Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobaczymy który serwer, będzie miał więcej graczy i na którym będzie się lepiej grało.

Osobiście wejdę na obydwa i zobaczę :)

Troche to śmieszne, że wyzywacie team Revolu. od złodziei a ForGame kim jest? :)

Niech wygra lepszy serwer :)

Opublikowano

Pisał już ktoś wyżej, że mają "zjebanego" klienta/patchera..

Więc się nie przejmuj, że Ci nie działa. ;P

on jest taki profesionalny że działa tylko na pulpicie i pobiera tylko 2 pliki :D

Opublikowano

Musze powiedzieć że przenosze się tutaj z powodu braku widocznego zaangażowania w serwer teamu revolution ;D

Ja już nawet wierzyłem że tam oddadza SM.

Mam pytanie czy to pobieranie przez google chrome to nie jest jakiś pic na wode że przy 100% trzeba będzie jakieś ankiety czy konta premium?

Prosze o szybka odpowiedź.

Edit: HAHAHA temat o oddawaniu SM na forum revolution polecial w kosz. Czekamy do 18 ;)

Do burna: nie wiem czego ma dotyczyć twój raport ;D Zauważyłem, że każdy temat wyrażający jakąś negatywną opinie lub pytanie o coś czego nie ogarneliśćie jeszcze leci do kosza (na waszym forum)

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

yo madafaka umyjta wszyscy swego spoconego ptaka, a teraz pytanko ode mnie kiedy kurna ten serwerek odpala bo bym se przynolajfil troche, a sie normalnie doczytac kurka wodna nie moge tego?

DO MODERATORA: Losiu afrykanski to nie jest spam wiec nie dawaj mi warna.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Musze powiedzieć że przenosze się tutaj z powodu braku widocznego zaangażowania w serwer teamu revolution ;D

Ja już nawet wierzyłem że tam oddadza SM.

Mam pytanie czy to pobieranie przez google chrome to nie jest jakiś pic na wode że przy 100% trzeba będzie jakieś ankiety czy konta premium?

Prosze o szybka odpowiedź.

Edit: HAHAHA temat o oddawaniu SM na forum revolution polecial w kosz. Je*ać ich. Czekamy do 18 ;)

Wszystkie zamykane tematy lecą do kosza. Napisałem tam to co miałem napisać, a Baksiu wyrzucił do kosza.

BTW. Malware jest to robak do zbierania ludzi do botnetu.

Raport elo

logoopm.png

Opublikowano

Wszyscy, którzy tutaj przyjdą i tak wrócą na revolution po tygodniu, gdy ten serwer zostanie zamknięty :) Potem będzie tylko płacz i lament, że nie zaczęliście równo z wszystkimi :)

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Mi się wydaje że nie powinno się pisać o tym co będzie tylko o tym co jest.

Tutaj jest TS, stronka, client,patcher,łatki i podana data startu. Tam jest tylko client. Sami ocencie.

Opublikowano

Tutaj jest TS, stronka, client,patcher,łatki i podana data startu. Tam jest tylko client. Sami ocencie.

Jesteś bardziej zmienny niż kobieta, ale idź na Almantię, a potem z wielkim płaczem i pustym portfelem wrócisz na Revolution.

Top:

Serwera nie polecam, gdyż ekipa jest nieogarnięta. Mnóstwo neosków z Graysta, gdzie co 2 osoba ksuła.

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

no i oczywiście jest Lourt który zgarnie kase i cześć.

Revolution ma startować niby dziś jeżeli byś nie wiedział to samo strona.

Opublikowano

Wszystkie zamykane tematy lecą do kosza. Napisałem tam to co miałem napisać, a Baksiu wyrzucił do kosza.

BTW. Malware jest to robak do zbierania ludzi do botnetu.

Raport elo

haha, dojebał żeś jak łysy grzywką o kant kuli.... specjalnie czytałem o tym na necie...pare stron i popytałem znajomych którzy się na tym znają i Cię wyśmiali... na necie nawet niema wzmianki o tym co ty tu mówisz, więc proszę Cię opuść ten temat wraz ze swoimi kolegami takimi jak Crazyboom czy Kanios.

Bo zbiorowy hejt i oszczerstwa nic ci nie pomogą. Przykro mi że masz OFF prezke...ale cóż..nie była twoja.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Ja ostatniecznie zagram tutaj a nie na Revolution , tam tylko dali cienta ( client nie ma Pachera , będize bawienie się w łatki itp ) A po drugie tam nic nie wiadomo , SM oddaja po starcie , więc żeby być dobrym od poczatku przydałoby sie jeszcze raz zainwestowąć.

Ps. Nie mają tam ani pachera ani ts3 , ani strony ogarniętej tylko coś na podobiznę strony.

Dziękuje i do zobaczenia na Almantii :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Jest client/forum/stronka co almantia ma za ts jezeli jest z 4game?

