Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak sobie myślę, czy jest chociaż jeden normalny gracz R******iona który nie pisze w zapowiedzi Almanti. Nie chce wiedzieć co będzie tam na serwerze się działo z takimi doświadczonymi życiowo graczami ^^

E tam będzie się ich klepać ^^

@ BIGBADDYMEDIUM

Skoro

nie czekasz na start tego serwera to co Ciebie tu sprowadza ? Jesteś

dumny z siebie że napisałeś posta i pokazałeś ile naprawdę wiesz ? Kim

Ty w ogóle jesteś ? Jesteś zwykłym graczem Metina który wbija na MPC

forum w nie swoje sprawy i próbuje innym uświadomić że wie najwięcej w

tej sprawie. To Ci powiem że nie ma nawet hmm... 10% prawdy w Twojej

wypowiedzi :)

UWAGA

OGŁASZAM że konto IchBinSexy możecie sobie wziąć i się nim zaopiekować.

Mamy nadzieję że ktoś wykorzysta lepiej to konto od nas.

Przekazać

taką informację mógł jedynie właściciel plików. Niestety tą informację

nie napisał właściciel, tylko inny członek teamu :)

Rozumiesz teraz o co chodzi ?

To mogłeś mu zabronić, aby wstawiał taką wiadomość co racja to racja upy pisały, że gdyby nie ty nie było by takich fajnych plików :) no ale każdy serw dostaje 1/2 szanse ten już miał 2x szanse i gracze stracili zaufanie

teoden.png

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Harrypotter. Tydzien temu, dzien po koncu Graysta.pl na forum byla informacja, ze bardzo im przykro itp. ze oddaja pliki, moze ktos cos lepszego zrobi, teraz to zmienili, a Ty mi nie probuj wmowic, ze sam tego nie widziales :) Bo jestem przekonana w 100%, żę to widziales :)

Widziałem to, ale pytam się po raz 100.... Wiesz że to pisał Lourt ?? dokładnie widać jak ktoś pisze o Lourcie w 3 osobie... a po drugie jakoś nie przypominam sobie by Lourt wstawił pliki na jakiś hosting i pisał róbcie co chcecie....

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

xHarryPotter - to że nie pisał to Lourt nie oznacza, że nie była to prawdziwa wypowiedź. Jesteś tępy jak skurwysyn, tyle mogę Ci powiedzieć. Team to Team nie ważne kto pisał, ważne że był tam jego podpis. :) Działa to tak jak w prawdziwym życiu. Podpisz się na jakimś papierku i postaraj się kogoś zniszczyć, kogoś kto ma czarno-na białych twój podpis, rozumiesz teraz? Jak już napisałeś, że gówno wiem i ciągle tutaj piszę to o to proszę parę wiadomości od Ciebie w temacie Revolution. Mam nadzieje, że nie jesteś aż takim leszczem jak iGi i nie będziesz udawał, że tego nie pisałeś :)

Proszę bardzo :*

Przy okazji do kolegi Mavex nie mam pytań, kolejny leszcz dwulicowy skurwysyn :)

Wszelki spam/hejt/spiny załatwiajcie na PW albo gdzieś indziej bo tylko temat zamykają -.-

Co do serwa to polecam i zapraszam :) szykuje się nie zła rozgrywka :D

A teraz Harry twoje wypowiedzi w prezentacji serwera Revolution :

Nie polecam tego serwera gdyż jest to 100% - owa kopia serwera Almantia.pl :) Jak tutaj znajdziecie jakieś luki to nawet nie bedziecie wiedziec jak to naprawić bo nie znacie tych plików a Almantia naprawi bo zna je bo to są Almanti pliki :)

PS : możecie się schować. :)

Spamowanie + nabijanie się z administracji Revolution na ich własnej prezentacji :)

BIGBADDYMEDIUM ty idioto jakich dużo na tym mpc forum. Myślisz że ten złodziej Ci i innym odda SM ?

hahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahaahahha
hahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhaha
hahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhaha
hahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhahahahahhahahahhahhaha...

Nie ma to jak dobre zachęcenie na serwer :D Jak on wam odda SM to ja będę święty.

