Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CZEMU PREZENTACJA ZOSTALA OTWARTA ?!

Bo modzi sami nie wiedzą co robić. Jeden zamyka drugi otwiera a trzeci przenosi do kosza w końcu 4 zamyka jedną prezkę i przywraca drugą ?

Fail?

Opublikowano

CZEMU PREZENTACJA ZOSTALA OTWARTA ?!

To się domyśl... tak to jest jak się kopiuję prezki od początku do końca + pliki serwerowe.... do tego jak można robić... pfff co ja gadam?...stawiać serwer i mieć w nazwie " serwer TWORZONY z pasją " ??!!

co oni niby takiego stworzyli z pasją ?? no co ?? chyba tylko z pasją podjebali pliki a Sh4ke taki z niego wielki Let's Play'er a prezki nie potrafił zrobić ... -.-

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Serwer polecam i zapraszam.

Każdy post - spam, będzie zgłaszany, więc darujcie sobie kłótnie.

Mam nadzieję, że teraz będą konsekwencje z takich postów :)

Opublikowano

iGuana i Lourt sie pokłociłi i nie gram na zadnym srevolution ,a tylko mowie jaki jest caly iGuana ,który rozwalil serwer poprzez dawania navi trut itp. ,a lourt zamkną serwer i tyle po nim ...

Wez idz kolego gdzie indziej okey ? Nie pozwole ci hejtowac Lourta i Igiego bo nawet nie wiesz jak było na Tilianie ..

Iguana nie miał nawet dostepu do bazy tylko zwykle komendy gm wiec jak miał dac komu kolwiek navi ? Serwer rozwalil Erontron .. ktory był w teamie i pomagadał lourtowi miał dostep do bazy zaczal wgrywac fake questy rozne diffy itp.. zrobil sobie tego ziomka i gnypka i z kolega sie bawili .. Potem przyszedl Sponsor serwera (Gonzo) wydupcyl kazdego z teamu .. wzial 2-3 nowe osoby kolegow swoich po czym jezeli dobrze pamietam po miesaciu wylaczyl serwer..

Wiec jak nie wiesz jak było to idz sie zchowaj i nie pisz glupot

Nowicjusz
Opublikowano

Kiedy Serwer Startuje ?

Serwer staruje jutro w godzinach wieczornych

Kiedy stronka będzie włączona i o której start?

Strona będzie włączona dziś start jutro około godz 17 najprawdopodobniej.
Opublikowano

ForGame - złodzieje oszuści jebane skurwysyny

Lourt - Złodziej pazera na PLN (z IS/a) oszust 1 klasa Manipulant opowie wam dobrą bajeczkę na temat włamów i lecicie jak te psy

Almantia.pl - Lourt - ForGame sami chyba wiecie co to znaczy

ŁADUJ W is/A A LOURT SKURWYSYN BĘDZIE SIEDZIAŁ PRZED KOMPEM I SPRAWDZAŁ STAN KONTA UZBIERA NA NOWY KOMPUTER ITP. ZAMKNIE SERWER POSTAWI ZNOWU

Opublikowano

No i gitara.

Sh4ke czy jak mu tam wielki fan Grayst a się sprzedał.

Co do LQS to gość spoko.

Skorzystał po prostu z okazji,

Gość ma talent co do obrabiania.

Opublikowano

Pozabijajcie się najlepiej :) wtedy nie będzie miał kto grac Up pisze ze Lourt pazera na PLN hehe kto Ci każe je ładować? nikt wiec sam jesteś tępy jak to robisz, a później plączesz ze kasę wyłudzają. Kolejny ze dużo wie o Tilianie, a daje sobie rękę upierdolić ze ja wiem dużo dużo więcej.

P.S Revolution tworzony z pasją?? haha joke roku nie zrobili tam nic własnego, a wielcy technicy :) i nie bronie tu Lourta bo też wiem jaki jest, ale przynajmniej zrobił sam serwa.

Nowicjusz
Opublikowano

Jest już klient ? ;p

Dziś będzie dodany do strony do pobrania. Stary Klient Grayst tez działa po pobraniu łatki.

No i gitara.

