwaysOnTop=1
Delay=6
Radio=3
stopLv=10
dir=C:\Riot Games\League of Legends\
autoLogin=1
buyxpX=58
buyxpY=624

ale mam jeden chyba blad, mianowicie na tym calym TTMonitorze odlicza mi cos do ilus tam, no u mnie to jest [x/10], gdy gra sie odpali, postac jest juz w grze i wg. to jest ok [6/10] i nic sie nie dzieje, a gdy dochodzi do [10/10] gra restartuje sie, o co w tym chodzi, moglby mi ktos wytlumaczyc ? tj. jak ustawic to zeby dobrze hasalo i o co chodzi z tym odliczaniem etc.

@EDIT4: Wyresetowalem opcje HUD, w okienku w ktorym odliczalo to [x/10] pojawilo sie GAME IS ON, wiec chyba dziala xD. Sorki za spam.

Opublikowano

@Up

Dzieki stary przez ciebie zaczal mi dzialac bot na laptopie :D i zara sprawdze tego "Vmware" czy jakos tak ale Dzieki !! :D

Opublikowano

Ja stworzyłem VM win xp i utworzyłem sieciowy folder wymiany między fizycznym a VM pc i przeniosłem sobie lola.

Zrobiłem tak jak MpK7 w settings TTbota podmieniłem buyxpY=624.

Lecz Bot dalej sie nie rusza ;(

Co powininem zrobić? czy powinienem zrobić coś wiecej niz tylko podmienic Buyxp=624 Jak zresetowac ten HUD?

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

@Azris: Wchodzisz do gry i w ustawieniach grafiki bd tam mial rozmiar mini mapki etc. to pod tym jest taki klik "Reset hud options" czy cos takiego, no ogarniesz po tym jak Ci napisalem jesli masz PL, pod opcjami mini mapki kliknac przycisk reset, minimapka zrobi sie wieksza no iii pamietaj by ustawic borderless (jakos tak) - tzn. masz ustawienie, pelny ekran, w oknie, to to trzecie "bez ramki" i bd Ci smigal ;].

Opublikowano

Caly czas mam ten sam problem. Wszystko robie zgodnie z tutorialem i ze wskazowkami i nadal bot opdali launchera ale juz nie wcisnie graj. O co w tym chodzi? Zaczynam watpic czy wogole to dziala.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...