Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajny tut, osobiście nie użyję i tylko czekam aż będzie płacz że pobanują konta tak jak za bola :D no ale to kwestia czasu, w każdym razie wideo bardzo ładne i na pewno ludziom się przyda, gratki :)

16k7y4p.png

Opublikowano

fajny tut, osobiście nie użyję i tylko czekam aż będzie płacz że pobanują konta tak jak za bola :D no ale to kwestia czasu, w każdym razie wideo bardzo ładne i na pewno ludziom się przyda, gratki :)

To jest bot na refy banują Cie jedynie na zaproś znajomych

Opublikowano

Nie wiem czy jest ktoś w stanie mi pomóc ale napiszę. Zmieniałem w ttmonitor ustawienia jak i w zwyklym settings, a bot nadal stoi na respie i nic więcej nie robi. Włączałem bota chyba z 20 razy pod rząd z innymi ustawieniami i nadal nic. Nie wiem co się dzieję. Ma ktoś może jakiś pomysł? Mogę odwdzięczyć się za pomocą Lubię to.

Opublikowano

Pomoże ktoś proszeeeee! Potrzebuje tego bota... Bo chce zarobić na Varusa .

Czemu jak klikam F1 to nic się nie dzieje!?

Kto powie jak to zrobić i będzie działać to dam cały limit like.

A tak btw. Bota odpalam na moim normalnym systemie ponieważ nie chce się diablić... Mam zainstalowane te 2 pliki (nie pamiętam jak one się zwą), oraz... Jestem na windows 7. Prosze pomóżcie.

Opublikowano

Jakby za to mieli banować to podejrzewam każdy by dostał bana, powód? Ten bot rusza jedynie twoją myszką więc dlatego trzeba użyć wirtualnej maszyny, by kursor był używany tam a nie na twoim głównym systemie na którym pewnie możesz coś robić.

Opublikowano

Mam prośbe dodaj takie FAQ problemów do tematu, będzie mniej osób pytających się, użyj edytuj.

NP.

"1. Bot uruchamia okno logowania, lecz nie wpisuje danych i nic się nie dzieje!
AD. 1. Sprawdź czy poprawnie skonfigurowałeś program, zmień język na angielski poprzez opcje "Zmień Region", wybierz język "English" "
To napewno ułatwi wielu osobą konfiguracje, naprawianie bota. Mam nadzieje że pomogłem.
Pozdro. Odwaliłeś kawał dobrej roboty stary z tym tutkiem!

Opublikowano

Mam prośbe dodaj takie FAQ problemów do tematu, będzie mniej osób pytających się, użyj edytuj.

NP.

"1. Bot uruchamia okno logowania, lecz nie wpisuje danych i nic się nie dzieje!

AD. 1. Sprawdź czy poprawnie skonfigurowałeś program, zmień język na angielski poprzez opcje "Zmień Region", wybierz język "English" "

To napewno ułatwi wielu osobą konfiguracje, naprawianie bota. Mam nadzieje że pomogłem.

Pozdro. Odwaliłeś kawał dobrej roboty stary z tym tutkiem!

Ok, dzięki wielkie.

UPDTE:

Dodano bota do tworzenia kont i instrukcję ze wszystkimi zdjęciami w języku angielskim.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

bot się załadował do gry już się włączył i tam na tym bocie pisze wiating for game a w grze już dawno jest

http://imageshack.us/photo/my-images/838/ssssct.png/

i nie idzie w te krzaki wie ktoś co z tym zrobić żeby działało

??

Mam ten sam błąd. Po prostu stoii w miejscu i niby oczekuje na gre wszystko w opcjach dobrze, odpalam na normalnym systemie nie virtualu. Co zrobić!? Przejżałem wszystko i nie ma odpowiedzi (tzn cały ten temat).

A tak pozatym umiem chiński.

你他妈的愚蠢的迪克斯 znaczy: "Kurwa głupie fiuty" Tam mieszkasz!? Ja cie znajde xD

Opublikowano

Mam ten sam błąd. Po prostu stoii w miejscu i niby oczekuje na gre wszystko w opcjach dobrze, odpalam na normalnym systemie nie virtualu. Co zrobić!? Przejżałem wszystko i nie ma odpowiedzi (tzn cały ten temat).

A tak pozatym umiem chiński.