Sh4ke czy jak mu tam wielki fan Grayst a się sprzedał.

Co do LQS to gość spoko.

Skorzystał po prostu z okazji,

Gość ma talent co do obrabiania.

Opublikowano

ForGame - złodzieje oszuści jebane skurwysyny

Lourt - Złodziej pazera na PLN (z IS/a) oszust 1 klasa Manipulant opowie wam dobrą bajeczkę na temat włamów i lecicie jak te psy

Almantia.pl - Lourt - ForGame sami chyba wiecie co to znaczy

ŁADUJ W is/A A LOURT SKURWYSYN BĘDZIE SIEDZIAŁ PRZED KOMPEM I SPRAWDZAŁ STAN KONTA UZBIERA NA NOWY KOMPUTER ITP. ZAMKNIE SERWER POSTAWI ZNOWU

Pani już podziękujemy ;) z takimi tekstami na podwórko... lub na srevolution.

Prosze o zamkniecie prezentacji.Prezentacja zrobiona przez uzytkownika ktory am multi konta a z nich spamuje w innej prezentacji link do tematu

http://www.mpcforum.pl/topic/846377-takmidobrze-grayst-mortai-4game/

Kolejny ... idź spamuj pod srevolution... ups, chyba wam prezkę zamknęli .. -.-

signature3c.png

Opublikowano

Pozabijajcie się najlepiej :) wtedy nie będzie miał kto grac Up pisze ze Lourt pazera na PLN hehe kto Ci każe je ładować? nikt wiec sam jesteś tępy jak to robisz, a później plączesz ze kasę wyłudzają. Kolejny ze dużo wie o Tilianie, a daje sobie rękę upierdolić ze ja wiem dużo dużo więcej.

zamknij dupe bo jak ci zapierdole to ci sie oranżada z Komuni odbije
Opublikowano

zamknij dupe bo jak ci zapierdole to ci sie oranżada z Komuni odbije

Ja jak Ci zajebie to w powietrzu z głodu zdechniesz! Bohater z mpc forum się odezwał.
Opublikowano

Będzie TS odzielny?? Albo kanały Almanti bo nie ma kanałów gilidi itd?

Ziomek, nie krzycz tak tylko wejdź

na ts almantii i zobacz ...

qm3ls3.jpg

signature3c.png

Opublikowano

Pani już podziękujemy ;) z takimi tekstami na podwórko... lub na srevolution.

Kolejny ... idź spamuj pod srevolution... ups, chyba wam prezkę zamknęli .. -.-

ty nie wyparzona mała gnido będę pisać co będę chciał a na podwórku nie mam Lourt/a wiec szczym ryj murzynie

Ja jak Ci zajebie to w powietrzu z głodu zdechniesz! Bohater z mpc forum się odezwał.

zajebać to ty mi możesz jedynie lachę po same migdały
Opublikowano

zajebać to ty mi możesz jedynie lachę po same migdały

Hehe no teraz już każdy wie dlaczego masz taką gębę nie wyparzona :) rozszerzone migdały xD Lubisz To??!! xD
Opublikowano

Hehe no teraz już każdy wie dlaczego masz taką gębę nie wyparzona :) rozszerzone migdały xD Lubisz To??!! xD

"rozszerzone migdały" <lol5> ty chyba nie wiesz co to są migdały rozszerzyć to ty sobie możesz dupe jak sobie dogadzasz

ah Ci internetowi napinacze <3 kocham to.

no a jak :D po co mam się wyżywać na znajomych itp jak można na MPC trochę się wyżyć :D
Nowicjusz
Opublikowano

Ts jest zrobiony z kanałami Almanti.

Forum jest

Strona i klient będą dziś.

Proszę jeszcze raz o zachowanie kultury w temacie, a Administracje o usuwanie spamu i nagradzanie tych nadpobudliwych.

Opublikowano

Ts jest zrobiony z kanałami Almanti.

Forum jest

Strona i klient będą dziś.

Proszę jeszcze raz o zachowanie kultury w temacie, a Administracje o usuwanie spamu i nagradzanie tych nadpobudliwych.

za widły i gnój przerzucać frankensztajnie

i się nie popłacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...