Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sh4ke

Człowieku godzina 15:40

Haya jest w robocie codziennie do 20 ;)

Bardzo interesujące, skoro już nie raz pisał na forum w rozmowie z kokoszem czy na GG przed 15.

Opublikowano

Wynoszenie info z AZ - nie będę dociekał skąd to macie, proszę moja porcja :

id4j5v.jpg

afmh89.jpg

Dziękuję bardzo za pomoc !

Beka, tylko lepiej zainwestować w botneta niż dać komuś 400zł :>

400zł i masz botneta na 1miecha, trzeba być idiotą żeby o coś takiego prosić :D

A tak po za tym, masz tak sprzedający team że nie mam pytań.

Opublikowano

Beka, tylko lepiej zainwestować w botneta niż dać komuś 400zł :>

400zł i masz botneta na 1miecha, trzeba być idiotą żeby o coś takiego prosić :D

A tak po za tym, masz tak sprzedający team że nie mam pytań.

Sprzedający Team - chyba nie zrozumiałeś - Haya - sponsor wasz koffany piszę do Daniela ( znajomego ) właśnie o ddosowanie nas.

Opublikowano

Sprzedający Team - chyba nie zrozumiałeś - Haya - sponsor wasz koffany piszę do Daniela ( znajomego ) właśnie o ddosowanie nas.

Po 1. wątpie że to TEN haya... ile to zrobić drugie konto na gg?? jak dla mnie te ssy są gówno warte, bo tak naprawde to mógł pisać każdy.

po 2. Dziwisz się im że chcą was Ddosować ??

EDIT@@

Ten server postoi max tydzien :) zapraszamy na revo**ution mt2

Dobra, ale wypierdalaj buraki zbierac

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Firefoxik wypierdalaj takim zachowaniem nie robisz reklamy serwera a anty reklame ... ;) Pozdrawiam ;d Jestem nautralnie nastawiony do obu serwerow jak bedzie wyjdzie w praniu oczywiscie wygra lepszy ;)

Opublikowano

Ten server postoi max tydzien :) zapraszamy na revo**ution mt2

To jest prezentacja Almantii a nie Revolution

W ten sposob nie zachecasz ludzi do grania

Jezeli chcesz zeby nam nie zamkneli prezki nie rob tego wiecej

Powodzenia przy starcie

Opublikowano

Po 1. wątpie że to TEN haya... ile to zrobić drugie konto na gg?? jak dla mnie te ssy są gówno warte, bo tak naprawde to mógł pisać każdy.

po 2. Dziwisz się im że chcą was Ddosować ??

EDIT@@

Dobra, ale wypierdalaj buraki zbierac

pv468m.jpg

Tylko tak wasz święty Team twierdzi, że nic nie robią i są bez winy, tutaj mamy dowody co chcą już robić.

Opublikowano

pv468m.jpg

ffwbs7.jpg

Tylko tak wasz święty Team twierdzi, że nic nie robią i są bez winy, tutaj mamy dowody co chcą już robić.

no w sumie jakis dowod jest hehe , a jezeli to mialo by byc konto Sh4ka to po co by sobie wysyłał 2prezenty ?;]

Opublikowano

haha ale pic na wode czego to juz ludzie nie wymysla Haya tego nie pisał bo go teraz nie ma , proste mam go w kontaktach a zrobić takie cos jak wyżej nie jest problem, edytujesz i masz identyczne konto.

Opublikowano

ty.... ale o chuj ci chodzi ?? trzeba bylo, nie podpierdalac co nie wasze, to nie dziw sie teraz.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

pv468m.jpg

http://scr.hu/3p0/4hazv

Skoro pisaliście że jeśli gracze almanti itp. będą robić gówno w waszym temacie to ich prezke zamkniecie, a dlaczego nie jest na odwrót ?

To wy teraz robicie tutaj gówno i dlaczego wasza prezka nie zostanie zamknięta ?

Opublikowano

4up@ IstnyDiabel juz zeedytowal postal shak4e'a

Ja mu wierze administracja boi sie konkurencji i bedzie probowala zniszczyc serwer(nic w tym dziwnego)

up@Nie "robia smieci w waszym temacie"tylko publikuja prawde

Opublikowano

Wy to jesteście WSZYSCY pojebani :) tyle w temacie xD wielcy Admini, a jeden głupszy od drugiego spinacie się jak gacie w kroczu!

Opublikowano

Sm będą zwrócone ??

na almantii nie , bo po co ? Oni tylko zgarna kase ze startu i siema . Na Rev*luti*n oddają

Opublikowano

Ej no ale nie róbcie syfu. Konkurencja konkurencją, no ale mimo wszystko trzeba zachować się w miarę przyzwoicie, bo z waszych postów wynika, że debile będą grały na Revol**ion. :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...