Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bot działą i będzie działał na pewno będzie tutaj akutalizowany na najnowszy więc nie macie się o co martwić :)

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja mam i problem. w lolu na wm 3 fpsy... postawiłem dziś specialnie system żeby to chulało jakoś bo nie powiem był zajebany ale mam 500gb dysk pusty prawie, 8gb ramu grafa jakas hd procek i7... i taka zamuła ;/ zeby dac wszystko w lolu na low to mi 8minut zajęło tak cieło gre...

Pasjonat
Opublikowano

a ja juz niechce od nowa instalowac systemu jest mozliwosc zeby zrobic neta ?

ok mam juz poradzilem se :)

Opublikowano

@damiankos

Ustawiłem 1gb ramu na maszyne i partycje 20gb. i w sumie poza wolnym startem gra nawet jakoś chodzi już ma z 40fpsów. to inny jest problem 0 19 walnąłem sie spać. wystartowałem wtedy bota. pękło 6 i pół godziny a reff ma 6,5 lvla dopiero ;/ wychodzi lvl na godzine... (dopalacz sam zakupił) nie wiem czy tak ma być ale wydaje mi sięże troszke wolno to idzie.

i jeszcze jedno można powiększyć wm bez stawiania jej od nowa? dałem tylko 20gb ale może lepiej by śmigało na 40.

Zauważyłem także że na wm strasznie wolno ogólnie idzie ten proces logowania do lola i odpalania meczu. o ile do odpalenia meczu to trwa powiedzmy 3minuty tak jak przychodzi czas na przywoływanie to przywołuje mnie ponad 5-7minut. myśłe że to może być problem. w tym samym czasie gdy na wm miałem 84% odpaliłem sobie główne konto lola i customa. zanim na wm rozpoczął się mecz to na głównym już były miniony... ;/ ktoś coś wie czemu tak wolno to idzie?

Pozatym zauważylem że konfigurując wm mam ten sam problem co jeden kolega wyżej, internetu brak. opcje są dobrze zaznaczone. problem się rozwiązuje jak przejdę na opcje NAT może to także ma jakiś wpływ na całkształt...

teraz zauważyłem że po meczu pojawił mi się komunikat że zostałem rozłączony itd... (czasem tak jest choć nie ma to wpływu na gre) ale bot sobie przez 5min z tym nie poradził;/ trzeba było od nowa f1..

ehh mam same problemy:)

Opublikowano

Ja mam problem z włączeniem samej gry, już 3 windows pisze mi że nie może wczytać direct3d, czy jest jakaś na to rada? Ponieważ to już jest 3 system na jakim to testuje.

Opublikowano

Siema, mam problem z tym botem. Od razu jak gra załaduję się do 100% wyłącza mi lola i bot loguje się od nowa. tak jest caly czas. Jak coś odpalam bota na 2 kompie, nie przez ten program bo mam za malo fps:f

counterstrikesignatureb.jpg
Opublikowano

ustawilem sobie tego bota dzisiaj rano liczylem ze zrobi chocaz tego 1 refa i troche bo 1 ref mial 9 lvl a 2 ref 5 wracam do domu patrze a ten pierwszy ref ma prawie 11 lvl :/ dlaczego expil innego konta choc mam w account wpisane chyba z 6

Opublikowano

Jezu nie oglądacie kompletnie poradnik macie zmienić grę rozdzielczośc na 1024-768 i ustawic bordlees -.-

Opublikowano

#Min bot is allowed to not be in a game before being restarted.
OutOfGame=15

#Min bot is allowed being ingame before restart.
InGame=50

w ttmonitorsettings zmien i zobacz ludzie myślcie trochę a nie gotowe chcecie -.-

Opublikowano

Ehh... Kolejny problem... Zainstalowałem wszystko... (na moim systemie robie bo nie chce się diablić z tym odzielnym) wybieram ścieżke lola klikam F1 pokazał się client (start) ok... Czekam... I nic się nie dzieje spróbowałem 2 raz i co? Nic! Tym razem client wgl. się niepokazał, co zrobić?

Opublikowano

Nie wiem czemu ale wszystko dobrze zrobiłem i włączam lola i wyskakuje:

"the application has failed to start because the application configuration is incorrect"

Proszę o pomoc !

zpot.png

Opublikowano

Mam takie pytanko :)

Jak mam 2 GB Ramu i procesor Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz ( 2 rdzeniówka ^^ ) to odpalę jednego bota ? Tak żebym mógł przy okazji coś robić na moim normalnym.

Opublikowano

"the application has failed to start because the application configuration is incorrect"

Proszę o pomoc !

FAQ

mi wgl sie lol nie odpala po naciśnieciu f1 -,-

Wybrałeś dobrą ścieżkę do LoL'a w pliku config??

Mam takie pytanko :)

Jak mam 2 GB Ramu i procesor Intel Core 2 Duo E4300 1.8GHz ( 2 rdzeniówka ^^ ) to odpalę jednego bota ? Tak żebym mógł przy okazji coś robić na moim normalnym.

Myślę, że tak, ale możesz mieć lagi.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Proszę o pomoc !

Jeżeli masz .net framework 4.0 to usuń i zainstaluj .net framework 3.5, mi to pomogło, możesz jeszcze ściągnąć od nowa LoLa co według mnie jest ostatecznością.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...