Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście że działa na win7.

Mam pytanie ponieważ wkurwia mnie już to że co chwile mam problem, tzn boty pochodzą z 30min i ciągle ten sam problem otóż:

Ładnie wszystko działa, loguje się na konto odpala grę, wczytuje grę i zaczyna się rozgrywka... następnie lol mi się wyłącza, restartuje bota i pisze "reconnect"

już idzie szału dostać, wiadomo może dlaczego tak się dzieje ?

Opublikowano

Wejdź w plik TTMonitorSettings w notatniku i zmień na to :

#Min bot is allowed to not be in a game before being restarted.
OutOfGame=100

#Min bot is allowed being ingame before restart.
InGame=999

Dzięki temu możesz mieć bota na 999 minut w grze i 100 minut przywyborze bohatera

Opublikowano

Mam problem odpalam bota daje Game i nieloguje eu west i mam angielski

@edit

Teraz loguje tworzy gre ale on tylko afkuje i jak skonczy sie gra to nietworzy nowej

h6IduA1.png

Opublikowano

Ile robić ref'ów miesięcznie żeby riot sie nie połapało?

Tu nie chodzi o ilość miesięcznie tylko o rodzaj refów, tych na 10lvl chyba jest max 50 aż sprawdzą, a tych na 5lvl mam coś ponad 100 i dalej nic.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Człowieki!

Żeby wam działał ten bot to musicie mieć angielską wersję lola... Gdyż bot rozpoznaje np. przycisk play a nie graj..

limbo-spider-800x100.jpg

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego bot działa jedną rozgrywkę a później wyskakuje restart 1m czekam czekam z 30min i musze bota od nowa włączyć bo nic sie nie dzieje .

Polecam sprawdzić mój post na tej stronie odnośnie pliku TTMonitorSettings i ustawić tak jak napisałem

Witam. Mam ważne pytanie. Czy banują za tego botka? Bo zależy mi na IP (i RP) z refferali a slyszalem ze za robienie na innych botach polecialy bany. Poszę o odpowiedź bo nie chcę stracić konta na które poszło trochę kasy ;)

Riot sprawdza powyżej 50 refferali

Opublikowano

Elo ;) wyszedł dziś (30.04.13) nowy patch do LoL'a, fajny fajny ale ten bot teraz działać nie chce ; (( i co teraz? ;p jakaś aktualizacja tego bota czy coś ? ;))

Opublikowano

od 26-02.2013 pan zawiesił działalność tego bota więc nie wypisujcie tematów działa czy nie działa

JEŚLI JUŻ NIE DZIAŁA DZIAŁAĆ NIE BĘDZIE :)

Opublikowano

Gdy wciskam F1 nie odpala mi sie client mam dobrze wpisany plik docelowy

nie odlala ci bo może masz polskie znaki w nazwie folderu albo coś takiego, spróbuj zmienić likalizacje lola

Działająca wersja. Sprawdzane: 04.05.2013

ss:

http://vpx.pl/i/2013/05/04/work.png

Download:

http://www9.zippyshare.com/v/81354480/file.html

skan:

https://www.virustotal.com/en/file/ec874d6e6b7f6bebd178a828bf22e1ca4660eef078cb281bf23bf56b751236a8/analysis/1367672934/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...