Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Matesh, nie będę już nic pisał Tobie, bo jesteście zabawni bardzo, mówisz nam, że nie będziesz się mieszał, a tutaj takie cyrki. Nic nie zdziałasz takim syfem, który tworzysz ewentualnie bana.

Nasz serwer dla kasy? A kto nie oddaje SM? Tylko znowu otwiera 5 serwer. Wasz super serwer Albator padł, bo trzeba zrobić miejsce dla nowego dzieła Lourta.

Nie mam zamiaru już odpisywać na Twój syf, który tworzysz, bo jest to przekomiczne.

Dlaczego nie poruszymy tematu Lourta?

Mianowicie napisał :

"Przy okazji, umywamy ręce od jakichkolwiek projektów z naszymi plikami. To co teraz z nimi ludzie zrobią, to ich sprawa. Być może ktoś zrobi z nich lepszy pożytek?"

Cytat z forum. Więc o, co przyjęli go do nowego Team i od razu problem się zrobił?

Jeden wał kto pisał? Byliście czy jesteście teamem, więc wiadomość poszła offcjalna.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA BYM WCZESNIEj WYSTARTOWAL zeby 2 takie same servy w ten sam dzien nie wystartowaly i zeby debil lourt stracił graczy(w ogole kto pojdzie na jego gowno pzdr:)

Opublikowano

Jest to tylko zapowiedź, nowa grafika ( zdjęcia ) będą już w pełnej prezentacji serwera. Poza tym rozumiem Was, ale serwer będzie się opierał na poprzednim ich dziele, także nie ma sensu tworzenia nowego, tak pomyśleliśmy. Tomek nie wziął kasy za Paradisa Tiliana, znowu go wkręcacie i za złodzieja uważacie?

Wyruchał ponad 1k graczy teraz, nie wiem ile osób grało na jego poprzednich serwerach.

Ale non stop zamykał je. Nie chodzi nawet już o kasę, lecz to co robił z serwerami swoimi.

Nawet ja się dałem nabrać przy Grayst.pl, a tyle osób pisało, że to właśnie Lourt, nie mam zamiaru już Wam odpisywać.

Patrzcie lepiej swojego Albatora, który dziwnym trafem Wam padł na kradzionych plikach z DR2.

Opublikowano

Albo wam się już mylą wersje albo jak wy to mówicie 3 razy oje*ał go ten sam sponsor, to niezły z Lourta deb.il że koleś go 3 razy oje,bal a ten dalej dla niego tworzył hHAHAHAH

No neistety Lout dał sie wykrpzystac, po czesci to tez jego wina, ale postawcie sie na jego miejscu, szkoda chlopaka

36503585711403155839.jpg

ForGame.pl Serwerownia Gier i TS3

Opublikowano

Wiedzą, i jakoś dalej grają na jego serwerach. I wcale nie dziwie się, bo jego serwery były/są ciekawe <m.in. Paradise i Grayst, bo tylko na nich grałam>.

Nie wiem jak to było z Tilianem, słyszałam tylko plotki. Nigdy nie dowiemy się jak naprawdę było.

Wiem tyle, że Lourt i Trusiak nie są chciwi/łasi na pieniądze. Bo by zrobili priva "medium" podchodzącego pod hard`a.

Na Waszym miejscu <obu stron> skupiłabym się na reklamie serwera oraz zabezpieczeniach, zachęceniu graczy, itp., niż na wzajemnym bluzganiu.

Bo tym tylko zniechęcacie do grania ;p

Ostatnie zdania mądre, ale czy ma najeżdżamy na nich? Oni po nas jadą po całości, a my mamy bezczynnie siedzieć? Bez przesady. Gdyby nie byli łasi na pieniądze to by oddali SM i nie zamykali swoich poprzednich serwerów, jakież to proste.

Opublikowano

Burn lub Sh4ke, napiszcie czy będzie ta wieża wygnańców.

Bo jak pisali wcześniej będzie to jakieś urozmaicenie na 75+lv.

P.S:Na pewno wbije na Revolution, a hejterzy idzcie na almantie która po 1 dniu padnie ;]

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

kto otworzyl ten temat? Ja nic nie mowie ale wy idzcie na odwyk od metina2.. Zaraz moze do sadu pujda bo ktos niby kradnie zmodifikowany kod ymira....

@karol80 bez jaj "hejt wars : 2 strony ". Oni tak szybko hejtuja ze jak zaraz znow ktos zamknie temat to jeszcze po tym 2 strony postow przybedzie

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Powiem Wam tak,.. ja Tu widzę tylko jednego pokrzywdzonego i tyle... mianowicie Lourta...

