Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A w tej bajce były może smoki czy może krasnoludki z królewną śnieżka.

Nie wiem jaką ostatnio bajeczkę oglądałeś ale widzę że ci utkwiła w pamięci na długo ^_^

A tak pozatym najlepiej pisać głupoty aby było mniej graczy haha to się grubo mylisz ;)

Edit@: A i może trochę popracuj nad ortografią bo widzę że ciężko ci ona idzie a bajeczki się ogląda. :D

(Dostaliamy hahaha)

Uwielbiam gasić ludzi, którzy wypominają innym błędy :D

poza tym - poprawna wersja. W języku polskim nie ma wyrazu "pozatym"

Poza tym, mógłbyś popracować nad interpunkcją, którą troche zaniedbałeś.

@Edit.

Kilka postów na dole powinno być wujka google, nie wójka ;-)

Żeby nie uznano tego postu za spam, napiszę, że obczaję ten serwer oraz Revolution ;-)

nieregulaminowa sygnatura

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wystarczy przeczytać 2 strony waszych mega inteligentnych wypowiedzi, by osoba bezstronna stwierdziła, że obie strony konfliktu mają coś nie tak z głową.. Na ch** najeżdżacie na siebie nawzajem? Jest takie bardzo mądre, polskie przysłowie "mądry głupszemu ustąpi" - a z tego co widzę, tutaj nie ma mądrzejszego :> Każdy ma swoją racje i tego sie trzyma ("bo moja racja jest mojsza niż wasza racja" - Dzień Świra).. Zastanawia mnie jedna rzecz, po co startować z kolejnym serwerem podczas gdy 2/3/10 poprzednich nie wypaliło? Mi osobiście byłoby po prostu wstyd kolejny raz narażać własną osobę na kompromitację.. Być może 15letnie dzieciaki widzą w tym zarobek? Dostaną kilka stówek za kilka dni grzebania w cudzych plikach i są zadowoleni, bo mają na chipsy.. No cóż..

Nie podoba mi się podejście Administracji niejakiej Almantii - ciężko jest się połapać właściwie jakiego serwera jest tu prezentacja - nie wnikam, czy ten cały Lort / Łotr / czy jak mu tam jest złodziejem czy nie; ale wydaje mi się, że rozsądna osoba nie zaśmiecałaby własnej prezentacji "hejtowaniem" innego serwera i osób, które chcą tam grać.. Racjonalniejszym rozwiązaniem byłaby po prostu ignorancja, dlaczego? A to dlatego, że wchodzi na prezentacja taka szara mycha jak ja i czyta, czyta, czyta.. i do jakich wniosków dochodzi? Że nie warto zaczynać grać na serwerze właśnie z taką Administracją.. która nie potrafi zapanować nad krytycznymi uwagami, nie potrafi wyważać słów ani tolerować zdania innych (bo w końcu mamy tą wolność słowa w kraju..)

Proponuję zająć sie własnym serwerem, a nie obrzucaniem innych projektów mięsem (być może lepszych właśnie przez, a raczej dzięki Administracji). Na pewno u was nie zagram, zbyt dużo brudów wychodzi na światło dzienne, ale co wam zależy na 1 bezstronnej osobie? Przecież i tak na pewno będziecie mieć więcej osób aktywnych niż Revo.. -.-

Pozdrawiam i radzę zająć się swoimi sprawami, to na pewno wyjdzie wam na dobre :) Udanego startu.

Opublikowano

Uwielbiam gasić ludzi, którzy wypominają innym błędy :D

poza tym - poprawna wersja. W języku polskim nie ma wyrazu "pozatym"

Poza tym, mógłbyś popracować nad interpunkcją, którą troche zaniedbałeś.

@Edit.

Kilka postów na dole powinno być wujka google, nie wójka ;-)

Żeby nie uznano tego postu za spam, napiszę, że obczaję ten serwer oraz Revolution ;-)

Widzę jaką to władasz wspaniałą ortografia buahah cofnij się lepiej do zerówki bo widocznie albo jesteś głąbem albo nauczycielke miałeś glupią,ale wywnioskuje to pierwsze.Co do mojej interpunkcji nie mam żadnych zastrzeżeń i nie mam co do tego kompleksów jak ty ;) A tak na marginesie długo to myślałeś nad napisaniem tego postu czy poprostu konsultowałeś to ze swoją polonistką/polonistą.

Jak jak kocham czytać takie denne i bezsensowne posty <3 <3 <3 Like

@up

hahahahhahahhahahahhahhahahhahahahahah dobre ! Szacun dla Ciebie !!

