Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot do refków TTBot! [FREE]

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 556
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mowiles w filmiku cos o bialym ekranie w menu wiec moje pytanie gdzie znalesc lol.properties "open lol.properties with editor and edit that line: " lobbyLandingURL= "

into " lobbyLandingURL=http://blank.org ""

Opublikowano

mowiles w filmiku cos o bialym ekranie w menu wiec moje pytanie gdzie znalesc lol.properties "open lol.properties with editor and edit that line: " lobbyLandingURL= "

into " lobbyLandingURL=http://blank.org ""

League of Legends\RADS\projects\lol_air_client_config_euw [lub euna jeżeli grasz na nordicu]\releases\0.0.0.36\deploy

a jak ktoś ma xp to trzeba robić tą maszyne wirtu ?

Człowieku, tego nie robisz na swoim kompie ponieważ ten bot rusza Ci myszką dlatego jest ta wirtualna maszyna, czaisz?

@Mizrad:

Na 10 lvl około 8/9h.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Ten poradnik powinien być przypięty bo pewnie za tydzień znowu ktoś napisze jak skonfigurować tego bota xD

Rób więcej TuTów, dobrze Ci to wychodzi :)

Opublikowano

a ja znow mam problem w account.txt mam wpisane tylko michaff11 | haslo i michaff22 | haslo a bot ciagle loguje mi sie na michaff33 :/ choc nie mam go dodanego do account.txt co zrobic zeby logowal sie z tych w account :/

Opublikowano

A ja mam inny problem xD

Po zaznaczeniu żeby wbijał tylko 5 lvl to expi dalej cały czas nawet jak już osiągnął ten 5 lvl... Powinno zmienić na następne konto i expić ;/

Opublikowano

Chodzi mi w sensie co ile moge , tak aby riot mnie nie udupczył.

To już jest zależne or Riot'u ja zrobiłem 10x10lvl i mam te 975RP i teraz lecę na 5lvl'ach i mam już prawie 30 i narazie wszystko Okej. Riot chyba najbardziej sprawdza jak zaczynasz masowo robić konta na 10lvl bo wetedy robisz straty bo chyba za ileś tam jest 2k RP i tak cały czas , a to już 40zł+.

A ja mam inny problem xD

Po zaznaczeniu żeby wbijał tylko 5 lvl to expi dalej cały czas nawet jak już osiągnął ten 5 lvl... Powinno zmienić na następne konto i expić ;/

Dobrze go skonfigurowałeś? Chodzi mi o to czy na 100% dałeś żeby expił do 5?? Sprawdź jeszcze w settings czy jest tam "5" wpisana.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Pwn3d wszystko dobrze ustawiłem w curraccount nawet jest 5 lvl, a on już mi wbił 5 lvl i pół, dalej chce expic to konto xD

Dziwne ale nie mam pojęcia czemu, musze to ręcznie zrobić ;p

Jak bym miał z 8-16 gb ramu to by dało radę z 4-5 kont naraz robić, a na 4 max 2 i długo mi się ładuje lol na normalnym :/ Ale śmiga i wszystko wygrane praktycznie :D (raz się coś zdarzyło, że przegrał ;P)

Opublikowano

Pwn3d wszystko dobrze ustawiłem w curraccount nawet jest 5 lvl, a on już mi wbił 5 lvl i pół, dalej chce expic to konto xD

Dziwne ale nie mam pojęcia czemu, musze to ręcznie zrobić ;p

Jak bym miał z 8-16 gb ramu to by dało radę z 4-5 kont naraz robić, a na 4 max 2 i długo mi się ładuje lol na normalnym :/ Ale śmiga i wszystko wygrane praktycznie :D (raz się coś zdarzyło, że przegrał ;P)

To gitarka! :D Nie wiem czemu leci dalej po 5 skoro dobrze ustawiłeś, ale ważne, że działa :), ja mam 8Gb RAM i lece na 2 spokojnie dałbym radę na 3 może i 4, ale jak expie boty to gram też przy okazji więc nie chcę obciążać komputera, ale na 16Gb RAM i jakiś lepszy procek to spokojnie by poszło po 5 i nawet więcej.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

mam 6 gb ram mogę postawić tylko 2 :D i to na noc i czuję jeszcze że komp się przeciąża :P

Opublikowano

No już mi część kont już zaakceptowało na głównym koncie. Teraz przydałby się jakiś auto kreator kont w lolu ;]

Czekamy, może autor udostępni swojego autorstwa bota do robienia tych kont, ale chce aż 200$, może uda się do 1 marca. ^^

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...