Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almantia.pl

Grayst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

iGu - ty to jesteś ostro pierdolniętym człowiekiem. W 50 % twoich postów piszesz o ogromnej i niewiarygodnej szansie, jaką dało wam ForGame, a w drugiej połowie użalasz się nad sobą, waszymi starymi serwerami. To jest forum o grach, a nie problemach psychologicznych.

@Żeby nie było offtopu: napiszę to, co oni u nas:

SERWER CHJOWY NIE POLECAM ŚCIEMA ZŁODZIEJE I WGL ZAPRASZAM NA REVOLUTION

poniewieramy się czlowieku                      

• Odpowiedzi 349
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy nowi gracze ktorzy zagraja w 2 pierwsze dni od wrzucenia pliku serwerem na neta dostana cos jais prezent cos unikatowego czego niemozna zdobyc?

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

Może i bym zagrał, gdyby nie fakt ze wydałem 100 zł przelewem na ItemShop..a sm'y nie zostana mi zwrócone.Wole iść na revlution tam przynajmniej pewna administracja, i mozliwe ze zwrocą mi sm'y ; )

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jeżeli nie jesteś pewny, czy teraz wypali ten serwer to czytaj sobie to

Po 1. Gówno wiesz a się wypowiadasz jako nie wiem kto..

Jak mogę człowieku sprzedawać EQ jak nie miałem nawet tabeli do banowania graczy!

Z paradise nie mam nic wspólnego... A jeśli myślisz, ze byłem tam niewiadomo kim, to przeczytaj jeszcze raz początek zdania..

Jeśli IGuana ten sam z Tilliana to jak dobrze pamiętam, że Ty próbowałeś udowodnić oszustwo Lourtowi a potem na odwrót, Lourt próbował udowodnić, że Ty oszustem jesteś itp.

Mogę się mylić wieć proszę bez spin...

Opublikowano
Po 1. Gówno wiesz a się wypowiadasz jako nie wiem kto..

Jak mogę człowieku sprzedawać EQ jak nie miałem nawet tabeli do banowania graczy!

Z paradise nie mam nic wspólnego... A jeśli myślisz, ze byłem tam niewiadomo kim, to przeczytaj jeszcze raz początek zda

Oj zaluje ze nie mam juz clienta tiliana, to bym ci udowodnil i innym banalnie jak oferowales sprzedaz eq z navi. Uwierz mi wiem bardzo duzo o was i chyba za duzo. Ja tylko przestrzegamm innych przed wami.

Budowniczy
Opublikowano

Oj zaluje ze nie mam juz clienta tiliana, to bym ci udowodnil i innym banalnie jak oferowales sprzedaz eq z navi. Uwierz mi wiem bardzo duzo o was i chyba za duzo. Ja tylko przestrzegamm innych przed wami.

A smoki tam były? ;>

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Kantharis śledzę Twoje posty od dłuższego czasu, byłem nawet na Twoim profilu na youtube i wiem, że można Ci zaufać : )

Jak pisał, dużo to Wy tylko potraficie pierdo**** a mało robić, wiecie co.? Może warto czasem dać komuś szansę. .

zastanówcie się. .

Opublikowano

Nie polecam serwa same oszusty i zlodzieje hahah robil serwer 6 miesiecy . Ciekawe po co zeby go zamknac po dwoch dniach

Nowicjusz
Opublikowano

Serwer polecam, przyjdziecie tu z placzem jak Revolutek padnie bo stary team zostal tam a tworcaplikow przyszedl do nich.

ALMANTIA = ZAGRAM

Opublikowano

Serwer polecam, przyjdziecie tu z placzem jak Revolutek padnie bo stary team zostal tam a tworcaplikow przyszedl do nich.

ALMANTIA = ZAGRAM

Nie padnie dziecinko a jakby almantia byla jedynym serwerem ktory stoi to wolalbym jebn*ac glowa w sciane niz tam grac . Administracja zero kultury pierwsi zaczeli nas hejtowac jak banda popaprancow !

Opublikowano

No to i ja się wypowiem .

Team Revo..... twierdzi że Lourt to oszust,złodziej,a jego serwery padają po tygodniu i z tym będzie tak samo

Team Almantia twierdzi,że ludzie z Revo....... ukradli pliki z serwera Grayst

Do tej całej sprawy dołączają się ludzie z ForGames,którzy nie umieją stawiać serwerów tylko kupują pliki od Hooltrasa i Szykry.

Brakuje mi tu jeszcze pro elo ziomka "deco"

Moim skromnym zdaniem Almanthia i Revo gówno wiedzą na temat tworzeniu serwa,bo sami wszystko skopiowali z ep.. oraz MPC tzw. zrobiliście gotowce,a pieprzycie ile Wam to czasu zajęło.

