Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm ciekawe jak to teraz będzie wyglądało.Start dwóch serwerów na tych samych plikach haha.

No cóż okarze się wszystko w piątek jak to będzie z tymi serwerami bo widać jeden na drugiego coś ma.

Nie ma co się kłucić tylko czekać do piątku i samemu się przekonać.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Almantia.pl- start w piątek.. Kto tam zagra- jest jebnięty.. Mam nadzieję, że revolutnion czy uj wie co z inna administracją okaże się lepszym serwerem .

Opublikowano

Boże jedni mówią że to Fake i lepsza ta Almantia a inni że lepiej tu ... Doradzcie mi ;33 Co do Graysta to administracji już mało ufam ....

Na forach lub w grze posiadam nick:

Vears, Marx lub Soanath.

Jeżeli skądś mnie znasz. Napisz na forum lub w grze. :)

Opublikowano

Najgorsze jest to że ludzie zobaczyli że serwer Lourta raz nie wystartował i teraz są na nie, tworzą problemy, nie mając tak na prawdę zielonego pojęcia co było nie powodzeniem startu serwera.

Co do strony garysta nawet ja mam ją na komputerze z epvp mało tego config jest uzupełniony danymi z serwera paradisemt2. Życzę powodzenia ze startem. Bądźmy dobrej myśli.

30023694760465661878.png

Design by @Lavon

Zapraszam do sprawdzenia http://www.mpcforum.pl/topic/841590-zapowiedzavonismt2pl/ nowy serwer metin2

Opublikowano

Ja jako zwykły gracz, "nie wtajemniczony" w tą sprawę napisze tak:

Ciężko wybrać między tymi dwoma serwerami. Z jednej strony są to pliki Lourt'a i to on powinien być właścicielem jedynego serwera na tych plikach, jednak z drugiej strony zawiódł on dużą część graczy w tym mnie. Serwer Grayst był świetny i chciałbym jego reaktywacji, ale nie dwóch identycznych privów! To tak jakby na polskim rynku były tylko serwery na plikach Terenzo, a w nich nic nie byłoby edytowane...

Wydaje mi się, że w piątek nie wejdę na żaden serwer i zaczekam na rozwój wydarzeń, a mam nadzieję, że ten pokaże mi który serwer wybrać. Najlepiej by było gdyby Lourt czy BurN dodali coś innowacyjnego na te "swoje" serwery coś co by przekonało graczy do ich serwera, bo tak to trudno wybierać.

Podsumowując, z jednej strony Lourt mnie zawiódł ale z drugiej to są jego pliki i on nad nimi siedział parę miesięcy, więc on powinien postawić serwer na plikach Grayst'a.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Hmmm dowody? Wrzuciliście na forum wojne gildii w której było słychać 12 letnie dziecko wyzywające każdego kogo zabił " od szmat " w zapowiedzi grayst.pl wrzuciłeś linka i się wypowiedziałem na ten temat, polubiłeś go - mam Ci podesłaś SS ? A co do wypowiedzi skąd wiesz jakie będą wypowiedzi w zapowiedzi serwera Lourta, skoro takowej nie ma? Co Ty jesteś jasnowidź? Wyjdź i leć na tamten serwer, będzie dobrze.

Kurwa człowieku to mogłeś napisać że 12 letnie dziecko a nie cała gildia i nawet nie mow ze mogłem to odebrać jako obraze w moją strone poniewaz napisales ze cale DamageALL. A tak w ogole nie chodzilo mi o zapowiedz serwera Lourta tylko tą zapowiedz.Wróc do szkoły naucz sie czytac ze zrozumieniem, jak sie nauczysz to wróc i mozemy wtedy podyskutować.

Opublikowano

Lourt pisze, aby uważać na podróbki Graysta, a jeszcze niedawno pisał, że ludzie mogą sobie robić z nimi co chce...

Nie idę na ten jego serwer, bo i tak padnie po kilku dniach :>

@TOPIC

Co do serwera to 11/10, choć to pliki Graysta, choć na grayście było 10000 bugów i Navicat...

tenor.gif

Opublikowano

Kurwa człowieku to mogłeś napisać że 12 letnie dziecko a nie cała gildia i nawet nie mow ze mogłem to odebrać jako obraze w moją strone poniewaz napisales ze cale DamageALL. A tak w ogole nie chodzilo mi o zapowiedz serwera Lourta tylko tą zapowiedz.Wróc do szkoły naucz sie czytac ze zrozumieniem, jak sie nauczysz to wróc i mozemy wtedy podyskutować.

