Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanko, czy będzie tutaj prywatne DT? ;]

Miejmy nadzieję, że wszystko wystartuje planowo. :)

pytaj ile chcesz zawsze odpowiem : ]

nie będzie ale będzie za to prywatny IS

Opublikowano

Ani tego serwera nie polecam, a tym bardziej Srevolution '' z pasją'' hahaha, pierd* złodzieje ^^:DxD

Będzie tak, Almantia vs-Revolution [ DDoSy'] Kto wygra ? Nie pogracie spokojnie na tych serwerach, Nie polecam i nie pozdrawiam ...

Pis jou .

sygnatura.png

Opublikowano

Ani tego serwera nie polecam, a tym bardziej Srevolution '' z pasją'' hahaha, pierd* złodzieje ^^:DxD

Będzie tak, Almantia vs-Revolution [ DDoSy'] Kto wygra ? Nie pogracie spokojnie na tych serwerach, Nie polecam i nie pozdrawiam ...

Pis jou .

Almantia-vs-Revolution będzie się działo więcej widzów będzie jak na walce golota-vs-saleta xD

a lourt pedal bedzie kasował PLN za bilety : D

Opublikowano

Almantia-vs-Revolution będzie się działo więcej widzów będzie jak na walce golota-vs-saleta xD

Dodam jeszcze, Zapowiedź jest skopiowana.

Pliki także prawdopodbnie.

Nie chcę widzieć tej zapowiedzi w tym dziale dopóki nie zostanie wszystko wyjaśnione na PW.

By : IstnyDiabeł :D
I od siebie, nagrajcie to jak się pizgacie ''sfojimi, lodufkami'' xD
PS: mhm, '' jestę hejtę'' :)

sygnatura.png

Opublikowano

szkoda że mnie jutro o tej 17;00 nie będzie w domu.

Przygotowałbym sobie popcorn, cips , piwko i patrzył jak 2 serwery sie nawzajem nakur^wiaja .

Wszedł bym na TS i posłuchał co mają do powiedzenia admini :)

Echh , ale byłby ubaw.... :)

1370068748-U661747.png

Opublikowano

szkoda że mnie jutro o tej 17;00 nie będzie w domu.

Przygotowałbym sobie popcorn, cips , piwko i patrzył jak 2 serwery sie nawzajem nakur^wiaja .

Wszedł bym na TS i posłuchał co mają do powiedzenia admini :)

Echh , ale byłby ubaw.... :)

No niestety, mi też to przepadnie.. . Już, żałuję .. :)

sygnatura.png

Opublikowano

I od siebie, nagrajcie to jak się pizgacie ''sfojimi, lodufkami'' xD

hahahah z tego jebłem ;D .. like ^.^

Co do tematu niewiem czy wiecie ale już jest forum almantii :P

p.s. Członkowie gildii DamageALL niech napiszą na PW do mnie.

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

hahahah z tego jebłem ;D .. like ^.^

Co do tematu niewiem czy wiecie ale już jest forum almantii :P

Wiem, wiem Harry, że jest forum :D Tam też jestem, nie ma co spamować- Jak znajdę czas, odwiedzę oba serwery xD

PS: kupię okulary w 3D, wiem iż będzie na co popatrzeć.. Mam nadzieję, że nagrywacie w HaDe,Trzy-de ? haha xD

sygnatura.png

Nowicjusz
Opublikowano

Heh, napewno nie zagram, to co pokazał Lourt po tilianie...to naprawdę porażka, nie będę tracić czasu na kolejny niewypał

Teraz jest nowy Team, Zapewniam Cie ze żadnych przebojów z racji Teamu nie będzie :)
Opublikowano

Teraz jest nowy Team, Zapewniam Cie ze żadnych przebojów z racji Teamu nie będzie :)

Zapewniać to sobie możesz nikt i tak tobie nie zaufa na słowo.

Więc lepiej nie piszcie takich głupot że administracja wspaniała bo jeszcze ich nie znacie,serwer jeszcze nie wystartował a wy już ich przechwalacie.

