Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie jak chcecie serwer na 1 tydzień to grajcie tu i stracie trochę kasy Lourt ucieknie jak cygan z kasą.

A jak chcecie serwer na dłużej zapraszam na [ http://www.mpcforum.pl/topic/844565-zapowiedzdedyk-revoirpl-beta/#entry6223702%20%20te i http://www.mpcforum.pl/topic/841574-zapowied-revolution/ serwery sa godne uwagi Revoir dopracowany exp , drop itp... Revolution na plikach Graysta za pozwoleniem Lourta tez bardzo dobre.

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam, serwer padnie jak wszystkie poprzednie serwery, ehhh... szkoda że nic ciekawego nie wychodzi w Pl a jak już wyjdzie to zaraz padnie.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/844565-zapowiedzdedyk-revoirpl-beta/ Chcecie serwer na długi czas zapraszam na link podań szybciej

-co do tego serwera nic nie mam tylko duże ryzyko , że spierdoli z naszą kasą !!

Chcesz przeżyć przygodę wpadnij na TUOR.PL i rozwijaj swoje umiejętności . Pozdrawiam [OrginMen9]™

98c8f84ea53bd.jpg

Opublikowano

że jeszcze nie zamkneli tego tematu to jest dla mnie szok...

powiem Wam coś czego nie wiecie, jest przygotowywany serwer Nexa**ty i to bedzie zajedwabisty serwer...ręcze, ponieważ 1 z osób robiących jest mój kolega i przede wszystkim to jest ich serwer, i uwierzcie, że sa tam takie rzeczy, jakich nigdzie indziej nie było...Wieża lemurów np:) więcej nie zdradzę, luknijcie fb/ nexa**ty

Opublikowano

Raczej to nie jest zabawne ze ktos atakuje serwer ktory stoi 8 miesiecy ......Dziwne ze dzieje sie to teraz gdy Admin Senthi jest sponsorem i zalozycielem Almanti...Nie mam nic do zadnego z tych serwerow........Czas sam pokaze jak bedzie i ktory serwer padnie a ktory sie utrzyma:)

Opublikowano

Serwera osobiście już z góry nie polecam, większość wie z jakich przyczyn, jednakże się jeszcze rozpiszę.

Kilka serwerów oto tego Pana Lourta padło, poprzez włam. Grayst w ciągu tygodnia padł 2 razy i będzie 3, lecz pod inną nazwą.

Lourt próbuje się wypierać, że to nie on pisał, że napisał ''pliki mogą zostać wykorzystane'' (czy coś w tym stylu).

Osobiście próbując po raz enty stawiać serwer i to jeszcze ten sam to nie jest dobry pomysł, mam wątpliwości, że na serwerze na samym starcie będzie chociaż 100 osób.

Jeszcze zaskakująca dla mnie rzecz - Oto ten Pan dał datę otwarcia serwera taka sama jak otwarcie dużo lepszego serwera Revol***on, nawet odpisał na jeden z moich postów wypierając się - Ciekawe czy będzie się znowuż tłumaczył, że o tym nie wiedział.

Jak już chcesz start to polecam w poniedziałek, lub teraz w środę, ale i tak prawie nikt by tam nie zagrał.

Pozdrawiam.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Proszę o nie reklamowanie innych zapowiedzi w tej gdyż jest to zachowanie nie fair i sprzeczne z jakimikolwiek normami.

Zachowujmy się jak dżentelmeni i niech wygra siła projektu.

Opublikowano

Ja start równy z revolution widze tak:

Jeden z serwerów na pewno będzie off gdyż ten drugi będzie chciał pokazać swoją wyższość ;D

Albo poprostu będzie włam na oba i oba cofka.

Lecz niestety złą przyszłość wróże temu serwerowi. Pożyjemy zobaczymy

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

Niektóre wypowiedzi tutaj kolą w oczy, jeśli nie chcesz grać na tym serwerze, nie reklamuj tutaj innych serwerów. Sam oczywiście zawitam na ten serwer, nie na żaden inny, który wiadomo "Jak bardzo natrudził się, aby zrobić pliki". Wiem jak dużo roboty jest w tworzeniu własnych plików, więc grałem i będę grał na prawdziwym serwerze Graysta, tj. Almantii.

Opublikowano

To jest zapowiedź serwer Almantia. Mimo że Revolution jest naszą konkurencją to chyba nie wypadałoby reklamować tego serwera pod zapowiedzią Almanti, bo nawet prawdziwi wrogowie tak sobie nie robią. Jak nie chcesz grać na Almanti to nie, ale nie lubię czegoś takiego jak reklamowanie serwera pod zapowiedzią innego serwera. Wiadomo jesteśmy swoimi wrogami no ale to co tutaj piszą gracze Revolutiona to już raczej jest przesada.

Chciałbym jeszcze dodać, że Lourtowi powinniście dziękować. Gdyby nie on to byście na dzień dzisiejszy nie wiedzieli że istnieje coś takiego jak Revolution.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Chciałbym jeszcze dodać, że Lourtowi powinniście dziękować. Gdyby nie on to byście na dzień dzisiejszy nie wiedzieli że istnieje coś takiego jak Revolution.

Podziękować to można by było gdyby chociaż jeden z jego serwerów utrzymał się i była możliwość gry na nim.. Serwery są super zapowiadane, zbierają się tłumy do gry na tych serwerach a po kilku godzinach / dniach po starcie wszystko pada na łeb, na szyję..

Opublikowano

Podziękować to można by było gdyby chociaż jeden z jego serwerów utrzymał się i była możliwość gry na nim.. Serwery są super zapowiadane, zbierają się tłumy do gry na tych serwerach a po kilku godzinach / dniach po starcie wszystko pada na łeb, na szyję..

Jestem pewien że Lourt nie robi 6 miesięcy serwerów po to, aby po 2 dniach go wyłączyć. Nie wiesz chyba w jak ciężkiej sytuacji jest bardzo dobry serwer [np. Grayst] który zbiera masę graczy. Od razu pojawia się zazdrość innych serwerów.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Hah żal mi was z tym serwerem tam dużo osób grało i co vip wykupią za 1tyś pln i game over

49054229516020140143.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...