Oj, brak 2 zdań i kolega się już bulwersuje. Wiesz gdyby mi zależało na tym co piszesz i chciałbym coś z tego wywnioskować być może czytałbym ze zrozumieniem. Jednak nigdy nie siedziałem na zapowiedziach serwerów, które mnie nie interesowały i nie starałem się przekonać tamtejszych graczy by z niego zrezygnowali. To nas przyjacielu różni, więc zanim napiszesz do mnie kolejny raz bym poszedł do szkoły i się uczył, to Ty naucz się tego, że nie warto jest pisać rzeczy, namawiać ludzi do złego. Żyjemy w wolnym kraju, jeżeli ludzię mają tutaj zamiar grać to powinieneś to uszanować i wypierdalać stąd za przeproszeniem. A nie ciągle zasypywać nas twoimi bezsensownymi tekstami, które bynajmniej dla mnie gówno znaczą.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć serwer Lourta, który albo będzie na niektórych plikach Graysta, albo cud się stanie i stworzą dobry serwer w tydzień :]

tenor.gif

Opublikowano

Zobaczymy czy wasza współpraca się opłaci gdzie na serwerze lourta zagra +/- 200 graczy a tutaj kilka razy tyle, bo chyba nie uważasz że ludzie po raz kolejny zaufają człowiekowi który zrobił ich kilka razy w chooya ? Po składzie administracji wole zagrać na serwerze Burn'a, nawet jeśli nie odda tych sm'ów. Ravenowi a'ka Lourtowi już nie zaufam.

Administracja serwera Grayst.pl na forum napisała, że Lourt aka Raven zaufał zbyt wielu osobom przez co serwer padł. Więc widocznie sam nie wie co piszę..

TY jebany ciulu marny grajku

Od Forgame trzy chuje w lewo boś nie godznien wystukiwać na swej zjebanej klawiaturce tej nazwy jebana cioto.

Nie grasz na serwerze Revolution? To - WYPIERDALAJ !!

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Oj, brak 2 zdań i kolega się już bulwersuje. Wiesz gdyby mi zależało na tym co piszesz i chciałbym coś z tego wywnioskować być może czytałbym ze zrozumieniem. Jednak nigdy nie siedziałem na zapowiedziach serwerów, które mnie nie interesowały i nie starałem się przekonać tamtejszych graczy by z niego zrezygnowali. To nas przyjacielu różni, więc zanim napiszesz do mnie kolejny raz bym poszedł do szkoły i się uczył, to Ty naucz się tego, że nie warto jest pisać rzeczy, namawiać ludzi do złego. Żyjemy w wolnym kraju, jeżeli ludzię mają tutaj zamiar grać to powinieneś to uszanować i wypierdalać stąd za przeproszeniem. A nie ciągle zasypywać nas twoimi bezsensownymi tekstami, które bynajmniej dla mnie gówno znaczą.

Właśnie gdybyś czytał moje wcześniejsze posty to byś widział ze w dwóch albo trzech z nich napisałem że jestem neutralny do obydwóch serwerów. Ale właśnie przez takich jak Ty przypadków dziurawego kondona coraz bardziej przekonuje sie do tamtego serwera, twoje wcześniejsze posty pokazywały nam jeden kierunek żeby spojrzeć na Burna jak na Boga a na Lourta jak na złodzieja. Moja dalsza dyskusja z tobą nie będzie trwała, ponieważ nie bede tracił czasu, ktory siedział w tym temacie cały dzien, kiedy bym nie wszedł na ten temat to czytałem jakiś twoj nowy post. Wyjdz na dwór, przewietrz sie, przeczytaj wczystkie moje i twoje posty, bo te siedzenie 24/7 przed komputerem nie wychodzi Ci na dobre

Opublikowano

Dofkładnie, znam sytuacje i Admini revolutiona zajeba*li pliki LOURTOWI

PRAWDZIWY SERWER LOURTA WSYTARTUJE POD NAZWA ALMANTIA.PL WKRTOCE I BEDZIE POD PATRONATEM FORGAME.PL

a SERWER REVOLUTION TO PODROBA NA KRADZIONYCH PLIKACH LOURTA, SAMI ZOABCYZCIE ZE NA TYM SERWIE NZOW BEDZI EAVI PRZEZ SPONSORA I PRZEZ NOWEGO TECHNIKA. A SPONSOR ZNOWU KASE WEZMIEI BEDZIE SIE Z WAS SMIAL,