Zaufał złym ludziom zachłannym na kasę... Dobry chłopak, ale prawie każdy go wychujał... Może z czasem się pozna...

Opublikowano

Do piątku jak się tak będziecie hejtować jak dziś to wbijecie 100 stron w samej zapowiedzi ;D

Serwer zawalisty, zobaczymy co wyniknie w piatek.

Oby nie było luk i by było dobre odbijanie ddosow

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

wieza wygnancow itp beda dodawane pozniej poniewaz burn nie chce dawac wszystkiego na raz bo pozniej bedziecie pisac ze nic nie dodaja

Dobra, ale co to za sens dodać wieze potem jak Ci gracze co graja od startu będą mieli 100lv+ i będą juz na katakumby chodzić, a nie na WW?

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Powiem Wam tak,.. ja Tu widzę tylko jednego pokrzywdzonego i tyle... mianowicie Lourta...

Zaufał złym ludziom zachłannym na kasę... Dobry chłopak, ale prawie każdy go wychujał... Może z czasem się pozna...

Ta i niby wierzysz w te wszystkie bajki? Do tej przemowy, która była na stronie graysta to musiał chyba jakiegoś mówce zatrudnić.

Opublikowano

Mialy byc wieczorem odpowiedzi na te pytania, wywiążecie się?

Prosze o dopisanie tam bugu jaki był na katakumbach że na piętrze z labiryntem żadne tp nie działało , a Raven tego nie naprawił.

Technik Serwera

22701792899122533911.gif

Opublikowano

Jedno wielkie przedstawienie, nie ma nawet co dyskutować. Zwolennicy Lourt'a pójdą na jego serwer, a przeciwnicy na Revolution.

Ja swoje przemyślenie zostawię dla siebie, bo znów wybuchnie kolejna "wielka" kłótnia.

Powodzenia przy starcie.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Sh4ke, tylko winny się tłumaczy. Wdając się w głupie pyskówki możecie tylko stracić, każdy ma swój rozum i tak czy owak pójdzie tam gdzie uzna za słuszne, a nie tma gdzie Ty czy Lourt mu polecicie.

Opublikowano

Właśnie udostępniliśmy Wam nowe zdjęcie na Fb, jeżeli ktoś by nie widział, proszę oto one :

2vci5vd.png

Jest to obraz do tła logowania, który zostanie użyty w naszym cliencie.

Zapraszamy was serdecznie do śledzenia naszego fanpage, aby być na bieżąco.

Opublikowano

Dodam coś dot. bs.

Przecież ta skrzynka to żadne zabezpieczenie. I tak można sobie bsa zostawić, przecież można ustawić autoklikacza np na ''tak'', a w końcu trafi się takie zadanie, że będzie ''tak''. Na grayst.pl 95% (może więcej) korzystało z bs.

Taaak 1000 graczy +/- pójdzie tu, a 500graczy +/- pójdzie do Lourta. A po tygodniu (może mniej) 80% graczy od Lourta przyjdzie tu. Więc nie wiem po uja się kłócić.

Opublikowano

UP:

Czy tak czy srak na każde ''zapezpieczenie'' jest obejście więc kwestię BS'a zostawmy..

After Life.

Opublikowano

Ją jestem za tym, żeby zamknąć tematu do środy lub czwartku, bo inaczej do tego czasu będzie tu tyle spamu, że jakby się przeczytalo od początku do końca, to by całe popołudnie minęło...

tenor.gif

Opublikowano

Czy SM'y zostaną mi oddane na podstawie 4x potwierdzen przelewu (4x 25, tak jak na grayscie zakupilem) w pdf'ie z oryginalnej strony banku? Niestety e-maile z kodami usunąłem na poczcie, a zapisane kody w oknach zatwierdzenia vipa na stronie grayst.pl mogłbym odzyskać, lecz strona jest wyłaczona częsciowo.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Edytowałem prezentację - zmniejszamy expa, aby nie było spamu, zapraszamy na naszego fanpage na FB, aby być na bieżąco.

Opublikowano

Ludzie ale wy narzekacie przecież ten cały Grayst to złodzieje, zobaczcie ile ludzi wydało kasy na SM i co, dupa nawet im tego nie zwrócą.

Złodzieje i tyle, wy też macie kare żeby na starcie nie wydawać kasy na IS.

Opublikowano

Ludzie ale wy narzekacie przecież ten cały Grayst to złodzieje, zobaczcie ile ludzi wydało kasy na SM i co, dupa nawet im tego nie zwrócą.

Złodzieje i tyle, wy też macie kare żeby na starcie nie wydawać kasy na IS.

Człowieku wróć do innych postów i zobacz, co tam jest napisane w sprawie sm.

37143810364250485063.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...