Jeszcze raz do Mavex - zobacz co do niego napisałeś tutaj, a potem zobacz twoją wypowiedź zamieszczoną wyżej. Totalny frajer z Ciebie.

ty weź wypierdala* bo pierw piszesz jaki to ten serw jest super itp itd a teraz piszesz jaki to on chuj**y .. tak więc

SPIER**LAJ

a ty na ch*j sie wypowiadasz? sam nie potrafisz zrobić dobrze serwa to teraz oceniasz inne ?
z twoich postów wynika, że gówno wiesz, a dużo piszesz ..

Dalej podawać?

p.s Teraz Wy możecie się schować :)

Być może w tym co piszę nie ma nawet 1% prawdy, lecz mnie nie interesują spory między dwoma serwera, bo to co robi administracja, a szczególnie ta tutaj i graczę co wypisują jest totalną porażką. Po prostu zbyt wiele dwulicowych osób jest na serwerze.

To co piszę nie jest prawdą, oh tak?
Przykro mi bynajmniej ja to ja :)
Ty udajesz kozaka, w necie każdy to pizda
zobacz wyżej co jest napisane, wtedy zacznij wymyślać.
Mavex do Ciebie brak słów, na prawdę.
Nie prezentujesz sobą nic - jedynie w 100% totalna biesiadę.
Zmywaj się stąd Harry i twoje przydupasy
życie to życie, metin to zaupełnie inne wczasy;)

Piona aaaaaa i jeszcze jedno przyjaciele. Zanim odpiszę na waszę wypociny - udowodnij, że twoje zdanie porównywalne jest do normalnej rozmowy :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Harry + Mavex = 10min dostępni, a już nic nie odpiszą. No nic zgasiłbym was jeszcze bardziej, ale gówno się nie pali :) Piona, widzę że nikt na tym forum nie jest na tyle odpowiedzialny i szczery by mi odpisać. Trzymajcie się hejterzy :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Harry + Mavex = 10min dostępni, a już nic nie odpiszą. No nic zgasiłbym was jeszcze bardziej, ale gówno się nie pali :) Piona, widzę że nikt na tym forum nie jest na tyle odpowiedzialny i szczery by mi odpisać. Trzymajcie się hejterzy :)

<bez urazy> Ale... Może mają więcej rozumu niż Ty i zignorowali Twoje wypowiedzi? :P

Serwer jeszcze raz polecam, oby zabezpieczenia były już b. dobre :)

Opublikowano

Forum Serwer Almantia Online

Witajcie gracze Almantii. Z radością chcemy was poinformować że oficjalne forum serwera Almantia zostało utworzone. Jest to forum na którym znajduje się drugi serwer ForGame, mianowicie Senthia.pl. Almantia ma swoje wyznaczone miejsce, w którym znajdziecie wszystko na temat tego serwera. Pisanie postów oczywiście jest już włączone.

cb1ce2c78c7e6.png

Mimo iż nie można umieszczać linków do for na MPC forum dlatego aby wejść na forum Almantii musicie pierw wejść na stronę xxx , po czym kliknąć w górnym pasku narzędzi FORUM.

12344826e965d.png

Zostaniecie w tym momencie przeniesieni na oficjalne forum ForGame.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

<bez urazy> Ale... Może mają więcej rozumu niż Ty i zignorowali Twoje wypowiedzi? :P

Serwer jeszcze raz polecam, oby zabezpieczenia były już b. dobre :)

Pffff..kolejna;) Rozum by mieli wtedy gdyby byli szczerzy i przyznali by się do tego co jest napisanę w moim poście. Najwidoczniej każdy z nich potrafi uderzać w klawiature, a gdy jest dowód, że wcale nie są lepsi po prostu nie odpiszą. Brak odpowiedzi mogę po prostu rozumieć jako przegrana z ich strony. Tyle.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

@Harrypotter. Tydzien temu, dzien po koncu Graysta.pl na forum byla informacja, ze bardzo im przykro itp. ze oddaja pliki, moze ktos cos lepszego zrobi, teraz to zmienili, a Ty mi nie probuj wmowic, ze sam tego nie widziales :) Bo jestem przekonana w 100%, żę to widziales :)

Informacja była napisana przez Scarerow. Lourt ją przeczytał dopiero po umieszczeniu na forum, powiem ci tak o losach plików decyduje twórca, a nie ktoś inny.

