Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gowno to jest almantia co padnie po tygodniu i zgarnie kase . I co dzieci znowu bedziecie plakac ze padlo . Lurt wspolpracuje z ForGame ,ktory nie wytrzymal atakow i wlam byl na senthie . Jak chcecie, ja juz 3 raz nie wejde do tej samej rzeki .

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Jeżeli nie masz dowodów to radzę ci nie oskarżać nikogo bez podstaw. Oba serwery są dla siebie konkurencyjne, patrząc na skład team i kompetencje to oczywiście zostaje na revolution.

Ja pierd....le..

Niema dowodów ?? Srevolution myślisz ze był robiony od zera ??

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Nowicjusz
Opublikowano

Przyjda tu wszytskie przydupasy Revolutiona bo tamten serwer nie ma szans, na zlodizjeksich plikach przetrac

Tak jak pisalem ZAGRAM NA ALMANTI

Opublikowano

Denerwuje mnie to, że gracze Revolutiona zachowują się jak banda dzieciaków i reklamują serwer pod zapowiedzią Almanti. Widocznie 23k wyświetleń oraz zbędnego spamu im nie starcza więc muszą pod zapowiedziami innych serwerów reklamować, psując sobie opinię serwera.

PS : Jeszcze raz przypominam, że gdyby nie Lourt, nie byłoby teraz czegoś takiego jak Revolution. Więc zamiast po nim jechać powinniście klękać przed nim i dziękować, bo jestem pewien że team Revolutiona nigdy ale to nigdy nie zrobiłby takich plików dając przykład taki, że nawet im się nie chciało marnej zapowiedzi chociaż ciut zedytować.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

nie ma to jak grac na zerznietym serwie jakim jest revo... bron w bron, zbroja w zbroja. gdyby nie loutr nie bylo by tego gowna srevolutiona wiecie dlaczego? bo administracja tego serwa nie umie nic zrobic wola skopiowac serwa i zarabiac kase . za co? za kurwa robote loutra .

jeszcze nie bylo by tak zle ale trzeba byc prze chujem zeby skopiowac prezentacje haha! aaa po co sie wysilac przeciez serwa za was zrobili to prezke tez zajebali! pozdro dla kumatych.

Opublikowano

Prawie uwierzyłem, że chodzi o coś więcej niż kasę. Ale pierdol***, że nie możecie oddać SM jest żałosne.

Nie, NIE MOŻECIE, ale NIE CHCECIE. To jest różnica.

Opublikowano

Nie rozumiem, po co są te posty, że revo postoi dłużej itd.

Ja nie popieram tego typu akcji, to jest zapowiedź Almantii, a naszą masz w zapowiedziach.

Nie zagram, to na tyle.

@Down. Cd. tych sm to mamy zamiar je oddać, ale Wy wiecie więcej ode mnie, bo przecież to Wy będziecie oddawać tak?

@2xDown. To świadczy o Twojej kulturze i wychowaniu.

logoopm.png

Opublikowano

@frothize moge wiedziec co ci nie pasuje w moim poscie?cos nie tak ? jak sie nie podoba to wypierdalaj na zapowiedz twojego pro elo serwa , bo shake dodal nowa prezke bo tamta usuneli - skopiowana uuu jakie zalosne . zresza ta tez skopiowali tylko dodali pare obrazkow i napis revolution do starych -,- zaraz tu jakis fanboy tego gowna wbije i napisze " to tylko zapowiedz, prawdziwa prezka bd inna" . tak mi przykro ze nie umiecie zrobic dobrej prezki .

co wy myslicie , ze wam sm oddadza? haha . tutaj nie ma boga, w wino nie zamienia sie woda. na cud czekacie?

pozdro dla kumatych :/

Opublikowano

w piatek sie okaże ze tu nie bedzie zadnego gracza Lourt to pazerne dziecko ... po tygodniu i tak jak na poprzedniej odslonie wlamie sie do bazy niby ze ktos obcy ale to i tak prawda nie bedzie wiec NIE POLECAM serwera glownie za sprawa adminow

KentTaczDys aka Hejter

Opublikowano

Serwer jest dobry fajnie sie gralo ,lecz uwazam ze nie warto juz ufac tobie Lourt... Tyle razy juz nas zawiodles a teraz jeszcze ze nie oddajesz smow.