JESLI CHCECIE POGRAC DOBRZE ZAGRAJCIE NA SEWER LOURTA, MACIE O NIM ZLA OPINIE ZE ON KASE BEIRZE I UCIEKA Z SERWEREM, MYLICIE SIE, KASE BRAL SPONSOR A JEMU PLAICL MARNE GROSZE, ZA PLIKI GRAYTSA NIC MU NIE ZAPLACIL I WYJEBA* GO Z TEAMU

Opublikowano

Ja chciałbym zobaczyć serwer Lourta, który albo będzie na niektórych plikach Graysta, albo cud się stanie i stworzą dobry serwer w tydzień :]

Serwer będzie stał bo to będzie Lourta serwer z zabezpieczeniami ForGame. A ForGame zabepieczy tak że laga nie będzie. I pewnie dopilnują tego aby Revolution nie wystartował.

11573538277329494069.gif

Opublikowano

Serwer będzie stał bo to będzie Lourta serwer z zabezpieczeniami ForGame. A ForGame zabepieczy tak że laga nie będzie. I pewnie dopilnują tego aby Revolution nie wystartował.

Dobrze wyjdź już bo w tym momencie pokazujesz, że ForGame to zwykła banda ludzi, którzy zrobią wszystko by innym zaszkodzić. Jak cały ten popierdolony kraj. A teraz wyjdź , bo się domagasz powoli syfu na tym twoim pro-elo-kozackim serwerze, a raczej na jego zapowiedzi. Idźcie pograjcie z kolegom od " szmat " 12 letnij na serwerze Lourta, będzie nam o wiele wygodniej.

Co do mojej skromnej osoby, nie napiszę już nic.

Serwer Lourta zawsze pokazywał nam tylko i wyłącznie upadki. Wielki zbieg okoliczności, że Lourt od razu po tej zapowiedzi zmienij zdanie, mimo że pisał wcześniej zupełnie coś innego. Jeżeli serwer Lourta nie wystartuje, padnie itp. to ludzię przyjdą tutaj. Jeżeli ten serwer nie będzie dobry i padnie, ludzię przejdą tam. Tak to będzie wyglądać, więc po co te spory? Tak będzie w 100% więc temat można zakończyć.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Maksymalny poziom 120

Maksymalne punkty statusu 95

Serwer : Medium

Raty :

Exp 15x

Drop 10x

Drop Yang 10x

System ulepszeń :

Zbroje

Stal -> Szmaragd(81-90lvl) -> Hwang(90lvl) -> Srebrny Hwang(101-110lvl) -> Złoty Hwang(111-120lvl)

Bronie

Standardowe Epickie jak na metin2.pl + Bronie od 91lvl'a do 100lvl'a rodem z oldschoolowego CSyt2

Biżuteria

Biżuteria z niebiańskich łeż -> Biżuteria Boga Smoków (101-110lvl)

Ulepszacze:

Na epickie itemy + do epickich itemów +7/8/9

System ulepszeń może ulec zmianie.

Skille na P będzie można otrzymać dropiąc specjalny kamień tęczowy lub wbijać jeden po drugim kamień duchowy.

Co do nowych map, owych nie udostępniamy pozostaję Grota v1 od 85lvl'a i Grota v2 od 105lvl'a

(Chcemy pozostać przy starym metinie, a nie kolorować go ch*j wie jakimi kredkami)

Questy. Hmm otóż są one wzorowane na globalnym metinie + odpowiednio zaedytowane.

Być może zostanie dodany system kostiumów.

Dobra kurwa trzeba wkoncu coś napisac bo widze syf sie dzieje .. Zajebaliscie te pliki ( nie do konca ale sponsor zajebał pliki bo nie robił ich a sobie je zatrzymał .. wiecie o co chodzi ) Zajebliscie scriny z prezentacji graysta i robicie nawet sie pajacu nie chce ci sie edytowac prezentacji .. bronie do 150 lvl .. w prezentacji a 120 lvl max ? Maja byc bronie z csyt2 nie wiem jakie tam byly bronie bo tam nie grałem i chce je zobaczyc wiec edytucje ta prezke zlodzieje .. Piszecie ze "slafffni" ludzie z mpc robia ten serwer wiec jakiś dobry napewno serwer .. gowno prawda pamietacie ostatni serwer bobikow z MPC co padł bo 2 dniach ? niedośc ze duzo bugow bylo .. to nawet dossow nie wytrzymali ..

