Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dawnonie korzystałem z bota, dziś odpalałem i nie chodził na epvp znalazłem jakąś aktualke. odpalił narazie chula. ale zauważyłem że tam jest też do pobrania plik o nazwie "XP-Boost Coordinate Checker bY ShAdYpRo" ktoś wie może o co z tym chodzi? z czym to się je itd. bo przyznam że dupa jestem z anglika a i szukanie na 180 stronach ocb troche mnie przeraża:)

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przywoływacze!

Niedawno udostępniliśmy drugą edycję naszego programu ‘Zaproś znajomego’

i zdecydowaliśmy, że teraz jest dobry czas na to, by powiedzieć co

czeka tych którzy planują wykorzystać ten system do niecnych celów.

Oszukiwanie w programie ‘Zaproś znajomego’ jest nie tylko nie fair w

stosunku do przywoływaczy którzy korzystają z systemu w przeznaczony do

tego sposób, ale jest również szkodliwe dla wszystkich graczy –

szczególnie gry wykorzystane metody mogą potencjalnie zniszczyć zabawę z

gry innych graczy.

Uznajcie to za jedyne ostrzeżenie. Będziemy traktować próby oszustwa w

‘Zaproś znajomego’, na równi z innymi próbami wyłudzania. Oznacza to, że

nasz zespół Zapobiegania Wyłudzeniom będzie ciągle monitorował system

zaproszeń, będąc w gotowości by zająć się jakimikolwiek przypadkami

przewinień i osobami które się ich dopuszczą. Osobnicy których

zidentyfikujemy jako oszustów, mogą spodziewać się dość ostrych kar,

wliczając w to:

• Utrata wszystkiego co uzyskali poprzez oszustwo.
  • Bezterminowe wykluczenie z systemu ‘Zaproś znajomego’.
  • Zawieszenie, lub w niektórych wypadkach bezterminowe wykluczenie z League of Legends.

Nasza dedykacja w stosunku do uczciwych graczy, była zawsze jednym z

naszych głównych ideałów jako firmy, i ‘Zaproś znajomego’ nie jest w tym

wypadku wyjątkiem. Traktujemy to bardzo poważnie i mamy nadzieję, że wy

też.

zródło:http://eune.leagueoflegends.com

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

mam pytanie , zrobiłem wszystko jak na filmiku (ustawiłem język angielski ) ale wciąż mi nie loguje do gry tylko włącza i zatrzymuje się wszystko na ekranie logowania jakieś pomysły co zrobić ?

@edit

ok obczailem ze mnie nie loguje a w account history nie pisze mojego loginu i hasla ktore wpisalem do account , tak wiec jak to zrobic abym nie musial w account history jeszcze raz pisac loginow i hasel ??

Opublikowano

Mam problem mianowicie wszystko zrobiłem tak jak należy ale nie łączy mnie na xp z internetem.Wie ktoś może dlaczego?

Opublikowano

@up Mam to samo odpala i zatrzymuję się na wypisywanie passów... które są w pliku

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

a co tu do ustawiania?.... mam rozdziałkę taka jak trzeba settiing też raczej dobry... daje F1 w Stats wyskakują passy, gra się włącza i stoi

Opublikowano

w temacie jest stary bot. wygooglujcie sobie strone z której on pochodzi:) dla podpowiedzi w filmiku autor ją pokazuje. tam macie new wersje która chula aż miło. link nia podaje żeby nie robić reklamy itd... na stronie trzeba mieć konto żeby pobrać bota. jest tez tam program który sam tworzy konta za nas. już 185 reffow na 5lvl zrobione plus 4 skiny wysłane bo robie konta na 20 pod nie refy i wysyłam giftami na głowne. martwi mnie tylko czy tego nie wyczają ;d zwłaszcza że ban za rp mnie ominał to igram z ogniem jak zaczną weszyc

Opublikowano

mozna, ale i tak musisz pobrać xp bo stawiasz go na wirtualnej maszynie. na w7 bez maszyny nie odpali bot. dziala only xp, po to wm

Opublikowano

Mi na w7 normalnie wszystko działa bez wirtualnej maszyny , na 2 pc'ie vista też pięknie śmiga bez wirtualnej maszyny.Spokojnie można z wszystkim sobie bez tego poradzić.Pamiętać tylko żeby na win vista i w7 uruchamiać za pomocą administratora.To tyle.

Opublikowano

A może ktoś podać sprawdzony link do tego windowsa xp żeby chodziło na tym? Bo chyba musi być SP3 na tym tak jak autor filmiku ma odrazu windows xp profesjonal sp3

Opublikowano

Można robić kilka kont w jednym czasie? tzn. odpalić bota np. 3 razy w tym samym czasie, żeby wbijał 10 lvl na 3 kontach?

Opublikowano

ODP odnośnie Windowsa . może być XP/7 i nie musi być to wirtualna maszyna.

Opublikowano

o ile sie chce co chwile bawic w zmiany rozdziałki i ustawien lola. no i bez maszyny nie pogramy w lola w trakcie robienia refow. u mnie chodza 2/3wm plus jak gram to lol i wszystko ładnie chula. tylko czasami nie wiem czemu na maszynach odpalazamiast dominiona summoner riftsa który nie ma konca i musze odpalać od nowa bota

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...