Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ss weryfikacyjne mnie rozjebaly w zapowiedzi rev***tion. Chyba nikt z was ich nawet nie przejrzał. Ss-y były zrobione w m1 chunjio i do tego nie była podana nazwa serwa przy mini mapce. Co nie potwierdza plików graysta, a wręcz przeczy gdyż m1 chunjio/niria ma zmieniony wygląd. Ja nie wiem jak jest na prawdę lecz bym uważał z tym całym Rev***tion.

@NaOsi- z tym się zgodzę że serwy lourta krótko stoją, lecz dziwie się że sam by niszczył tak szybko taki serw(interes)

11573538277329494069.gif

-----------------------------------------------------------------------------------------

KurniK

-----------------

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chciałbym dodać, że prezentacja R********* została najprawdopodobniej usunięta za 100% plagiat. Serwer oraz prezentacja skopiowana w 100% a nie mogą być dwie prezentacje takie same. Nic w tym dziwnego nie widzę. Również chciałbym aby gracze R********** nie pisali pod tą zapowiedzią odnośnie swojego serwera gdyz są odpowiednie tematy z pomoca dla graczy.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Tak tylko że jak waszą prezentacje zamkneli to odrazu z płaczem wpadliście na prezentacje Revolution i spamowaliście czemu wam prezke zamkneli a im nie.

Opublikowano

Moze nie widzielismy tego tematu. plikow nie kipil jak kupil to prosimy o dowod. prosze rowniez nie pisac o tej sytuacji bo robi sie zbedny.spam.

Jezeli chcecie pogadac zapraszamy na ts 3 adres forgame.pl

Prosimy o dowód, że Team ForGame kupił pliki Draenor2. Fałszywe złodzieje.

xnzn.jpg

Opublikowano

Prosimy o dowód, że Team ForGame kupił pliki Draenor2. Fałszywe złodzieje.

dokladnie tak ogolnie widze ze team almanti sie cieszy ze prezentacja serwera re******** zostala zamknieta i mysla ze beda dzieki temu mieli ich graczy ale sie grubo myla.Pozdrawiam Kei

Edit.

Przepraszam prezentacja re&&&&&&&& wrocila !! ;d

Opublikowano

@MamDziare to lorut nie umie utrzymac serva wiecej niz 2 dni , skopiowali prezentacje bo server jest identyczny :)

No co wy.. był identyczny ??

Przecież Srevolution był ich... to przecież oni go robili, to oni mieli w nazwie " Serwer tworzony z pasją " ... tak bardzo go chwaliliście i co ?? macie teraz skopiowany w 100%

Z taką pasją go tworzyli że nawet zapomnieli zmienić teksty w prezentacji -.-

Miał byc u nich max 120lv a na ss były bronie na 150lv... no prze chuj goście...

Co do waszego Boga Sh4ke'a ....

Na początku lizał dupe Graystowi... gdy dostał propozycie teamu na srevo**** to liże tam ^.^ a pewnie gdyby nie tamten team to by tu lizał dalej aż by błyszczało ...

Co do Almantii to zagram na 100% z cała Gildią, teraz fail'u nie Będzię...

Prawdziwi gracze zostaną .... a reszta przyjdzie po dwóch dniach z podkulonym ogonem z powodu padnięcia Sre*** wspomnicie moje słowa :)

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Dlatego pliki Lourt przeznaczyl ForGame, a oni się zabezpieczeniami zajmą. Serwery Lourta są bardzo fajne. dlatego teraz Lourt udal sie do administracji ForGame po zabezpieczenia wiec serwer nie padnie.

zablg.jpg

zabezpieczenia... postoicie parę miesięcy to może zaufam.. póki co widać tylko "serwerownie" pazerną na kasę i niespełnionego lourta który potrafi powkładać do metina dodatki z mpc i epvp i zrobić z tego coś naprawdę ciekawego ale nie umie dobierać sobie ludzi z którymi współpracuje. więc do za parę miesięcy .. może

życzę udanego startu bo pomimo mojej niechęci uważam że konkurencja powinna być na zdrowym poziomie ...

a nie płacz jaki tu pokazujecie... bo gówno macie a nie prawa do plików jedni jak i drudzy...