Udowodnij, że to co było tam napisane zostało potwierdzone przez Lourta to twoja wypowiedź nabierze sensu.

Potwierdzenie prawa własności do plików znajdziecie na stronie:

grayst.pl

Jak widać na stronie jest przekierowanie wykonane przez prawowitego właściciela plików, przenosi do tej prezentacji, a to oznacza, że serwer Almantia.pl ma prawo do używania tych plików.

Hmm... No, ale teraz każdy może napisać, że prawowitym właścicielem plików itp. jest Ymir i firmy które zakupiły od niego licencje, no i tutaj się z wami zgodzę, bo jest to fakt któremu nie da się zaprzeczyć...

Ale podejdźcie do sprawy inaczej, a mianowicie postawcie się na miejscu Lourta.

Męczycie się nad czymś 6 miesięcy, tracicie cenne godziny swojego życia, olewacie szkołę i tracicie masę nerwów.

Nagle przychodzi piękna pora, kiedy kończycie swoją prace. W tym momencie chcecie zaprezentować swoją prace ludziom i poddać ją ocenie, chcecie zostawić coś po sobie z czym by was inni kojarzyli, nagle okazuje się to nie udaje, bo jakaś osobę zżarła zazdrość, że wasz projekt podpadł ludziom do gustu i dąży do zniszczenie tego na co pracowaliście. Gdy już to zniszczy, to kradnie perfidnie całą waszą prace i do tego usilnie próbuje was oczernić.

Powiedzcie jak się czujecie? Ludzie was oczerniają, wyzywają i ośmieszają tylko za to, że ktoś inny był zawistny i zniszczył wam waszą prace, a wy nie mieliście na to wpływu. Siedzicie sobie przed PC w złym nastroju i czytacie komentarze, z tych komentarzy dowiadujecie się więcej o sobie niż sami wiecie. Multum plotek, które nie są prawdą...

Jeżeli chodzi o samą kradzież plików, tutaj raczej administracja pokazuje swoją postawę i kulturę, nic poza tym. Można to takim osobą wybaczyć, no tak między nami nie każdy rodzi się idealny i nie każdy jest dobrze wychowany.

Nie mam zamiaru karać i ubliżać chłopaków z Revolution tylko za to, że mają korzenie Cygańskie. Was graczy Almanti też proszę o nie wyzywanie ich za to, bo po prostu oni na to nie mieli wpływu, człowiek sobie korzeni nie wybiera... Jest złodziejem albo nie jest, tutaj odpowiedź widać czarno na białym.

Złodziej się rozwija, do takich dennych plików, aż do banków, jak to mówią dzisiaj pliki, jutro portfel matki, a za tydzień bank.

W sumie tutaj bardziej mówimy o braku poszanowania do cudzej pracy / własności, no ale jak wiadomo jest to jedna z cech złodzieja, więc teraz każdy będzie chciał napisać, że każda administracja w dziedzinie privów to złodzieje, no i wiecie co? Macie racje, tylko tak naprawdę Ymir ma wyebane na to, że ktoś sobie priva postawi, może kiedyś się uganiali ale teraz im to nie wadzi, jak to sami napisali na swoim forum (mogę przytoczyć cytat przetłumaczony jeżeli będziecie chcieli), a więc napisali że czerpią inspiracje z privów do dalszych update. Więc jak widzicie im privy są bardzo na rękę.

Jeżeli chodzi o Revolution to mamy do czynienia z brakiem szacunku do czyjejś pracy i kradzieżą go. Dość specyficzny rodzaj chamstwa, zwykle szybko się takich szkodników pozbywa i tym razem też tak będzie, oni już wiedzą że przegrali.

Jeszcze raz nawiąże do samego wpisu na forum, jak to mówią dokument bez podpisu to nie dokument, sam wpis nie pozwala na kopiowanie plików, bo był z fałszowany. Gdyby tak było można się deklarować bez podpisu to świetnie by nasz kraj teraz wyglądał. Dla mnie to są po prostu literki, które są gówno warte tak naprawdę, bo nie są potwierdzone podpisem.