Będą to dwa nie wypały 2013 roku,ale co tam za miecha napiszecie o nowym serwerze nad którym pracujecie już 8 miesięcy.

Teraźniejsze serwery są żenujące,a wszystko przez Administrację która tylko i wyłącznie leci na kasę.

Nie polecam !

805491408806070489277.png

Opublikowano

W prezentacji grayst.pl napisałam, że nie dam Wam już szansy.

No cóż, chyba jestem zmuszona zmienić zdanie, ponieważ wielu moich znajomych tu wraca.

A nie ma to jak zgrana ekipa.

Mam nadzieję, że tym razem podołacie.

Trzymam kciuki, powodzenia.

Pozdrawiam CreativeGirl.

Opublikowano

Nie wiem czemu Wy tak ciskacie tego Lourta.

On nie zamknął serwera bo mu się tak podobało lecz serwer padł przez jego naiwność ;p

Ten serwer skoro pracują z FG nie ma prawa upaść chyba że bd bardzo mało gracz.

Moim zdaniem ten serwer będzie lepszy.

Pozdrawiam all ;p

kiritoc.png

Opublikowano

Będę szczery...

Burn strasznie upraszcza temat... all z epvp albo od terenzo? Robisz swój serwer więc wiesz, że to co prosto brzmi nie zawsze takie proste jest...

Zacytuje tutaj chłopaków...

Albator/forgame ---> Kopia dreanor

Cytaty z tematu zapowiedzi

(link: http://www.mpcforum.pl/topic/788865-zapowiedznowoscalbatorpl-to-my-tworzymy-przyszlosc/ )

Autor Fakel..

człowieku wszystko co ten client ma jest w internecie wiec nie wiem po co się spinasz .

Wiesz wszystko da rade zrobić wiec nie pisz ze to jest autorskie bo nie jest wszystko co tu jest to jest publicznie dostępne

To nie rozumiem teraz spinek forgame co do serwera Burn'a... Bo On zrobił identycznie to samo co Forgame z dreanor...

Burn

Serwery Lourta to serwery robione poradnik na poradniku,

Ciekaw jestem jak byś pisał gdyby zajebali Twoje pliki;p

Moim skromnym zdanie to cyrk i niezła szopka, a forgame rozjeb*ło mnie po całości, zmieniając zdanie, zależnie od sytuacji... Rozumiem, że robić na kradzionych plikach serwery jest ok, ale jak już ktoś stawia serwer na potencjalnie "Waszych" skradzionych plikach to już nie jest ok;p

Mi jedynie w tym wszystkim jest szkoda, Lourta bo reszta chce na Nim zyskać i go dyma jak się tylko da...

Opublikowano

Tak samo już 3 raz nie pójdę na ten sam gówniany serwer Lourt-a

Postaw to gówno na hamachi bo i tak padnie po 2 dniach.

Również wolę iść na Revolution bo tam bynajmniej administarcja wiem, że jest ogarnięta.

A co jak co ale wszystkie serwery jakie miał szanowny Lourt stoją od 1 dnia do 1 miesiąca.

Kolejny raz nie będziesz robił mnie w uja. Wolę iść na pewniaka. (revolution)

Mimo że pliki są skopiowane, to nawet się cieszę bo wkońcu ktoś wziął je w dobre ręcę i tam zostaną lepiej wykorzystane niż w rękach Lourt-a

Opublikowano

Co znów Lourt daje serva?

Osobiście nie zagram. Na początku myślałam ,że server Grayst naprawdę będzie dobry i nie wierzyłam w to co inni pisali o Lourcie ,że servy tylko pod zarobek ... Zbierze kasę i do widzenia. A jednak "historyjki" o tym wszystkim się sprawdziły. Server postał parę dni i włam do navi ... Po dniu przerwy kiedy to wszystko miało być zabezpieczane i dopinane na ostatni guzik ,na drugi dzień znów się włamano. Nie polecam tego serva tyle ode mnie .

zmianah.png

Opublikowano

Powiem Ci tak, że "gówno" wiesz o zabezpieczeniach serwera, ty tylko pobierasz klienta, grasz i za przeproszeniem w d*pie to masz.

Nikt nigdy nie zabezpieczy serwera tak, aby nie było ani jednego włamu, nikt nie jest "idealny".

Przykładowo mogę dać Metin2.pl tam też miało miejsce włamania, ale to przecież firma GF która ma zabezpieczone na max.