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Tydzien temu na stronie Grayst.pl, wchodzac na FORUM bylo jasno i czytelnie napisane, ze lourt oddaje prawo ( ktorego i tak nie mial ) do plikow, zeby ktos zrobil cos lepszego z nimi ;) I odrazu lepsza administracja lepszej odslony tego serwera postanowila wkoncu postawic normlanie ten serwer ;) A Teraz sa oskarżani, że ukradli pliki :) Smiech ;> Nie zdziwcie się ile osob tutaj bedzie a ile osob tam bedzie ;)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

zablg.jpg

zabezpieczenia... postoicie parę miesięcy to może zaufam.. póki co widać tylko "serwerownie" pazerną na kasę i niespełnionego lourta który potrafi powkładać do metina dodatki z mpc i epvp i zrobić z tego coś naprawdę ciekawego ale nie umie dobierać sobie ludzi z którymi współpracuje. więc do za parę miesięcy .. może

życzę udanego startu bo pomimo mojej niechęci uważam że konkurencja powinna być na zdrowym poziomie ...

a nie płacz jaki tu pokazujecie... bo gówno macie a nie prawa do plików jedni jak i drudzy...

Zaczynacie być irytujący <Revolution>. Za przeproszeniem, pieprzycie, gdzie się da, że pliki z MPC Lourt zrobił na poradnikach, itp. Ale poświęcił SWÓJ czas na to. Od czegoś te poradniki są i jakoś stworzył serwer, gdzie grało ~2k graczy! Administracja z Revolution wykorzystała to, iż Scare napisał <nie wiem czy Lourt o tym wiedział, czy nie>, iż inni mogą robić, co chcą z plikami. Ok, spoko. "Zarą*aliście" pliki z Grayst, stworzyliście identyczny serwer, pewno coś tam pozmieniacie, skopiowaliście prezentacje i myślicie, że jesteście za*ebiści? Haha, śmiech na sali, krzesła puste. Miejcie sobie tamtego priva, ale skończcie chrzanić, że serwer robiony na poradnikach przez Lourt`a. ON ZROBIŁ, wy korzystacie z tego, a płaczecie. Boże, co za hipokryzja!

POLECAM ALMANTIĘ! <3

Opublikowano

zablg.jpg

To już Ci odpawiam na Twojego posta. Pewnie znasz firmę Playstation :) Pewnie wiesz co to NASA. Pewnie znasz serwer PandoraMT2 i co ... tak świetnie zabezpieczone a na każdy z tych firm/serwerów i tak się ktoś włamał. Bez sensu wytykacie innym że raz, przypomnę RAZ od 8 miesięcy ktoś wkradł się na Senthię. Tak oczy bolą od czytania tego typu postów że szkoda gadać.

@ 2 UP

Tak było napisane, tylko szkoda że Lourt tego nie napisał. Nie miał praw do plików ? 6 miesięcy roboty a Ty tutaj mówisz że nie miał praw do plików. Gdyby nie Lourt to byście nie wiedzieli że coś takiego jak R*********n istnieje, tak więc powinniście mu dziękować. To, czy lepsza administracja na R*********nie będzie to się dopiero okaże po tym, jak NIBY wam SM'y oddadzą bo ja już dostałem info że Smoczych Monet gracze nie otrzymają. Ale spokojnie, wszystko w swoim czasie. Rozczarowanie będzie ogromne. My się nie zdziwimy ile osób tutaj będzie, bo szacujemy na bardzo dużą ilość graczy :) Powiadasz lepsza administracja ? Widzę jak im będzie się chciało robić serwer skoro nawet im się prezentacji nie chciało zrobić. Grafika mają PRO. Ramki jego wymiatają, szkoda tylko że screeny weryfikacyjne nie były odnośnie serwera R********n gdzie wpadliście ^^

Opublikowano

Zaczynacie być irytujący <Revolution>. Za przeproszeniem, pieprzycie, gdzie się da, że pliki z MPC Lourt zrobił na poradnikach, itp. Ale poświęcił SWÓJ czas na to. Od czegoś te poradniki są i jakoś stworzył serwer, gdzie grało ~2k graczy! Administracja z Revolution wykorzystała to, iż Scare napisał <nie wiem czy Lourt o tym wiedział, czy nie>, iż inni mogą robić, co chcą z plikami. Ok, spoko. "Zarą*aliście" pliki z Grayst, stworzyliście identyczny serwer, pewno coś tam pozmieniacie, skopiowaliście prezentacje i myślicie, że jesteście za*ebiści? Haha, śmiech na sali, krzesła puste. Miejcie sobie tamtego priva, ale skończcie chrzanić, że serwer robiony na poradnikach przez Lourt`a. ON ZROBIŁ, wy korzystacie z tego, a płaczecie. Boże, co za hipokryzja!

POLECAM ALMANTIĘ! <3

nic koleżanko niestety nie wiesz ;)

Opublikowano

Strasznie ciekawi mnie jedno, muszę tutaj podać dwa linki :

www.almantia.pl

oraz

www.revolution.pl

Strony nie różnią się nawet o 1px...