Opublikowano

Jesteś bardziej zmienny niż kobieta, ale idź na Almantię, a potem z wielkim płaczem i pustym portfelem wrócisz na Revolution.

Top:

Serwera nie polecam, gdyż ekipa jest nieogarnięta. Mnóstwo neosków z Graysta, gdzie co 2 osoba ksuła.

Nie zgodze się z tym, grałem na tym pierwszym i drugim grayst. Za serwerem revolution byłem dobrym słowem do dziś po tym jak zobaczyłem co zaczynają kombinować. Wszystkie negatywne opinie o nich lub pytania lecą w kosz(ich forum). Brak łatek i 0 info o ewentualnym starcie od administracji. Nie tylko ja się dziś "przeniose".

@down:Chce zostać przy moim 0% które mam od 2 lat więc prosze Cie, skończ. Taka dyskusja nie prowadzi do niczego bo ty coś zaczniesz szczekać ja odpowiem i dostaniemy po kilku % :D

Opublikowano

Nie zgodze się z tym, grałem na tym pierwszym i drugim grayst. Za serwerem revolution byłem dobrym słowem do dziś po tym jak zobaczyłem co zaczynają kombinować. Wszystkie negatywne opinie o nich lub pytania lecą w kosz(ich forum). Brak łatek i 0 info o ewentualnym starcie od administracji. Nie tylko ja się dziś "przeniose"

Zamknięte tematy lecą do kosza, co więcej Administracja odpisuję graczom na pytania na forum w miarę możliwości. Nie tylko Ty się przenosisz ? A co kolegów z piaskownicy też namówiłeś do przejścia ? Parę ''neosków'' mniej, a serwer stanie się lepszy. :)

@Top: Stronka serwera okropna

Może kiedyś będzie ;p

Opublikowano

Z chęcia zobacze drugą reaktywacje Graysta, mam nadzieję że tym razem nic nie rypnie, a jeżeli znowu będzie jakis włam, cofka czy bugi w grze to kolejnej szansy odemnie juz nie dostaniecie a opinie na Wasz temat będzie jak najbardziej negatywna. Bo to już xx priv który ma zajefajną prezentacji na którą napala się 1000 młodzieży po czym serwer stoi max tydzień i koniec a potem wielki płacz i lament na mpc że ludzie zostali wydymani na IS'ie.

I proszę aby napinacze i team Revolution wkoncu wypierdo**** z tego działu. Sprawy na temat tego co się dzieje u was na forum czy o której będzie start załatwiajcie sobie na swoim temacie a nie reklamujecie się na zapowiedzi Almantia. Dobrze że wam prezentacje zamkneli bo jeżeli umywacie ręce od Graysta i Lourta to nie powinniście kraść jego zapowiedzi i słowo w słowo wklejać reklamująć swój serwer... 0 kreatywności

Opublikowano

Nie zagram z powodu na administracje straciłem przez nich czas na wczesniejszym serwerze na ktorym było navi :)

mowili wielce po 1 włamie teraz serwer super zabezpieczony nikt sie nie włamie i po godzinie już byl włam haha

w dodatku straciłem pieniądze na ich serwer i ich nie zwracaja więc podziekuje gry tutaj ten serwer padnie szybko z tą administracja:) dostaną kase i serwer zamkną tak jak już zrobił to Lourt z innym serwerami :)

15367309717451705657.png

Opublikowano

Ja tak jak "shamang" Daje ostatnią szansę Lourtowi , jego serwery pod względem technicznym są boskie :). Teraz jak ktoś ogarnięty zrobił mu zabezpieczenia to będzie jeszcze lepiej :) !

Widzimy się o 18:00 Panowie i Panie :)

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Rowniez zostaje tutaj chociaz mialem grac na rev***

Czuje sie zniesmaczony postawa Mavexa (kto siedzial na forum rev.wie o co chodzi)

Zreszta po pewnym incydencie nie wiadomo czy wg otworza im prezke

Pobiore 2 serwery a ktory okaze sie lepszy czas pokaze

Opublikowano

Zamknięte tematy lecą do kosza, co więcej Administracja odpisuję graczom na pytania na forum w miarę możliwości. Nie tylko Ty się przenosisz ? A co kolegów z piaskownicy też namówiłeś do przejścia ? Parę ''neosków'' mniej, a serwer stanie się lepszy. :)

@Top: Stronka serwera okropna

Nie chcesz ?? nie graj !! napisałeś już z 10x postów o tym że tu nie grasz tylko grasz na srevolution.... a tak wgl. to spamuj sobie pod prezką srevolution hahahahahah ;D

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Hmm... bardziej przyciąga mnie almantia, wygląda na bardziej profesjonalną. Mam oba clienty, zobaczę na którym serwerze będzie więcej graczy i tam zagram.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...