"Gówno" prawda nawet do NASA, Rządu gdzie kolwiek jest internet, idzie się włamać.

Skończcie w końcu spamować "nie ide na serwer bo Lourt to, Lourt tamto...." żałosne

Postaw serwer cwaniaku, zedytuj klienta, zrób stronę, przygotuj prezentację, zajmij się zabezpieczeniami "idealny".

Serwery jak Tiveria, Glador itd. jak wiecie stoją długo, a dlaczego nie ma częstego włamu??

Bo nie naskakują na siebie nawzajem, brak sporu pomiędzy nimi, zaufane osoby w TEAM i najważniejsze nie atakują serwerów słabych do przygarnięcia graczy.

Zrozum, matole że jeżeli ktoś bierze się za serwer to powinien się znać.

Nie rozumiem dlaczego wytykasz komuś że gra jako zwykły gracz...

Gracz ma prawo wymagać od twórcy serwera by gra była przyjemna. Bo to gracz wkłada pieniądze w kieszeń twórcy i ma prawo wymagać od niego stabilności.

A jeżeli ktoś obiecuje że serwer zabezpieczony, wszystko naprawione itd. to tak ma być. A że było jak było i nawet nie miał odwagi napisać co z serwerem.

To dla wiekszości będzie jeb***m oszustem, który obiecuje a i tak ch**a robi.

Opublikowano

Zrozum, matole że jeżeli ktoś bierze się za serwer to powinien się znać.

Nie rozumiem dlaczego wytykasz komuś że gra jako zwykły gracz...

Gracz ma prawo wymagać od twórcy serwera by gra była przyjemna. Bo to gracz wkłada pieniądze w kieszeń twórcy i ma prawo wymagać od niego stabilności.

A jeżeli ktoś obiecuje że serwer zabezpieczony, wszystko naprawione itd. to tak ma być. A że było jak było i nawet nie miał odwagi napisać co z serwerem.

To dla wiekszości będzie jeb***m oszustem, który obiecuje a i tak ch**a robi.

Ja Cie nie wyzywam od "matołów", Ci Polacy...

Wszyscy obiecują złote góry, nawet w pracy, a tak nie ma.

Gracz ma prawo wymagać, Administrator jest zobowiązany do tego, ale nie musi tego robić.

Nie pasuje, Dowidzenia, nikt na siłę Cie tu nie trzyma.

W pracy też tak jest, nie pasują Ci warunki zmień pracę, proste...

Nie pasuje Ci serwer, nie graj idź na inny pozostaw swój komentarz pusty, komuś się podoba to gra.

Czy tak ciężko jest to zrozumieć??

Opublikowano

Drodzy Gracze,

chcemy Was bardzo przeprosić za poprzednie starty serwera, naprawdę nie chceliśmy, aby tak się wydarzyło na obu wersjach.

Który to już raz przepraszacie wszystkich??Te wasze przeprosiny są gów** warte,ciągle to samo,ciągle przeprosiny,te wasze słowa są rzucane na wiatr.

Obiecaliście góry a nie wyszły wam nawet doliny.To że nie umiecie zabezpieczyć serwera to już inna sprawa przez którą straciliście zaufanie do dużej ilości graczy.

No ale cóż okażę się wszystko po starcie który serwer będzie lepszy.

Nie będę tutaj hejtował bo nie o to chodzi.Ważne żeby wywiązywać się ze swoich obietnic a jak narazie to wy się nie wywiązaliście.

Teamu Revolution nie znam zabardzo więc zawitam u nich i przękonam się sam jak to u nich z stawianiem serwerów,a po was już za dużo się dowiedziałem.

Trzeba spróbować coś nowego więc większa ilość graczy czytając po postach trafi na Revolution ponieważ sami sobie tego jesteście winni pokazaliście na co was stać.

Teraz kolej na team Reva aby pokazał na co ich stać i czy tak naprawde są słowni.

Ps.Nie miałem żadnego zamiaru tutaj obrażać żadnej osoby z teamu almanti tylko wyrazić swój pogląd.

Wszystko okaże się w piątek jaka to będzie konkurencja pomiędzy dwoma takimi samymi serwerami.

Opublikowano

Coś wyjaśnię. Lourta szanowałem zawsze, ale niepotrzebnie okłamał graczy. BURN zabezpieczył im maszynę, jednak nie zapłacili mu i serwer padł. Teraz BURN stawia dokładnie to samo co tutaj jest przedstawione - nieźle wymyślone, konkurencja dwóch tych samych serwerów, ale ja bym wybrał tamtą Almantię. Za dużo kłamstw wyszło z teamu Graysta. To niestety moje zdanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...