Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ok wcześniej kiedy próbowałem zainstalować frameworka to wyskakiwało takie coś post-389112-0-18221600-1361367631.png

a ja dobrze nie doczytałem i myślałem, że jest już zainstalowany net framework a chyba nie jest i nie moge zainstalować

zpot.png

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pomoże ktoś proszeeeee! Potrzebuje tego bota... Bo chce zarobić na Varusa .

Czemu jak klikam F1 to nic się nie dzieje!?

Kto powie jak to zrobić i będzie działać to dam cały limit like.

A tak btw. Bota odpalam na moim normalnym systemie ponieważ nie chce się diablić... Mam zainstalowane te 2 pliki (nie pamiętam jak one się zwą), oraz... Jestem na windows 7.

Opublikowano

wgl nie moge znalesc tego pliku

To pobierz od nowa TTBot'a.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Pasjonat
Opublikowano

Mam problem gdy juz wlocze bota wszystko ąłdnie zaladuje sie juz w grze jest runda startuje i w bocie pisze restard 1 min ;/ i od poczatku wlocza

Opublikowano

ok wcześniej kiedy próbowałem zainstalować frameworka to wyskakiwało takie coś attachicon.gifBez tytułu.png

a ja dobrze nie doczytałem i myślałem, że jest już zainstalowany net framework a chyba nie jest i nie moge zainstalować

Ta wersja .net framework jest pod Windows XP Service Pack 3, wymagany do odpalenia LoL'a, więc posiadasz najpewniej Service Pack 2 czyli starszą wersję, musisz uaktualnić by móc zainstalować.

Opublikowano

@UP

a moge jakoś zrobić, żebym nie musiał od nowa ściągać lola na tego win ? \

@edit

mam kolejne problemy po instalacji

1. internet nie działa a zaznaczyłem to do internetu

2. nie wykrywa mi pendrive xp a na moim kompie mam

ok juz działa :D

zpot.png

Opublikowano

Masz 2 opcje,

Nagrać na pendrive instalkę LoLa,

lub

Możesz cały folder LoLa wrzucić na pendrive i całość tam wstawić, ale ten krok może się nie udać i LoL się wogóle nie będzie chciał włączyć.

Dlatego zalecam 1 sposób.

Opublikowano

Mam problem, zainstalowałem Windowsa na VIRTUALBOX, Obydwa programy które są w temacie, i nie chciało mi pójść, zainstalowałem Directx i teraz mi pisze :

" Nie można wczytać direct3d. "

Co zrobić?! :( Sterowniki próbowałem instalować to mi pisze, że nie jest zgodne niby ... A dobre stery są napewno, tylko mi ich zainstalować nie chce. Wiecie co zrobić, by to odpaliło? :(

Opublikowano

@up

Musisz zainstalować Guest Addition, ale musisz zrobić to w trybie awaryjnym, czyli gdy załączysz maszynę to przyciskaj F8, wtedy będziesz mógł wybrać jak ma się system włączyć, gdy to zrobisz klikasz Devices i na samym dole powinno być Install Guest Addition, wtedy włączy się instalacja i tam musisz wybrać jedyną opcję która nie jest zaznaczona, to jest właśnie sposób na naprawienie błędu z direct3d.

W przypadku jakbyś nie miał tej opcji to musisz zainstalować Virtal Box Extension Pack który znajduje się na oficjalnej stronie twórców tylko że kropka niżej.

Opublikowano

Mam pytanie, łatwo można wyłapać bana? I czy w ogóle można? A jak można to tylko na refferala czy na główne konto też dostaje?

@down

To prawie nic.. Dla mnie to dużo nie robić refferali xD. Bo co robić jak mam bana :D.

A często można go złapać?

279981407253602336505.png
Opublikowano

Mam takie pytanie... Uruchomiłem na VirtualBoxie tylko mam problem, bo jak wchodzi do gry to mam 00 FPS i się praktycznie gówno rusza.... Da się jakoś przydzielić tutaj więcej grafiki czy coś, żeby to chodziło ? :/ Proszę o odpowiedź.

@Szymico

Bana możesz dostać jedynie na refferale, zablokują ci możliwość ich robienia i zabiorą wszystkie punkty które zdobyłeś poprzez robienie tych refferali. Nic innego ci nie zrobią, konto ci zostanie. Nie martw się :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...