Poczekajcie do startu i wtedy oceniajcie ^_^

Opublikowano

Więc lepiej nie piszcie takich głupot że administracja wspaniała bo jeszcze ich nie znacie,serwer jeszcze nie wystartował a wy już ich przechwalacie.

Też tego, nie rozumiem...

Jak można chwalić coś, czego się jeszcze nawet nie zna i nie widziało :D

Pzdr: Dla kumatych .. -.-

sygnatura.png

Opublikowano

Przeciez ta adminitracje wszyscy znaja doskonale z niewypalu jakim byl Albator...
Zwineli interes razem z kasa i poszli w ch*j, bo niestety ludzie nie chcieli grac na kradzionym serwerze...
Z tego co ludzie pisza Lourt to kolejna pazera i sęp na pinindzory...
Co postawia serwer na 2 miesiace - pozbieraja kase i sie zwina jak pies z podkulonym ogonem?
Dobrze ze zamknieli Albator bo to byl najwiekszy niewypal 2012, a sama jego administracje powinni postawic pod murem.

NIE POLECAM
< tym samym nie chce mi sie tu juz wiecej wypowiadac >

3KIpGJ1.gif

Nowicjusz
Opublikowano

Kolego z Rev, zapewniam Cie ze jeden z nasyzhc serwerow stoi od czerwca, i zaden gracz nie dostal na nim zadego eq z navi, Dla mnie to prorytet zeby wszyscy gracze mieli rowne szanse, dlatego tak dobieram sobie team i adminów zeby było ok, mam nadzieje ze nie przejade sie na tym i tym razem. Bo wiadomo człowiek jest tylko człowiekiem.
Opublikowano

Własnie skończyliśmy prace nad stroną serwera Almantia.pl (Rejestracja OFF zostanie włączona przed startem , Pobierz off do momentu wrzucenia clienta)

Uwaga dziś do godziny 2:00 pojawi się client serwera oraz łatka dla tych co maja clienta grayst.pl

Zapraszamy również na nasz serwer TeamSpeak 3 pod adresem Almantia.pl lub ForGame.pl

Pozdrawiamy ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

mówisz o srevolution ?? też tak sądzę ;)

Też tak uważam ;)

Aczkolwiek, jestem negatywnie nastawiony do owych, serwerów ..

sygnatura.png

Budowniczy
Opublikowano

Strona online.

Dzisiaj także w godzinach późniejszych dodam sygnaturki dla graczy Almantii.

-----------------------------

Pozdrawiam iGuana

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Kolego z Rev, zapewniam Cie ze jeden z nasyzhc serwerow stoi od czerwca, i zaden gracz nie dostal na nim zadego eq z navi, Dla mnie to prorytet zeby wszyscy gracze mieli rowne szanse, dlatego tak dobieram sobie team i adminów zeby było ok, mam nadzieje ze nie przejade sie na tym i tym razem. Bo wiadomo człowiek jest tylko człowiekiem.

Po 1 popracuj trochę nad ortografią po 2 co mnie to obchodzi że jeden z waszych serwerów stoi od czerwca jak mieliście już włam.Pisałem wam wcześniej że jak chce tak ForGame się zabezpieczyć porządnie to niech skoczy do kiosku i kupi sobie prezerwatywy firmy Durex Play.

Więc się nie spinaj tyle bo ci żyłka pęknie i nie chwal dnia przed zachodem słońca.

Jeszcze serwer nie wyszedł a wy już ich chwalicie jakby nie wiem co zrobili.

Tak na koniec uspokójcie teraz nerwy poczekajcie do jutra wszystko się wyjaśni.

papa <3 <3

Opublikowano

Client jest już w tracie uploadowania oraz patcher/latka będzie dostępna(w przeciągu 1/2h) na stronie Almantia.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Client jest już w tracie uploadowania oraz patcher/latka będzie dostępna(w przeciągu 1/2h) na stronie Almantia.pl

Noo ;D i bardzo dobrze ;D... mam starego klienta ale wole nowego :D

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...