W sumie nie ma sensu dalej się rozpisywać...

Zapamiętajcie jedno gdyby nie ta osoba którą tak oczerniacie zupełnie bez powodu, to nigdy byście się nie dowiedzieli o takim czymś jak Grayst.pl, Almantia.pl i Revolution.pl

Pzdr. dla kumatych osób, czyli rozumnych tworzących swoją własną opinie, a nie opierających się na czyjejś.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Informacja była napisana przez Scarerow. Lourt ją przeczytał dopiero po umieszczeniu na forum, powiem ci tak o losach plików decyduje twórca, a nie ktoś inny.

Udowodnij, że to co było tam napisane zostało potwierdzone przez Lourta to twoja wypowiedź nabierze sensu.

Potwierdzenie prawa własności do plików znajdziecie na stronie:

grayst.pl

Jak widać na stronie jest przekierowanie wykonane przez prawowitego właściciela plików, przenosi do tej prezentacji, a to oznacza, że serwer Almantia.pl ma prawo do używania tych plików.

Hmm... No, ale teraz każdy może napisać, że prawowitym właścicielem plików itp. jest Ymir i firmy które zakupiły od niego licencje, no i tutaj się z wami zgodzę, bo jest to fakt któremu nie da się zaprzeczyć...

Ale podejdźcie do sprawy inaczej, a mianowicie postawcie się na miejscu Lourta.

Męczycie się nad czymś 6 miesięcy, tracicie cenne godziny swojego życia, olewacie szkołę i tracicie masę nerwów.

Nagle przychodzi piękna pora, kiedy kończycie swoją prace. W tym momencie chcecie zaprezentować swoją prace ludziom i poddać ją ocenie, chcecie zostawić coś po sobie z czym by was inni kojarzyli, nagle okazuje się to nie udaje, bo jakaś osobę zżarła zazdrość, że wasz projekt podpadł ludziom do gustu i dąży do zniszczenie tego na co pracowaliście. Gdy już to zniszczy, to kradnie perfidnie całą waszą prace i do tego usilnie próbuje was oczernić.

Powiedzcie jak się czujecie? Ludzie was oczerniają, wyzywają i ośmieszają tylko za to, że ktoś inny był zawistny i zniszczył wam waszą prace, a wy nie mieliście na to wpływu. Siedzicie sobie przed PC w złym nastroju i czytacie komentarze, z tych komentarzy dowiadujecie się więcej o sobie niż sami wiecie. Multum plotek, które nie są prawdą...

Jeżeli chodzi o samą kradzież plików, tutaj raczej administracja pokazuje swoją postawę i kulturę, nic poza tym. Można to takim osobą wybaczyć, no tak między nami nie każdy rodzi się idealny i nie każdy jest dobrze wychowany.

Nie mam zamiaru karać i ubliżać chłopaków z Revolution tylko za to, że mają korzenie Cygańskie. Was graczy Almanti też proszę o nie wyzywanie ich za to, bo po prostu oni na to nie mieli wpływu, człowiek sobie korzeni nie wybiera... Jest złodziejem albo nie jest, tutaj odpowiedź widać czarno na białym.

Złodziej się rozwija, do takich dennych plików, aż do banków, jak to mówią dzisiaj pliki, jutro portfel matki, a za tydzień bank.

W sumie tutaj bardziej mówimy o braku poszanowania do cudzej pracy / własności, no ale jak wiadomo jest to jedna z cech złodzieja, więc teraz każdy będzie chciał napisać, że każda administracja w dziedzinie privów to złodzieje, no i wiecie co? Macie racje, tylko tak naprawdę Ymir ma wyebane na to, że ktoś sobie priva postawi, może kiedyś się uganiali ale teraz im to nie wadzi, jak to sami napisali na swoim forum (mogę przytoczyć cytat przetłumaczony jeżeli będziecie chcieli), a więc napisali że czerpią inspiracje z privów do dalszych update. Więc jak widzicie im privy są bardzo na rękę.