A ty co rżysz jak koń nie ma to jak ktoś obroni cię bo zgasiłem cię jak peta:)

Opublikowano

Widzę jaką to władasz wspaniałą ortografia buahah cofnij się lepiej do zerówki bo widocznie albo jesteś głąbem albo nauczycielke miałeś glupią,ale wywnioskuje to pierwsze.Co do mojej interpunkcji nie mam żadnych zastrzeżeń i nie mam co do tego kompleksów jak ty ;) A tak na marginesie długo to myślałeś nad napisaniem tego postu czy poprostu konsultowałeś to ze swoją polonistką/polonistą.

Jak jak kocham czytać takie denne i bezsensowne posty <3 <3 <3 Like

A ty co rżysz jak koń nie ma to jak ktoś obroni cię bo zgasiłem cię jak peta:)

Pisz sobie co chcesz.

To nie miało na celu obrażenia Cie, raczej zgaszenia... Ten temat nie jest od kłócenia się który serwer lepszy, raczej o dyskutowaniu na jego temat, dodaniu jakiś poprawek, opinii czy zagrasz czy nie. Nie lubię, jak ktoś się kłóci. Zawsze takie sprawy na pw można załatwić a nie pod tematem który do tego przeznaczony nie jest.

Długo się nie zastanawiałem nad pisaniem tamtego postu, gdyż błędy które popełniłeś były na poziomie podstawówki i były dla mnie śmieszne - chciałem Ci je wypomnieć, może sobie zapamiętasz na przyszłość jak się pisze "poza tym"

Btw. po prostu - nie "poprostu"

@Edit.

Jeżeli masz zamiar znowu pisać coś głupiego na mój temat w odpowiedzi to sobie daruj. Nie chce dostać żadnych warnów oraz robić sobie wrogów.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Weź pisz z głupim. Nie ważne co mu uświadomisz i tak zawsze coś od siebie doda ^^

POLECAM ALMANTIA.pl

Te gówno nawet nie wystartuje.
Pozdrawiam Aszmatnie.pl...

1292188774_by_qntssntl_600.jpg

01338278139314549954.png

Opublikowano

INFO OD TWOJEJ STAREJ ,, MASZ KARE NA KOMPA DO WAKACJI GIMBUSIE''

No popatrz... To nawet gimbus ma na tyle rozsądku i nie najeżdża po rodzicach, więc nie chciałbym dochodzić do tego ile Ty masz latek...

Ale beka z tych , którzy będą tu grali hahahaha po raz 3 kupią sm , i po raz kolejny lourt śmieć Was ojebie !

Wypierdalać z tym ścierwem jebane złodzieje , nie polecam w chuj

Człowieczku, bo Ci żyłka jeszcze pęknie i co wtedy... Nie spinaj się tak przez kabel, bo jeszcze Ci to na gorsze wyjdzie..

Zapewne jesteś kolejną osobą, która 2min temu wgl. się dowiedziała, że jest tutaj ktoś taki jak Lourt..

Nie będę wyjeżdżał z takim pismem jak Ty, bo mam na tyle rozsądku w głowie, żeby takich jak ty po prostu szerokim szlakiem pomijać..

Co do ForGame.. Nie wiecie kto jest w administracji Re........ ;] NIe wiecie czy mieli już jakikolwiek serwer czy jest to ich pierwszy i są totalnie ZIELONI w tym co robią... Więc nie wychwalajcie ich tak na starcie, bo są z początku dla Was mili.. Wszystko wyjdzie w praniu tak czy siak :)

Poza tym jest to prezentacja serwera a nie ForGame. Jeśli macie na tyle rozumu na ile wskazujecie tutaj swoimi postami, prosze bardzo, Ci co tutaj się tak wymądrzają, niech wchodzą na TS [ adres ForGame.pl ]..

Na literki każdy może się pospinać. Nie wyjeżdżajcie tutaj z komentarzami typu " 15 - 16 letni idiota " czy coś.. Bo jak oglądniecie profil waszego admina nie jakiego sh4ke, to też Was coś zdziwi. Ja nie mam zamiaru się kłócić tutaj, ale po prostu jak widzę komentarze niektórych osób, które tak naprawde dowiadują się o Almantii sprzed 10-ciu sekund a mają najwięcej do powiedzenia [ No bo oczywiście oni więcej wiedzą niż Administracja serwera z kilkuletnim stażem ] No to sorki, ale aż się prosi o skomentowanie takiego.. I nie lećcie od Gimbusów, bo takich co wchodzą i piszą czcionkami 72 + kolorek to wgl. wtedy nie powinno się komentować.. Czasami jak wyczytam komentarze niektórch typu " Dr4cus " to pierwsze co na myśl przychodzi " Boże widzisz a nie grzmisz " ...

