Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm... bardziej przyciąga mnie Sralantia, wygląda na bardziej profesjonalną.

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAH , rozjebałeś mnie

Nie rozumiecie , że te jebane złodzieje z lourtem śmieciem na czele chcą po raz kolejny wyciągnąć od Was kase i zamknąć serwa? Czy Wy jestescie aż tak naiwni i tępi? Kurwa nie rozumiem Was.

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to mam dylemat gdzie grac,z poczatku mial to byc Revolution ale po tym jak zamkneli prezentacje troszke sie rozmyslilem...

No coz pozyjemy zobaczymy

Zycze powodzenia przy starcie napewno sie przyda ;p

Opublikowano

Juz widze ten slodki pacz za pare dni/moze tydzien ze serwer off a lourt znow sie uplynni z pieniazka z iguana... Powodzenia gry na takim serwie, a tematy Revolution moze sobie zamykac dalej i tak bedzie tam wiecej ludzi:)

Opublikowano

No i dobrze, że zamknęli temat Revolution :) Przecież jak można skopiować pliki i prezentacje z mpc nic nie zmieniając ? Mają na prawdę wysoki zaangażowanie i kreatywność ! Pogratulować teamu Revolution za tak owocną i ciężko pracochłonność :) I ten ich napis " Serwer robiony z pasją " taaa tylko , ze oni go nie robili...

/gif

Opublikowano

Sm będą zwrócone ??

nie będą, w chuja z nami polecieli dlatego już tu nie gram : )

Opublikowano

Lorut nagada modkowi ze revolution to zlodzieje i przez to zamknął... i co sieszysz sie ?.... widac ze masz 10 lat

Oj żeś teraz powiedział.

Tamta prezentacja ma kradzione zdjęcia.

Opublikowano

Tez zostałem raz wydymany przez IS, kupiłem a serwer po tygodniu close. le frajerem nie jestem że co lepszy serwer n start kupować odrazu IS a potem lamentowć na mpc jak to się straciło zł. Pamiętajcie IS na privach kupujecie na własną odpowiedzialność, jak serwer postoi pierwszy tydzień to dopiero tedy się kupuje a nie wszyscy na start ładujecie IS aby przez 5min być w topce i sie tym podjarać a potem bec serwer padł .

Opublikowano

Smiać się chce jak przychodza hejty i za wszelką cene próbują obrażać ten serwer, Ja wole zagrać tu może sie przejade ale to tylko gra, A wy dalej hejtujcie tutaj jak wasz ulubiony temat zamknęli.

Tez zostałem raz wydymany przez IS, kupiłem a serwer po tygodniu close. le frajerem nie jestem że co lepszy serwer n start kupować odrazu IS a potem lamentowć na mpc jak to się straciło zł. Pamiętajcie IS na privach kupujecie na własną odpowiedzialność, jak serwer postoi pierwszy tydzień to dopiero tedy się kupuje a nie wszyscy na start ładujecie IS aby przez 5min być w topce i sie tym podjarać a potem bec serwer padł .

masz racje a najlepiej wogóle nie wydawać na IS bo ebz tego na privach tez idzie duzo zdziałać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...