Jeżeli chodzi o Revolution to mamy do czynienia z brakiem szacunku do czyjejś pracy i kradzieżą go. Dość specyficzny rodzaj chamstwa, zwykle szybko się takich szkodników pozbywa i tym razem też tak będzie, oni już wiedzą że przegrali.

Jeszcze raz nawiąże do samego wpisu na forum, jak to mówią dokument bez podpisu to nie dokument, sam wpis nie pozwala na kopiowanie plików, bo był z fałszowany. Gdyby tak było można się deklarować bez podpisu to świetnie by nasz kraj teraz wyglądał. Dla mnie to są po prostu literki, które są gówno warte tak naprawdę, bo nie są potwierdzone podpisem.

W sumie nie ma sensu dalej się rozpisywać...

Zapamiętajcie jedno gdyby nie ta osoba którą tak oczerniacie zupełnie bez powodu, to nigdy byście się nie dowiedzieli o takim czymś jak Grayst.pl, Almantia.pl i Revolution.pl

Pzdr. dla kumatych osób, czyli rozumnych tworzących swoją własną opinie, a nie opierających się na czyjejś.

Przyjemne wypracowane, na które i tak każdy będzie zlewał. To teraz odpowiedź mi na pytanie dlaczego ForGame ciągle w zapowiedzi serwera Revolution pisało o tym, że ukradli pliki, a gdy jeden gracz chyba pisał do nich 10x dlaczego Oni okradli inny serwer i go oczerniali, nie odpisali? Jeżeli mi na to odpowiesz będziesz moim ziomkiem do końca mojej edukacji na tym forum. Oczywiście jeżeli nie wiesz o co chodzi, wyżej jest o tym wspomnianie.

Pozwól, że jeszcze przypnę się do twojej osoby. Piszesz, żeby gracze Almanti nie oczerniali administracji Revolution, tak więc co twoja sygnatura oznacza? :)

Pozdrawiam.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

@@@BIGBADDYMEDIUM

Po 1. Teksty typu " Skurwysyn " zatrzymaj dla kolegów z podwórka, tylko uważaj bo to że dopiero wszedłeś do gimnazjum to nie jesteś jakimś dorosłym bo podejdzie koleś z 2gim. i cię oklepie. ( leci raport )

Po 2. Twoim tokiem " myślenia " Jeśli byłbym moderatorem na Rav*i a serw by padł, i bym napisał że róbcie co chcecie z plikami i podpisałbym bym IsAmU oraz GoodWeles bez ich wiedzy, to to też by było że święte bo podpis jest ???
Muszę Cię uświadomić że podpis elektroniczny a podpis ręczny to dwie bajki.

Po 3. W tym momencie wyszedłeś na totalnego tłuka oraz nieudacznika...śmiesz do mnie pisać że jestem tępy a ty co ?? nawet nie umiesz czytać...
to co zacytowałeś ... to nie ja kretynie pisałem, przypatrz się na nasze nicki..

xHarryPotter a .HarryPotter.
się różnią nie tylko nazwą ale i avatarem jak i sygną.

Proszę Cię opuść ten temat raz na zawsze bo z każdym postem co raz bardziej się ośmieszasz...
Próbujesz udowodnić że jesteś w temacie i próbujesz zwrócić na Sb uwagę, a wiesz tyle co ja... może i mniej.

signature3c.png

Opublikowano

[url=http://img836.imageshack.us/img836/5305/zablg.jpg]http://img836.imageshack.us/img836/5305/zablg.jpg[/url]

zabezpieczenia... postoicie parę miesięcy to może zaufam.. póki co widać tylko "serwerownie" pazerną na kasę i niespełnionego lourta który potrafi powkładać do metina dodatki z mpc i epvp i zrobić z tego coś naprawdę ciekawego ale nie umie dobierać sobie ludzi z którymi współpracuje. więc do za parę miesięcy .. może

życzę udanego startu bo pomimo mojej niechęci uważam że konkurencja powinna być na zdrowym poziomie ...

a nie płacz jaki tu pokazujecie... bo gówno macie a nie prawa do plików jedni jak i drudzy...