Nie zagrac lecz oczywiscie polecam ze wzgledu na to ze Lourt zawsze robi ciekawe serwery ,ale z zabezpieczeniami gorzej..

Opublikowano

Dlatego pliki Lourt przeznaczyl ForGame, a oni się zabezpieczeniami zajmą. Serwery Lourta są bardzo fajne. dlatego teraz Lourt udal sie do administracji ForGame po zabezpieczenia wiec serwer nie padnie.

Opublikowano

Ktos sie ladnie bawi z forum " [Zapowiedź] Almantia.pl JESTESMY ZERAMI SPRZEDALEM PLIKI GARYSTA ;( " . Kilka innych tematow tez ma zmieniona nazwe .

ruch_13.jpg
Opublikowano

Zeby wszystko bylo jasne. Zapowiedz robil Lourt tak więc zapowiedź należy do serwera Almantia. Pliki są Lourta tak więc pliki rňwnież należą do Lourta [Almantia]. Nie lubię takich tekstňw typu "nie grajcie serwer na max 7 dni". Nie chcesz grać ? Nie graj !! Serwer nie wystartował jeszcze to skąd wiecie ze jest na max 7dni. Jeszcze się zdziwicie : ))

PROSIŁBYM O NIE SPAMOWANIE GDYŻ TAKIE POSTY BĘDĄ OD RAZU RAPORTOWANE.

Prosiłbym ròwnież admina o przeniesienie tematu do zapowiedzi.

Opublikowano

Wyjasniona zostala sytuacja. Lourt ma prawo do calosci plikow. To jest jego serwer.

Prosilbym tutaj nie pisac o serwerze Revolution. ICH ZAPOWIEDZ JEST W INNYM TEMACIE

Opublikowano

Jak piszecie na wstepię ze serwer zostal okradziony z plików a chwile potym jak padl grayst Burn napisal na mpc w waszym temacie ze kupił pliki od was i ze wkrótce postawi swój serwer na waszych plikach a wy nic tam nie napisacliscie wiec nie wierze wam ze serwer zostal okradziony z plikow tylko je sprzedaliscie:>

Opublikowano

Moze nie widzielismy tego tematu. plikow nie kipil jak kupil to prosimy o dowod. prosze rowniez nie pisac o tej sytuacji bo robi sie zbedny.spam.

Jezeli chcecie pogadac zapraszamy na ts 3 adres forgame.pl

Opublikowano

Jestem na ts ale nikogo nie widać z waszego temau.

Up Modzi zazdroszczą kasiorki:)

Na pewno zagram, kiedy kient?

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

"Niestety pliki prawdziwego Graysta zostały skradzione przez inny serwer jakim jest Revolution.

Radzimy uważać na podróbki naszego serwera, jak np. Revolution, którzy kradną miesiące pracy kliku osób."

Hola hola na forum grayst-a mówiliście, że was nei obchodzą te pliki i kto ich używa a teraz takie coś? No naprawde...

Opublikowano

@up

Niestety ale tej wiadomosci nie pisał własciciel tych plików.

Co do TS to jestem jeszcze poza domem bede okolo 15:30-16:00

Opublikowano

To i to ale cos sie stalo z prezką , zaraz kolega napisze do Burn'a

Proszę kochaj mnie , i bądz ze mną na wieki ! <3

Pomogłem ? daj +

RevolutionMt2 najlepszy server medium metina 2013 roku ! Start juz w najbliższy

piątek ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Przestańcie spamować o Rev****ion, to jest zapowiedź Almanti. Poza tym dowiecie się kiedy start jak napiszą(jeśli napiszą). To ich problem że nie potrafią sami zrobić serwa i prezentacji, a tylko skopiować.

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...