Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP a zmieniłeś czcionkę z Polskiego na Anglieski?

Zmien region/wybierz język : English

yyyyyyyyy mleko?!

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm, a ja mam pytanko odnosnie refferali, mianowicie, za wbicie 10 lvlu przez 1,2,3,4 - dostaje 500PZ, za 5 dostaje 500PZ i strone run, ale czy za 6,7,8,9 tez ddostaje te 500 PZ ? potem za 11,12,13,14,15,16,17,18,19,20,21,22,23,24 ? nurtuje mnie to pytanie, bo tak sobie mysle czy to wbijanie potem jest dalej tak sensowne, czy juz jest taka chała i meczenie za tylko 250PZ, bo jakby nie patrzyl 750PZ a 250PZ to jest jednak roznica xD.

Opublikowano

Azris dzieki za pomoc.

Ale i tak same problemy z tym botem sa teraz jak juz sie postac wczyta i jest przywolywanie to przez dluzszy czas nic sie nie dzieje, a po tym wylacza lol'a.

Co to ma byc?

Opublikowano

Ja mam problemy z wgraniem windowsa :/ albo odrzuca cd-key'a albo się zacina w połowie instalki :?

76561198033711010.png

Opublikowano

jak przeniesc pliki na wirtualna maszyne? nie moge ani przeniesc z okienka do okienka ani skopiowac z fizycznego dysku na ten wirtualny

Opublikowano

jak przeniesc pliki na wirtualna maszyne? nie moge ani przeniesc z okienka do okienka ani skopiowac z fizycznego dysku na ten wirtualny

Wszystko musisz sciagac. Chyba ze przez plytke mozesz przeniesc.; )

Opublikowano

:) Służę pomocą

Autor tutka odjebał trochę maniane.. i wszystkiego dokładnie nie wytłumaczył.

Dla osób, które nie mogą stworzyć folderu SHARE między systemem fizycznym a wirtualnym :

VMware - Pasek narzędzi (lewy/górny róg) - VM - Settings - zakładka Options - Shared folders - zaznaczamy : always enabled / ADD - next...- Host patch (wybieramy najlepiej Dysk C i tworzymy tam nowy folder np Dane) -

gotowe :) na oby systemach macie utworzony jeden folder wymiany plików ;)

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie mianowicie czemu po wbiciu 10lvl bot dalej expi to samo konto?

Wszystko dobrze mam ustawione i zintegrowane ze soba.

Gdy bot juz wbije dajmy na to ten 5lvl to powinien automatycznie przelaczyc sie na inne konto aby je lvl'owac? Bo jesli tak ma byc to tego nie robi.

Opublikowano

Do wszystkich, którzy mają wszystko dobrze, a mimo tego bot stoi i nic nie robi. Sprawdźcie HUD'a, gdyż u mnie mini mapa sama się zmniejszyła i dla tego mi nie działał. Mam nadzieję, że pomogłem.

Opublikowano

Mnie do wczoraj dzialal, a dzisiaj przestal... wiec moze mi ktos odpowie na to nurtujace pytanie

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Mnie do wczoraj dzialal, a dzisiaj przestal... wiec moze mi ktos odpowie na to nurtujace pytanie

Mam to samo czasami, bot się wtedy restartuje i nie chce kliknąć reconnect.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dobra bot już działa gdy odpaliłeś bota i wszedłeś do gry to trzeba kliknąć na ten reset HUD.(wiem że to już było pisane ale napisałem to jeszcze raz gdyby ktoś nie znalazł :P)

Dziękuje szczególnie Azris :D

Opublikowano

prosilbym o opisanie mi wszystkiego dokładnie : mam xp - nowo zainstalowany. jest to stacionarny bez tego virtuala

mam lola zaktualizowanego i pobrany ten folder z tt bot

napiszcie mi wszystko po koleji - zmiana rozdzielczości, gdzie wpisać pasy itd

jeśli zadziała daje limit like + 5

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

Witam,

Bot dziala cacy, ale od czasu do czasu tworzy gre "Summoner's Rift" (na boty 3vs3). I moje pytanie jest takie dlaczego to robi? Jak mam ustawione wedlog tuta?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...