Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście, robienie więcej niż 10 refków (logowanie się) na to samo IP z 15/5 LVL grozi zablokowaniem usługi "Zaproś znajomego czy jakoś tak".

Opublikowano

Mi nie działa, nie kupuje mi boosta a jak wystartuje gra to stoi w miejscu i nic nie robi

Opublikowano

Witam mam problem bo mi na tej maszynie internet nie działa a ustawiłem Use bridged networking

76561198033711010.png

Opublikowano

@2up. Można, tylko nic nie możesz wtedy na kompie robić.

@up. Tak. Ja tak robiłem xD

Ja Mam taki Problem Iż nie chcę robic na maszynie po prostu na moim windowsie :P Mam Windowsa 7 ...

Jednak Gdy Odpalam Bota F1 to odpala mi się patcher LOLA i tu bot staje.. Nie Klika '' Graj '' :<

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chodziło O to że nie był PO Ang. ; dd ALe teraz zaś po uruchomieniu Gry on nigdzie nie idzie tylko stoi w miejscu

i pojawia się kominikat o AFK :< a w bcoie pisze waiting for game start ;/

Gracz:
League Of Legends
Metin2

iIChaampIon_eune_412_3.png

Opublikowano

Ja Mam taki Problem Iż nie chcę robic na maszynie po prostu na moim windowsie :P Mam Windowsa 7 ...

Jednak Gdy Odpalam Bota F1 to odpala mi się patcher LOLA i tu bot staje.. Nie Klika '' Graj '' :<

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Chodziło O to że nie był PO Ang. ; dd ALe teraz zaś po uruchomieniu Gry on nigdzie nie idzie tylko stoi w miejscu

i co już masz internet? jak tak to co zrobiłeś

76561198033711010.png

Opublikowano

Mam pytanie, jak pobrać ten VMWare? Bo do pobrania bezpłatnie jest tylko trail co ssie i jeszcze pytanie trzeba sie rejestrować?

Opublikowano

Możesz go pobrać z torrentów ;). Niestety, ale rozwój TTBot'a jest nie możliwy, autor zakończył prace nad tym projektem.

Program jest napisany AutoIt3, ale skompresowany do exe. Można to rozkodować i kontynuować pracę nam nim, ale kto to zrobi ._.

2ivh0ly.jpg

Opublikowano

Uruchom grę jako administrator, powinno być ok.

Opublikowano

na dole poprawo masz ikonki na network adapter daj NAT

a jak wchodzę w lola z tym botem to mi się nie loguje wiesz czemu?

76561198033711010.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...