Moje TuT-y;

"Aol- connection log"

Opublikowano

Przyjemne wypracowane, na które i tak każdy będzie zlewał. To teraz odpowiedź mi na pytanie dlaczego ForGame ciągle w zapowiedzi serwera Revolution pisało o tym, że ukradli pliki, a gdy jeden gracz chyba pisał do nich 10x dlaczego Oni okradli inny serwer i go oczerniali, nie odpisali? Jeżeli mi na to odpowiesz będziesz moim ziomkiem do końca mojej edukacji na tym forum. Oczywiście jeżeli nie wiesz o co chodzi, wyżej jest o tym wspomnianie.

Pozwól, że jeszcze przypnę się do twojej osoby. Piszesz, żeby gracze Almanti nie oczerniali administracji Revolution, tak więc co twoja sygnatura oznacza? :)

Pozdrawiam.

Nie oczerniam ich, oczerniam ich serwer. Z tego co mi wiadomo afera z Dr2 była zemsta za jakiś włam i ddosy jak Senthia zaczynała. Myślę, że to jest sprawa pomiędzy ForGame i Szykra, jest bardziej skomplikowana niż tobie się wydaje.

Poza tym polecam ten serwer, ze względu na to, że ten jest oryginalny, a nie jest zwykłym klonem.

Zapraszam do gry!

Ps. Zlane to ja mam na twoje nędzne kolejne komentarze, ciesze się, że odświeżasz zapowiedź i dziękuje serdecznie.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

@@@BIGBADDYMEDIUM

Po 1. Teksty typu " Skurwysyn " zatrzymaj dla kolegów z podwórka, tylko uważaj bo to że dopiero wszedłeś do gimnazjum to nie jesteś jakimś dorosłym bo podejdzie koleś z 2gim. i cię oklepie. ( leci raport )

Po 2. Twoim tokiem " myślenia " Jeśli byłbym moderatorem na Rav*i a serw by padł, i bym napisał że róbcie co chcecie z plikami i podpisałbym bym IsAmU oraz GoodWeles bez ich wiedzy, to to też by było że śwęte bo podpis jest ???

Muszę Cię uświadomić że podpis elektroniczny a podpis ręczny to dwie bajki.

Po 3. W tym momencie wyszedłeś na totalnego tłuka oraz nieudacznika...śmiesz do mnie pisać że jestem tępy a ty co ?? nawet nie umiesz czytać...

to co zacytowałeś ... to nie ja kretynie pisałem, przypatrz się na nasze nicki..

xHarryPotter a .HarryPotter. się różnią nie tylko nazwą ale i avatarem jak i sygną.

Proszę Cię opuść ten temat raz na zawsze bo z każdym postem co raz bardziej się ośmieszasz...

Próbujesz udowodnić że jesteś w temacie i próbujesz zwrócić na Sb uwagę, a wiesz tyle co ja... może i mniej.

Raportuj. W końcu konfident musi się jakoś wybijać w górę. Szkoda tylko, że mi wisi to ile będę miał punktów zagrożeń czy moje konto nie zostanie zablokowane. Mimo wszystko i tak nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Widzisz co wypisałem? Domagam się wyjaśnień, co oznacza to co piszesz do nas, a to co pisałeś na prezentacji Revolution. Piszesz mi, że ciągle reklamuje, spamuje itp. a Ty co robisz? Czekam aż na to odpowiesz, bo reszta twoich wypocin mnie nie interesuje. A jeżeli tak bardzo myślisz, że jestem z Gimnazjum w wolnym czasie zapraszam Cię na TS3 :)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Raportuj. W końcu konfident musi się jakoś wybijać w górę. Szkoda tylko, że mi wisi to ile będę miał punktów zagrożeń czy moje konto nie zostanie zablokowane. Mimo wszystko i tak nie odpowiedziałeś mi na pytanie. Widzisz co wypisałem? Domagam się wyjaśnień, co oznacza to co piszesz do nas, a to co pisałeś na prezentacji Revolution. Piszesz mi, że ciągle reklamuje, spamuje itp. a Ty co robisz? Czekam aż na to odpowiesz, bo reszta twoich wypocin mnie nie interesuje. A jeżeli tak bardzo myślisz, że jestem z Gimnazjum w wolnym czasie zapraszam Cię na TS3 :)

nnnnnnnnn_xsqnpss.jpg

Jaki z Cb jest kretyn to nie ogarniam.....

