Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Yyyy, nie mogę odpalić wirtual machine bo muszę mieć jakiś kod, nigdzie nie mogę go znaleźć(działającego) >.>

HF6Z3-2H000-NZYL8-U33Q4-CC8K9

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Witam mam problem bot wlancza gre ale podczas ekranu logowania nie wpisuje danych a mam ustawiony english

Rozdzielczość zmieniłeś? dane wpisałeś w curraccount?

Opublikowano

HF6Z3-2H000-NZYL8-U33Q4-CC8K9

Po zainstalowaniu wyświetla się komunikat że mam wpisać klucz, a jak wpisuje ten klucz to:

The license key that you have entered is invalid.
To purchase a license for VMware Workstation, visit our online store at http://vmware.com/info?id=27.
Opublikowano

Dokładnie, zrobiłem wszystko jak należy, na maszynie i na komputerze jest to samo, stoi afk na respie i dostaje dc, potem jest reconnect, postanowilem ze nic z tym nie zrobie, po godzinie stwierdzilem ze klikne i wyskoczył błąd ze gra nie istnieje >.>

Opublikowano

Witam, zrobiłem bota, tylko że bez tego "nowego systemu". Ustawiłem i na lolu i na systemie rozdziałke taką jak na filmiku, lecz po uruchomieniu bota(F1) włącza mi się pacht lola i "stoi" ktoś wie o co chodzi? Mam system Win7 jak coś.

Opublikowano

wiekszosc ludu ma tak jak up a autor cicho siedzi

Autor tylko to "podał dalej" więc on nie musi ci pomagać. Po prostu robisz coś źle. Ja robiłem to już na kilku maszynach wirtualnych/komputerach i działa idealnie Zobacz czy na pewno masz język na angielski.

sygndwm3ovh.png

Opublikowano

Wszystko działa, dla autora like ofc.

I pytanie:

Czy jeśli odpale 4 kopie windowsa, to jak wpisywać passy w accounts ?

po prostu

1|1

2|2

3|3

4|4

Czy na każdej innej kopii na jednej 1/1 na innej 2/2 na innej 3/3 na innej 4/4 etc.

Opublikowano

Wraz z dzisiejszą łatką bot chyba nie działa :) Wszystko można u sb, ale wtedy nie możemy nic robić, chyba że na nocke lub gdy idziemy do szkoły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...