Dziękuje Dobranoc.

Opublikowano

Pytam ponownie - Skoro team Revolution jest tak zły, to co można powiedzieć o ForGame i o tym jak ukradli pliki Draenor2 i próbowali im zniszczyć reputacje ?

xnzn.jpg

Opublikowano

nic koleżanko niestety nie wiesz ;)

Wiem, co i jak od strony Grayst`a i czytam to i owo na forum, co tutaj wypisujecie, btw. nie jestem Twoją koleżanką, więc wybacz :P Poza tym, Twój post nie na temat, jakby nie patrząc - spam?

Dokładnie, gdyby nie Grayst, nie Lourt, to byście nie mieli tego "wspaniałego serwera Revolution" :)

Więc zamiast najeżdżać na Almantię to powinniście dziękować Lourtowi.

Serwer oczywiście polecam i mam nadzieję, że tym razem będzie już na stałe :)

Opublikowano

Tydzien temu na stronie Grayst.pl, wchodzac na FORUM bylo jasno i czytelnie napisane, ze lourt oddaje prawo ( ktorego i tak nie mial ) do plikow, zeby ktos zrobil cos lepszego z nimi ;) I odrazu lepsza administracja lepszej odslony tego serwera postanowila wkoncu postawic normlanie ten serwer ;) A Teraz sa oskarżani, że ukradli pliki :) Smiech ;> Nie zdziwcie się ile osob tutaj bedzie a ile osob tam bedzie ;)

Jeśli mi pokażesz zdanie gdzie pisze że lourt oddaje prawdo do plików to jak tu stoje ładuję ci SM za 30zł na Srevolution. -.-

YEBANI MODERATORZY METIN2... DZIĘKUJĘ ZA 70% WARN Z DUPY WZIĘTE -.-"

signature3c.png

Opublikowano

Teraz i ja się przyłącze do tematu, cały ten cyrk kręci się w około tego syfu. Oczywiście serwerownia forgame nie jest tak wspaniała jak ją tu ludzie określają. Jeden ze swoich serwerów postawili na kradzionych plikach, tylko na tym bazują a więc nie zdziwię się jak też jednym słowem wyruchają Lourta. Zabezpieczenia mają takie, jak wszyscy wiemy..

3jphoi5k17hm.jpg

37143810364250485063.png

Opublikowano

Teraz i ja się przyłącze do tematu, cały ten cyrk kręci się w około tego syfu. Oczywiście serwerownia forgame nie jest tak wspaniała jak ją tu ludzie określają. Jeden ze swoich serwerów postawili na kradzionych plikach, tylko na tym bazują a więc nie zdziwię się jak też jednym słowem wyruchają Lourta. Z..abezpieczenia mają takie, jak wszyscy wiemy

3jphoi5k17hm.jpg

Tłumacz kolejnemu. Przeczytaj sobie kolego kilka postów wcześniej jak możesz ok ? Na NASE, Playstation, PandoraMT2 też był włam i co ? Zrób screena i wyślij do NASA że mają jak to powiedziałeś : " ZABEZPIECZENIA TAKIE, JAK WSZYSCY WIEMY"

Tak sobie myślę, czy jest chociaż jeden normalny gracz R******iona który nie pisze w zapowiedzi Almanti. Nie chce wiedzieć co będzie tam na serwerze się działo z takimi doświadczonymi życiowo graczami ^^

Opublikowano

Teraz i ja się przyłącze do tematu, cały ten cyrk kręci się w około tego syfu. Oczywiście serwerownia forgame nie jest tak wspaniała jak ją tu ludzie określają. Jeden ze swoich serwerów postawili na kradzionych plikach, tylko na tym bazują a więc nie zdziwię się jak też jednym słowem wyruchają Lourta. Zabezpieczenia mają takie, jak wszyscy wiemy..