Pisałem ci wyżej że xHarryPotter to nie ja !!! a ten dalej swoje...

Dojebałeś teraz jak Hanka w kartony...

signature3c.png

Opublikowano

Proszę Cię ziomuś nie kompromituj się. Jak Ci coś nie pasuje to po prostu stąd spierdalaj i nie wchodź tu więcej bo nie jesteś mile widziany. Po raz kolejny (już kiedyś pisałem Ci to w zapowiedźi Revo) pisze Ci zebyś czytał czyjeś posty dokładnie i ze zrozumieniem, a jeżeli sprawia Ci to trudność to (też Ci to już radziłem) wróc się do szkoły podstawowej, jak sie nauczysz to wróc podyskutować. PRZEWIETRZ SIE CZŁOWIEKU BO TWÓJ MÓZG PRZESTAJE FUNKCJONOWAĆ

Opublikowano

Fajnie tylko że ja czekałem na Sh4ke i jego ekipę na ts3 hmm coś dochodziło do 2 godzin. Banda złodzieji nawet nie chce wam sie prezki zmienic bo po co ? Jeszcze się zmęczą. Dobrze ktoś tu powiedział. Revolution wie, że przegrał.

Polecam Almantię ! Mają prawdziwego właściciela plików i za to ich uwielbiam ! Nawet serwer może padać 100 razy ale wole grać dla kogoś kto te 6 miesięcy spędził nad tymi plikami... Niż dla złodzieji pazernych na kasę. Dziękuję to tyle.

REVOLUTION LEPIEJ SIE JUŻ NIE OŚMIESZAJCIE.

01338278139314549954.png

Opublikowano

ForGame.pl serwerownia :P

Powiedz mi co to jest za serwerownia można u was kupić dedyka VPS Domene WWW ? czy coś chyba nie jedziecie na 2 dedykach i to jednym tandetnym i się tak określacie śmieszne.

Senthia - Serwer Miazga Perełka itp ale chyba Pęknięty Kamień wypadł jednak a wasze skille są Śmieszne co do robienia serwerów. A Wasza Prezentacja serwera pff Wyglada jak najazd rumunów pod Biedroną. " Księciuniu przyjdz na serwer bo nie mamy z kim grać " zwykłe żebranie ale wasze Ego się nie pogodzi z tym ze jednak wasza marka jest tandetą rodem Made in Kambodża. Stado szczurów w klatce poradziło by sobie lepiej z serwerem niż wy z kim nie gadałem to mają pompę z was i tyle. Macie tam swoich żołnierzy co polecają serwer zaoferowaliście kilka SM. Teraz Kwesia MultiKont jeden mod napisał w Prezentacji Kopi Drenora Albator :P ze 8/10 Postów to z waszych multikont.

Co do Serwera może i wypali ale Revolution ma Lepszy start specjalnie pomogę im moja wiedzą i postaram się aby serwer stał lepiej niż wasz.

A Zapomniałem macie ludzi od włamywania sie na serwer :P Dziś wielkie ale do Karola ( Hool ) płacz ze to my się włamaliśmy :P no niestety szkoda mi klawiatury na serwer który i tak jest skazany na przegraną i padnie . Wasze pro Elo zabezpieczenia pff Hosteam wystarczy i tym się szczycicie a wcale nie ma czym

Tak samo jak na Ts prosiliście aby naprawił wam serwer :P bo nawet nie wiecie co to Resucre było w Ovh i jak tam się odnaleźć

To na tyle Skazani na Fail :)

Co do twojej wypowiedzi a dokłądnie " płacz ze to my się włamaliśmy "

Nie ładnie sie podpisywac pod coś czego nie zrobiłeś ty ani nikt z twoich znajomych (teamu) !

