Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak samo jak to, gdy ForGame wlaziło na SpamBotach na znane serwery i zapraszało ludzi na ich Albator, który jest off ;c

xnzn.jpg

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ciezko sie domyslic ze to administracja revolutiona robi sobie multi konta xD

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

rozwala mnie jedna rzecz w tych wszystkich pro elo elo serwerach

bony2_zpsf6f000da.png

taki macie pro team a nie potraficie zrobic tego po polsku a nie ss z bazy? wiekszosc osob nie wie co oznaczaja te nazwy ludzie..

Opublikowano

No ja tu piszę o przekrętach ForGame za to co było na Draenor2 i Albatorze :)

Jak byś nie wiedział to to jest prezka Almantii, a nie Dr2 czy Albator.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Jakbyś nie wiedział to do teamu Almantii zalicza się ForGame - banda złodziei, którzy ukradli pliki Draenor2 i próbowali im zniszczyć nieudolnie opinie. Zapewniali, że Albator będzie stał i stał, a tu co ? Off :D;)

xnzn.jpg

Opublikowano

@up

mam pompe z ludzi ktorzy najmniej wiedzą, a najwiecej sie wypowiadają.

Pewnie nawet nie wiesz za co ForGame to zrobil Ty wszechwiedzący czlowieku.

Albator został wylaczony na malą ilosc graczy ale stal i sie trzymal bo sam tam gralem wiec e wasze pro elo ddosy czy tam inne cos nie podzialaly xD mowiliscie ze wgl nie wystartuje.

@3 up

Po co masz angielski w podstatwowce ? Chyba wlasnie po to zeby wiedziec co to Speed,exp bonus double i inne. No chyba ze jeszcze podstawowki nie zdales to mogę Ci to przetlumaczyc.

Zreszta google nie boli ^^

01338278139314549954.png

Opublikowano

Czemu kurwa nie może wystartować żaden stabilny serwer taki jak VirtualMT2 , PandoraMT2 , Imetin , EliteMT2 ?

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Czemu kurwa nie może wystartować żaden stabilny serwer taki jak VirtualMT2 , PandoraMT2 , Imetin , EliteMT2 ?

Pandora może i stabilna, ale tam to wszystko jest <od BS do AS>... Poza tym, baza danych 'wyciekła', chociaż nie wiem jak teraz ;d

Btw. Nie jest to temat tych privów, które wypisałeś :P

Gorąco polecam Almantię!

Opublikowano

Pandora może i stabilna, ale tam to wszystko jest <od BS do AS>... Poza tym, baza danych 'wyciekła', chociaż nie wiem jak teraz ;d

Btw. Nie jest to temat tych privów, które wypisałeś :P

Gorąco polecam Almantię!

Może i pogram na Almanti ale też spróbuje na Revolution Pozdrawiam OrginMen9

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Ale beka z tych , którzy będą tu grali hahahaha po raz 3 kupią sm , i po raz kolejny lourt śmieć Was ojebie !

Wypierdalać z tym ścierwem jebane złodzieje , nie polecam w chuj

Opublikowano

Jak zalozycie na revolution konto to bedzie juz dobrze hahha xD

Ale beka z tych , którzy będą tu grali hahahaha po raz 3 kupią sm , i po raz kolejny lourt śmieć Was ojebie !

o siema sh4ke xD

01338278139314549954.png

Opublikowano

Jak zalozycie na revolution konto to bedzie juz dobrze hahha xD

o siema sh4ke xD

dlatego ja spróbuje po 1 tygodniu na Almanti by nie tracić znowu kasy tak jak szybciej 35zł ; ( Dlatego idę na Revolution bo oddają sm

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

Dostaliamy info od admina ze na revolution nie oddają SM.

INFO OD TWOJEJ STAREJ ,, MASZ KARE NA KOMPA DO WAKACJI GIMBUSIE''

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Głupoty pierdolisz. Zamknij japę, jak nic nie wiesz.

Dziękuję, pozdrawiam.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

A w tej bajce były może smoki czy może krasnoludki z królewną śnieżka.

Nie wiem jaką ostatnio bajeczkę oglądałeś ale widzę że ci utkwiła w pamięci na długo ^_^

A tak pozatym najlepiej pisać głupoty aby było mniej graczy haha to się grubo mylisz ;)

Edit@: A i może trochę popracuj nad ortografią bo widzę że ciężko ci ona idzie a bajeczki się ogląda. :D

(Dostaliamy hahaha)

Opublikowano

Hahhaha xD mam beke jak latwo prowokuje sie SREVOTIUNOLISTOW hahhaha. Kladziecie mnie swoimi tekstami normalnie mnie zatkalo i nie wiem co powiedziec. Przekonamy sie w piateczek moi drodzy xD admin was w ch*** robi ze wam odda ale spoko xD do piątku czekam a potem pod zapowiedzia revolutiona napisze wielkie HAHAHHAHAHAHHAHAHA A NIE MOWILEM xD

01338278139314549954.png

Opublikowano

Hahhaha xD mam beke jak latwo prowokuje sie SREVOTIUNOLISTOW hahhaha. Kladziecie mnie swoimi tekstami normalnie mnie zatkalo i nie wiem co powiedziec. Przekonamy sie w piateczek moi drodzy xD admin was w ch*** robi ze wam odda ale spoko xD do piątku czekam a potem pod zapowiedzia revolutiona napisze wielkie HAHAHHAHAHAHHAHAHA A NIE MOWILEM xD

Właśnie widać że nie wiesz co napisać i cię zatkało jak nie potrafisz nawet ułożyć prostego zdania,którego dzieci uczą się w podstawówce.

Teraz tylko czekasz do piątku bo skończyły ci się teksty od wójka google,przekonamy się w piątek jak to będzie a teraz możesz już wyłączyć komputer i iść do szkoły bo powiem twojej mamie że uciekłeś z lekcji. pa <3

Edit@: Widać jak reprezentujesz swój poziom intelektualny,mam nadzieję że wszyscy z takim wychowaniem jak ty pójdą na ten wasz serwer a nie będą zaśmiecać miejsce dla porządnych graczy na Revolution ;)

Opublikowano

Wy jestescie wszyscy z tej almatni poje***... chejtujecie w naszej zapowiedzi a pozniej placzecie ze my spamujemy ogarnijcie sie dzieci !

Po piersze dzieckiem to jesteś Ty, jeżeli nie rozróżniasz tematów to dla twojej świadomośći napisze Ci że ten temat nazywa sie [Zapowiedź] Almantia.pl, więc kiedy ktoś shejtował was w waszej zapowiedzi, widzę że najwiekszy kłopot graczom Revo sprawia czytanie.

Opublikowano

Oj Dracuś, Dracuś... kiedyś byłeś normaly... ale teraz stwierdzam że nie zły z Cb idiota.... Chuja wiesz a wpierdalasz się... nie zagrasz ?? to wypierdalaj w buraki na Srevolution...

P.S. kiedyś byłeś u nas w Gildii ale teraz każdy się z Cb śmieję buraku...

Jedynie Qash-u tępił Cię od samego początku i gratki dla niego.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...