你他妈的愚蠢的迪克斯 znaczy: "Kurwa głupie fiuty" Tam mieszkasz!? Ja cie znajde xD

hahahaha niee xdd to było napisane pod wpływem lekkiego zdenerwowania bo mi dali perma na tu na stare konto :D

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

hahahaha niee xdd to było napisane pod wpływem lekkiego zdenerwowania bo mi dali perma na tu na stare konto :D

Oj złośniku, złośniku. :P

Wydaje mi się że ten błąd to wina od windowsa 7. Sprawdze na wirtualnej maszynie (VirtualBox) na xp. Tylko takie gówno pobrałem że nawet cmd nie ma :D Ale mniejsza może da rade odpalić xD WGL. Neta nie umiem włączyć. Ehhh. Pendrive nie działa kopiuje tak że dodaje do iso pliki i potem virtuallną płyte i to wypakowywuje xD Ehh chyba pobiore nowego windowsa. xD

Przeźroczyste

ściany i niektóre elementy, wchodzenie do sklepu powoduje bugsplata.

Lol odpalony na VirtualBox'ie z Windowsem 7. Na razie testowałem bez

bota, sam lol. Tak powinno być? Jak to naprawić?

Niestety tak nie powinno być to najprawdopodobniej masz złego lola. Jeśli masz eune w jezyku angielskim to porównaj wagi lola moja działająca to 5,35GB. Patcher może nie wykrywac i nie instaluje ci obiektów które niby powinny być zainstalowane wraz z instalacją lola (tego bez patcha). Jeśli się myle to mnie poprawcie. Może to być też coś od komputera, jakiś sterownik czy cos.

O i mam jeszcze jedno pytanie może i głupie ale mniejsza... :P

Czy jak by się miało 2 profile na kompie i by się ustawiło na jednym bota i by dało się "Przełącz urzytkownika" i na drugim cisnąć np. w majnkrafta. To bot by działał na tym przełączonym? To może strasznie ułatwić wszystkim nie trzeba będzie virtual boxa. :P

@Edit sprawdzone nie działa xD

Przydał by się bot który działał by w tle za darmo. :( Może kiedyś będzie nie trzeba będzie się praprać z vitrualnymi PC'tamki i gównianymi windowsami w których nie działa CMD xD

@Down

Na sto procent nie o to chodzi gdyż odpalałem bez virtualnej maszyny. :( Trzeba czekać aż ktoś coś znajdzie

Opublikowano

@up

Windows 7 i Windows XP ma ten sam problem. Z lolem myślę, że nie ma problemu, bo takiego samego używam u siebie i wszystko w porządku.

To może być problem ze sterownikiem do graficznej w VBox'ie, albo już sam nie wiem.

@edit

Próbowałem z VMWare, ale tu problem mam z samą instalacją.

http://i47.tinypic.com/hungpg.jpg

Rozwiązano: antywirus blokował instalację.

Opublikowano

Jednak lipa bot gdy jest w grze moze 50s automatycznie sie wylacza i wlacza na nowo. O co Chodzi?

Opublikowano

Wszystko zajebiście działa ale 1 problem :/ Ja używam bota pod expa,Bot wbił mi 15 poziom i od 15 poziomu są ograniczania na gry z botami jak temu zapobieć daję łapki i wszystko ;d
Nie spędzam dużo czasu na komputerze mam tera karę ... A moi koledzy mają po 17 poziomy, Chciałbym ich przegonić, Dziękuje za odpowiedzi :D

Opublikowano

Wszystko zajebiście działa ale 1 problem :/ Ja używam bota pod expa,Bot wbił mi 15 poziom i od 15 poziomu są ograniczania na gry z botami jak temu zapobieć daję łapki i wszystko ;d

Nie spędzam dużo czasu na komputerze mam tera karę ... A moi koledzy mają po 17 poziomy, Chciałbym ich przegonić, Dziękuje za odpowiedzi :D

Przykro mi ale nic nie zrobisz to są już właśnie ograniczenia do wbijania więcej lvl i IP

Opublikowano

Bot nie chce mi w grze biegać przez co wyskakuje afk i nie zalicza epxa :) proszę o ustawienie video jakie mają być na bocie:D

I pomoc w problemie :D

Opublikowano

Hm bocik działał wczoraj, ale dziś pojawił się nietypowy problem. Gdy bocik chce zrobić grę (solo dominion) to wyskakuje komunikat, że nazwa pokoju jest już zajęta (szukałem i nie ma takiej).

Opublikowano

Witam, ja mam także problem otóż bot loguje się tworzy grę dodaje boty lecz po załadowaniu się stoi w miejscu aż wkońcu lol sie restartuje. mam ustawioną rozdziałke i to 2. win 7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...