Opublikowano

Boże . Senthia stoi od 8 miesięcy tak ? Jak na serwer to jest dobrze. Mieli tylko jedną taką sytuację. Na pandorze na przykład baza danych wyciekła i co ? Do nich do prezki tez wejdziecie i będzie spamic ze mają złe zabezpieczenia ?

ogarnijcie się

POLECAM ALMANTIĘ

01338278139314549954.png

Opublikowano

Kurwa śmieciu żebyście wy nie padli po 2 dnia wypierdalać z tym waszym syfiastym serwerem włamanie było ? mamy wszystkie logi z włamania

Adresy IP :

83.18.83.130

93.176.202.236

pozdro nawet nie umiecie IP zmienić myślicie ze neostrada to możecie wszystko to się mylicie ;) poza tym luka zastała szybko załatana i żadne dane z naszej bazy MYSQL nie wypłynęły(wszystkie loginy hasła są bezpieczne) było tylko wykonane 3/5 Query na Smocze Monety pozdrowienia dla hackierów

05576525921688536683.jpg

Serwer Almantia.pl będzie zabezpieczony jak się tylko da wiec takie śmiecie jak wy to możecie nas pocałować w pompke

Fakel a co do twojej wypowiedzi i do mojego ip :) " 83.18.83.130 "

Nie chciałem wyciągać nic z bazy jednakże chciałem wam zniszczyc reputacje ...

Wy zniszczyliście mi to teraz przyszła na was kolej !

Myśle że odeszło wam minimum 150 + graczy !

A i nie zapominajmy że licznik mieliście podkręcony o 251 .. lub mniej po 1 cofce...

Opublikowano

SREVOLUTIONIŚCI już nie mająco wymyślać. Na forum forgame dostali już pewnie bany na IP

SERWER REVOLUTION ZJECHAŁ SOBIE CAŁKOWICIE PO OPINI :

73c9c1f11e080.png

Powiem krótko, tonący żyletek się chwyta :)

Tutaj ludzie mają obraną lepsza strategie i na pewno do niej nie należy wchodzenie na ich forum (którego nie mają) i spamowanie jakimiś głupimi tematami.

Fakel a co do twojej wypowiedzi i do mojego ip :) " 83.18.83.130 "

Nie chciałem wyciągać nic z bazy jednakże chciałem wam zniszczyc reputacje ...

Wy zniszczyliście mi to teraz przyszła na was kolej !

Myśle że odeszło wam minimum 150 + graczy !

A i nie zapominajmy że licznik mieliście podkręcony o 251 .. lub mniej po 1 cofce...

Oj bombka, grabisz sobie a dopiero zima, powiedz mi jak to jest mieć statycznie IP w zakresach 83.18.83.128 - 83.18.83.135 ?

Powiem wam tak moi drodzy, tutaj oficjalnie, że już od jutra będę pizgać w te zakresy IP prawie 24/7, więc jak dla kogoś Bombka wykonuje zlecenia to radze go pośpieszyć :)

2w4gxes.jpg

Opublikowano

Nie oczerniam ich, oczerniam ich serwer. Z tego co mi wiadomo afera z Dr2 była zemsta za jakiś włam i ddosy jak Senthia zaczynała. Myślę, że to jest sprawa pomiędzy ForGame i Szykra, jest bardziej skomplikowana niż tobie się wydaje.

Poza tym polecam ten serwer, ze względu na to, że ten jest oryginalny, a nie jest zwykłym klonem.

Zapraszam do gry!

Ps. Zlane to ja mam na twoje nędzne kolejne komentarze, ciesze się, że odświeżasz zapowiedź i dziękuje serdecznie.

To gówno wiesz bo to co gadali nie miało żadnego powiązania i ani razu nie wspomnieli, że ktoś z DR2 im się kiedyś włamał czy coś :<<

xnzn.jpg

Opublikowano

Nie polecam, znów będzie tak jak na Grayst.. wydamy na IS i potem zamkną po dniu -,- zalosne, nie polecam, wydalem 70 zl i zaluje no pogralem sobie 1 dzien i hajs zabrali a teraz robia nastepny serwer identyczny jak grayst tylko pod inna nazwa znow tylko sie wzbogaca na Was i zamkna serwer ;]

Opublikowano

Skończcie po prostu hejtowanie nas tutaj... Od nas z teamu nikt Was nie hejtuje w temacie +

teraz zaczyna się przez graczy Rev... wbijanie na nasze fora serwerowe i puszczanie spama o Rev... To już jest szczyt inteligencjii graczy...

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...