Nawet troche sie nie postaraliscie .. nawet zasranej prezki wam sie bobixy nie chcialo edytowac tylko kopiuj wklej i jakis napic jebli revolution i wielcy serwer mejkery...

Zalosni jestescie i tyle juz wole na grayste v3 pojsc Almantia.pl < niz na tego waszego revolution .. : )

Opublikowano

Proszę bardzo tak wyglądała baza przed startem 2 edycji serwera grayst.pl, waszych kofffanych złodzieji :

Stan z 29.01.13r

2af0cuc.png

Opublikowano

Jeśli Lourt nie zezwolił na wykorzystanie plików to sory ale tak się nie robi ale nie mi to oceniać ale tak się nie robi

Problem jest taki, że Lourt na początku "życzył powodzenia" Revolution'owi zanim go do ForGame wzięli i to, że "zabrali" jego pliki w ogóle go nie obchodziło.

Opublikowano

Maksymalny poziom 120

Raty :

Exp 15x

Drop 10x

Drop Yang 10x

System ulepszeń :

Zbroje

Stal -> Szmaragd(81-90lvl) -> Hwang(90lvl) -> Srebrny Hwang(101-110lvl) -> Złoty Hwang(111-120lvl)

Bronie

Standardowe Epickie jak na metin2.pl + Bronie od 91lvl'a do 100lvl'a rodem z oldschoolowego CSyt2

Biżuteria

Ulepszacze:

Skille na P będzie można otrzymać dropiąc specjalny kamień tęczowy lub wbijać jeden po drugim kamień duchowy.

Co do nowych map, owych nie udostępniamy pozostaję Grota v1 od 85lvl'a i Grota v2 od 105lvl'a

(Chcemy pozostać przy starym metinie, a nie kolorować go ch*j wie jakimi kredkami)

Questy. Hmm otóż są one wzorowane na globalnym metinie + odpowiednio zaedytowane.

Dobra kurwa trzeba wkoncu coś napisac bo widze syf sie dzieje .. Zajebaliscie te pliki ( nie do konca ale sponsor zajebał pliki bo nie robił ich a sobie je zatrzymał .. wiecie o co chodzi ) Zajebliscie scriny z prezentacji graysta i robicie nawet sie pajacu nie chce ci sie edytowac prezentacji .. bronie do 150 lvl .. w prezentacji a 120 lvl max ? Maja byc bronie z csyt2 nie wiem jakie tam byly bronie bo tam nie grałem i chce je zobaczyc wiec edytucje ta prezke zlodzieje .. Piszecie ze "slafffni" ludzie z mpc robia ten serwer wiec jakiś dobry napewno serwer .. gowno prawda pamietacie ostatni serwer bobikow z MPC co padł bo 2 dniach ? niedośc ze duzo bugow bylo .. to nawet dossow nie wytrzymali ..

Nawet troche sie nie postaraliscie .. nawet zasranej prezki wam sie bobixy nie chcialo edytowac tylko kopiuj wklej i jakis napic jebli revolution i wielcy serwer mejkery...

Zalosni jestescie i tyle juz wole na grayste v3 pojsc Almantia.pl < niz na tego waszego revolution .. : )

Leci dzisiaj coś ciekawego w tv?

Opublikowano

Maksymalny poziom 120

Raty :

Exp 15x

Drop 10x

Drop Yang 10x

System ulepszeń :

Zbroje

Bronie

Biżuteria

Ulepszacze:

TO WYPIERDALAJ !!!!!!!!!!!

Opublikowano

Vide, ale to jeden wniosek jest z tego Lourt sam sobie serwer niszczył od środka, ile razy mamy wam to pisać? Albo on sam sprzedawał navicata, nie wiadomo, ale macie dowód.

Opublikowano

Vide, ale to jeden wniosek jest z tego Lourt sam sobie serwer niszczył od środka, ile razy mamy wam to pisać? Albo on sam sprzedawał navicata, nie wiadomo, ale macie dowód.

Mnie to nie obchodzi czy sellał czy nie jeśli robił tak to był to błąd bo dla 100zl sie nie opłaca Ogólnie powodzenia z startem.

Wiem kto jest swój, a kto zwykły pedał
Intel Xeon E5 1650 v2 16GB Ram 1 TB SSD 2x D500 3GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...