Rev....... macie swoją prezentację, my mamy swoją i nie wtykajcie nosa w nawet najbardziej prywatne sprawy administracji, bo to jest denne. Nie komentuję już latania po naszych forach serwerowych i wrzucanie linków do waszych prezentacji.. [ Kolejny przykład gdzie głupota nie zna granic ].

+ Jeżeli o Dr2 nic nie wiecie jaka była prawda to też lepiej będzie dla nas wszystkich, jak nie zaczniecie o tym wspominać wgl..

Pozdrawiam :)

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Takmidobrze-nie wiem po czym ci tak jest dobrze,nie wnikam w to co robisz jak rodziców nie ma w domu. ^_^

Ale te twoje obrazki typu demotywatory są denne i obrazują twój poziom intelektualny którego jak najwyraźniej nie posiadasz.

Podniecasz się tak tym serwerem że może idź do toalety i walnij sobie pamięciówke to może te ciśnienie zejdzie. ;)

A tak pisząc dalej nie polecam tego serwera ze względu na administację i graczy którzy zachowują się gorzej niż małpy w zoo.

Opublikowano

Oj Dracuś, Dracuś... kiedyś byłeś normaly... ale teraz stwierdzam że nie zły z Cb idiota.... Chuja wiesz a wpierdalasz się... nie zagrasz ?? to wypierdalaj w buraki na Srevolution...

P.S. kiedyś byłeś u nas w Gildii ale teraz każdy się z Cb śmieję buraku...

Jedynie Qash-u tępił Cię od samego początku i gratki dla niego.

Co tam szczekasz portfel? Jeszcze z kwikiem wrócisz na Reva jak to wasze gównienko pójdzie się jebać , po tym , jak ten szczyl zbierze od Was hajs. Poza tym jaki quash , 1 raz widze ten nick , tak samo jak i Twój , więc chyba mnie z kimś mylisz , bo nie sądze , żebym zadawał sie kiedykolwiek z takimi imbecylami jak Wy . A jeśli nawet , to było to raczej wieki temu ^^

Opublikowano

nie zagram !! Nagle iGuana i Lourtt robia serwer jak na tilianie i padnie po tym jak iguana znow sie pokloci z lourtem. iGuana rozwaliles Tiliana i teraz tez to rozwalicie nie polecam nie grajcie ...

Opublikowano

Zapowiedź przywrócona za zgodą kokosza i kierzka.

No i to rozumiem, w końcu to jest oryginał i oryginalne ss-y ... które i tak posiada srevolution ;)

EDIT :

hahahaa prezka on pare minut, daje 5min i wleci tu szarańcza zwana Srevolution ^.^...

...długo nie musieliśmy czekać ^.^

nie zagram !! Nagle iGuana i Lourtt robia serwer jak na tilianie i padnie po tym jak iguana znow sie pokloci z lourtem. iGuana rozwaliles Tiliana i teraz tez to rozwalicie nie polecam nie grajcie ...

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Nie działa ts Almantia.pl?

na TeamSpeak 3 można się połączyć domeną almantia.pl lub Forgame.pl

15961668440157620438.png

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer startuje jutro, forum jest, TS3 jest, stronka bedzie dzis, dzisiaj bedzie klient.

Bardzo bym również prosił o zachowanie kultury w temacie jedną jak i drugą strone.

Haya & 4G

Opublikowano

No i to rozumiem, w końcu to jest oryginał i oryginalne ss-y ... które i tak posiada srevolution ;)

EDIT :

hahahaa prezka on pare minut, daje 5min i wleci tu szarańcza zwana Srevolution ^.^...

...długo nie musieliśmy czekać ^.^

iGuana i Lourt sie pokłociłi i nie gram na zadnym srevolution ,a tylko mowie jaki jest caly iGuana ,który rozwalil serwer poprzez dawania navi trut itp. ,a lourt zamkną serwer i tyle po nim ...

Opublikowano

A Ts3 będą kanały, Almanti jakieś gildi czy coś? Albo odzielny Ts lepiej?

SagariS-WP

80356030537479157083.jpg

Opublikowano

Ja mam wielki problem na jakim serwerze zagrac, skłaniam sie bardziej tu, Grałem na Senthi i żadnych problemów z serwerem nie było(lagi,cofki, serwer off) Co do Lourta nie mam zdania nie znam typa to sie nie wypowiadam, dam szanse i raczej zagram tu bo wiem co może mnie spotkać jak sie zawiode to trudno.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...