Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej a ja mam taki problem że nie chce mi się autologować tylko muszę sam to robić i jeszcze bot afczy a na bocie pisze że czeka aż gra się załaduje co mam zrobić ?

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ej a ja mam taki problem że nie chce mi się autologować tylko muszę sam to robić i jeszcze bot afczy a na bocie pisze że czeka aż gra się załaduje co mam zrobić ?

Mam ten sam problem. Włączam bota, klikam F1, bot klika PLAY i nie loguje się. Ma ktoś radę?

Opublikowano

Mam ten sam problem. Włączam bota, klikam F1, bot klika PLAY i nie loguje się. Ma ktoś radę?

czytajcie tematy. strone wcześniej opisałem na czym polega wasz problem. na forum jest stara wersja bota. nowa działająca jest na innym forum które widzicie nawet w filmiku. pobierzcie nową i będzie śmigać aż miło. i czytajcie...

Opublikowano

czytajcie tematy. strone wcześniej opisałem na czym polega wasz problem. na forum jest stara wersja bota. nowa działająca jest na innym forum które widzicie nawet w filmiku. pobierzcie nową i będzie śmigać aż miło. i czytajcie...

a tak na sam poczatek w wbijcie do pliku currAcc i usuncie to co jest w nim to przed pierwszym odpaleniem bota.

Opublikowano

Pobierz najnowszą wersję bota. Poszukaj na googlach.

Mam pytanko. W jaki sposób niektórzy robią 70 kont na 10lvl w 1 dzień? Postawili sobie w domu serwerownie czy jak? :D Ktoś się orientuje?

Opublikowano

Pobierz najnowszą wersję bota. Poszukaj na googlach.

Mam pytanko. W jaki sposób niektórzy robią 70 kont na 10lvl w 1 dzień? Postawili sobie w domu serwerownie czy jak? :D Ktoś się orientuje?

a czy nowa wersja pomoże na to :

mam dobrze skonfigurowanego itd ale :

nie kupuje exp busta

nie zmienia konta po wbiciu 5lvl tylko expi dalej

jak na to zaradzić ?

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

mam prośbę - mógłby mi ktoś wysłać swój plik z tymi poprawnymi ustawieniami

chcę aby bot expił (mi expi 15lvl) do 5lvl oraz kupował boosta

dam 5 i limit jeśli zadziała

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Czy jeżeli ustawicie w VM 800 RAM, to czy pobiera wam tyle czy więcej? bo ja mam taki problem, że pomimo ustawionego limitu, pobiera mi wiecej RAMU.

Opublikowano

a czy nowa wersja pomoże na to :

mi tez nie kupuje boosta ale to problemu nie robi , a co do tego expienia to w folderze bota masz taki plik jak settings i tam zmien ustawienia na takie jak tu [TTBot]

BuyXP=1
Invite=Player1|Player2
AlwaysOnTop=1
Delay=5
Radio=3
AutoLogin=1
#buyxpY=564 (EUw) || buyxpY=624 (EUne)
BuyXpX=58
BuyXpY=564
GameDir=C:\Riot Games\League of Legends
StopLvl=5
Logging=1

Opublikowano

mi tez nie kupuje boosta ale to problemu nie robi , a co do tego expienia to w folderze bota masz taki plik jak settings i tam zmien ustawienia na takie jak tu [TTBot]

BuyXP=1
Invite=Player1|Player2
AlwaysOnTop=1
Delay=5
Radio=3
AutoLogin=1
#buyxpY=564 (EUw) || buyxpY=624 (EUne)
BuyXpX=58
BuyXpY=564
GameDir=C:\Riot Games\League of Legends
StopLvl=5
Logging=1

Teraz to mi nawet lol nie odpala

klikam F1 i nic

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Opublikowano

Miałem ten sam problem. Spróbuj usunąć prawa administratora.

1. Windows+R

2. wpisz msconfig

3. zakładka narzędzia

4. znajdź pozycje "Kontrola Użytkownika" i ją wyłącz

5. zapisz i zrób restart

Gdyby dalej było to samo, pisz śmiało.

Opublikowano

pomoże ktoś z tym błędem? bo autor tematu jest zajęty i od kilku dni odpisać nie może na pw a 2 inne osoby też na razie nie odpisują (jak zwykle coś mi nie działa a innym tak wtf i jak zwykle mam taki błąd którego nikt prawie nie miał i nikt nic nie wie :/)

Opublikowano

Okej ludziki postanowiłem, że dodam wam tu mojego TTbota, który MI działa na 100%.

Download:

http://speedy.sh/GgeNH/TTBot.rar

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/203cb093ea039a5cb62ab4fef4dbd7e694dc3a9c0c6944d0dcd674f31c1bbce3/analysis/1364305165/

@rojdzonson1

Ten błąd masz przy uruchamianiu VMware czy jak już uruchomiłeś?

Spróbuj PPM na ikonę i "Uruchom jako administrator", a jak nie zadziała to pobaw się zgodnością np. uruchom w trybie zgodności z Windows XP.

@TheMadafaka

Dżizas nie dobijaj mnie koleś ten Bot działa na Windows XP i tylko na XP więc jaki mam Ci doradzić? Coś starszego niż XP? Jeżeli chcesz mieć dobrze zoptymalizowany to zrób tak jak ja na filmiku lub jeszcze możesz pobrać programy służące do tego wystarczy spytać wujka google.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Witam.

Mam pewien problem. Po uruchomieniu programu do robienia kont mam elegancko okienko, Checking for updates a potem taki błąd : errorzr.jpg wie ktoś jak naprawić ?

¡ Hala Madrid !

Opublikowano

pobrałem to vmare mam to w folderze tam gdzie pobieram włączam to zaczyna się instalować i w trakcie instalacji to wyskakuje mogę ci screena wysłać na czym to wyskakuje tylko zaraz zrobie to dam edita

Opublikowano

Kolejny problem. Zainstalowałem tego XP i na nim nie mam Internetu. Podczas instalacji zaznaczałem wszystko tak jak na filmiku. Wie ktoś czego tak się dzieje ?

¡ Hala Madrid !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...