3jphoi5k17hm.jpg

Przyjacielu każdy każdego chwali. Tak jest na świecie, że przyjaciele - koledzy - fani popierają siebie wzajemnie, a osoby które mogą im zaszkodzić są po prostu przez nich hejtowane. iGi szczególnie to pokazał, pisząc różne ciekawe rzeczy na Revolution, po czym od razu ktoś tutaj napisał i już niby sponsorujemy serwer Revolution, wyżej jest mój post pokazany, że iGi to 15 letni ziomek, lub nawet i starszy ale jednak niezbyt ogarnięty. Tak jak pisałem - każdy każdego broni. Czekamy na start, ale nie tego serwera oczywiście :D

Tłumacz kolejnemu. Przeczytaj sobie kolego kilka postów wcześniej jak możesz ok ? Na NASE, Playstation, PandoraMT2 też był włam i co ? Zrób screena i wyślij do NASA że mają jak to powiedziałeś : " ZABEZPIECZENIA TAKIE, JAK WSZYSCY WIEMY"

Tak sobie myślę, czy jest chociaż jeden normalny gracz R******iona który nie pisze w zapowiedzi Almanti. Nie chce wiedzieć co będzie tam na serwerze się działo z takimi doświadczonymi życiowo graczami ^^

Chcesz przyjacielu zobaczyć co Wy tam pisaliście, a szczególnie iGi ? Zaraz mogę Ci pokazać. To co napisałeś tyczy się również was, tylko troszkę bardziej bo postów w zapowiedzi Revolution z waszej strony to blisko 50:)

Zresztą gracz wyżej na zdjęciu pokazał, że kolejny raz kłamiecie. Nie interesuje mnie to, że na innych serwerach również było włamanie, tak? Tutaj jest prezentacja waszego serwera czy 3 innych? Więc zanim napiszecie, że macie idealne zabezpieczenia i Revolution wcześniej padnie przynajmniej to przemyślcie, by znowu na idiotów nie wyjść ;)

Ja już tutaj nie wejdę bo Ty i cała reszta ciągle to samo piszecie, jednak będę tutaj wrzucał tylko i wyłącznie odpowiedzi jeżeli znowu jakiś Harry wejdzie do zapowiedzi Revolution i znowu będzie was sponsorował czy udawał, że Revolution to syf.

Pozdrawiam i życzę powodzenia z otwarciem;)

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

@Harrypotter. Tydzien temu, dzien po koncu Graysta.pl na forum byla informacja, ze bardzo im przykro itp. ze oddaja pliki, moze ktos cos lepszego zrobi, teraz to zmienili, a Ty mi nie probuj wmowic, ze sam tego nie widziales :) Bo jestem przekonana w 100%, żę to widziales :)

11652897063828352516.jpg

85518276976899155481.jpg

Opublikowano

@ BIGBADDYMEDIUM

Skoro nie czekasz na start tego serwera to co Ciebie tu sprowadza ? Jesteś dumny z siebie że napisałeś posta i pokazałeś ile naprawdę wiesz ? Kim Ty w ogóle jesteś ? Jesteś zwykłym graczem Metina który wbija na MPC forum w nie swoje sprawy i próbuje innym uświadomić że wie najwięcej w tej sprawie. To Ci powiem że nie ma nawet hmm... 10% prawdy w Twojej wypowiedzi :)

@Harrypotter. Tydzien temu, dzien po koncu Graysta.pl na forum byla informacja, ze bardzo im przykro itp. ze oddaja pliki, moze ktos cos lepszego zrobi, teraz to zmienili, a Ty mi nie probuj wmowic, ze sam tego nie widziales :) Bo jestem przekonana w 100%, żę to widziales :)

UWAGA OGŁASZAM że konto IchBinSexy możecie sobie wziąć i się nim zaopiekować. Mamy nadzieję że ktoś wykorzysta lepiej to konto od nas.

Przekazać taką informację mógł jedynie właściciel plików. Niestety tą informację nie napisał właściciel, tylko inny członek teamu :)

Rozumiesz teraz o co chodzi ?

Opublikowano

@ BIGBADDYMEDIUM

Skoro nie czekasz na start tego serwera to co Ciebie tu sprowadza ? Jesteś dumny z siebie że napisałeś posta i pokazałeś ile naprawdę wiesz ? Kim Ty w ogóle jesteś ? Jesteś zwykłym graczem Metina który wbija na MPC forum w nie swoje sprawy i próbuje innym uświadomić że wie najwięcej w tej sprawie. To Ci powiem że nie ma nawet hmm... 10% prawdy w Twojej wypowiedzi :)

UWAGA OGŁASZAM że konto IchBinSexy możecie sobie wziąć i się nim zaopiekować. Mamy nadzieję że ktoś wykorzysta lepiej to konto od nas.

Przekazać taką informację mógł jedynie właściciel plików. Niestety tą informację nie napisał właściciel, tylko inny członek teamu :)

Rozumiesz teraz o co chodzi ?

Pytam ponownie - Skoro team Revolution jest tak zły, to co można

powiedzieć o ForGame i o tym jak ukradli pliki Draenor2 i próbowali im

zniszczyć reputacje ?

xnzn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...