Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z orginalnego FORUM jeżeli wam nie chodzi bot przeczytaj to

RUN AS ADMINISTRATOR

RESOLUTION INGAME & DESKTOP: 1024 * 768

BIT-COLOR: 32

IN-GAME HUD: DEFAULT

if you ask, "I press F1 and bot don't work"; fuck you.

Opublikowano

W najgorszym wypadku dostaniesz bana na refferale ( nie będziesz mógł zapraszać znajomych już więcej), stracisz to co pozyskałeś (rp, ip). Bana na konto nie dostaniesz. Jak narazie już 20 refferali zrobiłem i jakoś nie dostałem bana więc...

Opublikowano

Nie mam pojęcia mi się nie chciało tym bawić i pobrałem na 1 kopii lola całego z patchami. Później tylko klona ;p Poszukaj w necie na pewno będzie jak to skopiować, może z pendrive?

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy bot wejdzie do gry to jak na zegarze jest tak ok 1min to wyłancza się lol a jak wchodzi jeszcze raz to jest ten napis connect czy jakoś tak nie pamiętam i bot nic nie robi.POMOCY

Opublikowano

Witam mam taki problem gdy bot wejdzie do gry to jak na zegarze jest tak ok 1min to wyłancza się lol a jak wchodzi jeszcze raz to jest ten napis connect czy jakoś tak nie pamiętam i bot nic nie robi.POMOCY

ja mam to samo :(

Opublikowano

ok - jak bez wirtualnego systtemu mam 60fps i 40 ping to jak stworze wirtuala to na tym głównym fps bardzo spadnie?

mam lapka hp 4ramu i 500 dysk

z góry thx

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

ok - jak bez wirtualnego systtemu mam 60fps i 40 ping to jak stworze wirtuala to na tym głównym fps bardzo spadnie?

mam lapka hp 4ramu i 500 dysk

z góry thx

Na pewnoe nie pograsz i w tym samym czasie bota nie postawisz :)

Opublikowano

a na 6ramu i 2t dysku popykam? bo za kilka dni remontuje swój stacionarny

a takie pytanko - bez wirtuala czyli np jak idę do szkoły i puszczę na normalnym systemie to nic nie będzie przeszkadzać - dobrze rozumiem?

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

dobrze rozumiesz nic Ci nie będzie przeszkadzało ale i tak musisz poczekac na patcha bota gdyż teraz aktualnie bot zbytnio nie chodzi :)

Opublikowano

Czyli rozumiem że teraz trzeba na patcha bota bo na aktualnym stoi AFK?

Smiga ale nie kupuje XP boosta

Opublikowano

Ktoś pomoże??

Opublikowano

Często crashuje, jak wejdzie do gry to nadal jest "waiting for start" ja pierdole. Męczyłem sie z tym gównem 5 dni a to gówno tak działa ze conajwyżej moze mi sie zalogować na konto kurwa

Opublikowano

A ja mam dalej bota AFK , resetowałem HUD , rozdzielczość dobra , wszystko elegancko śmiga , tylko bot stoi w miejscu. Co robić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...