Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślicie, ze Lourt pozwoli aby stal serwer na Jego plikach, ktore zostaly mu skradzione ? Pomyslcie dobrze. Robiliscie cos wiele miesiecy, meczyliscie sie po czym ktos to zabiera i zarabia na Tym..

Nawet jak ten revolution wstanie to dlugo sie nie utrzyma z przyczyn oczywistych.

Idąc dalej, administracja revolutiona napisala ze beda wymagac kod, aby odzyskac smy, a jak wiadomo wiekszosc ludzi usuwa smsy + kod za przelew nigdzie nie byl wysylany tylko pokazany jednorazowo. Wiec to powoduje ze ponad 50% ludzi nie odzyska swoich sm-ow. Marginesem mowiac Lourt po 1 resecie nie wymagal jakich kolwiek kodow.

Lourt prawdopodobnie nie dostal nawet zlotowki, bo jak wiadomo, najpierw trzeba oplacic dedyka i ludzi a potem mozna liczyc na zysk.

Wiec kto Tu jest prawdziwym zlodziejem?;>

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Myślicie, ze Lourt pozwoli aby stal serwer na Jego plikach, ktore zostaly mu skradzione ? Pomyslcie dobrze. Robiliscie cos wiele miesiecy, meczyliscie sie po czym ktos to zabiera i zarabia na Tym..

Nawet jak ten revolution wstanie to dlugo sie nie utrzyma z przyczyn oczywistych.

Idąc dalej, administracja revolutiona napisala ze beda wymagac kod, aby odzyskac smy, a jak wiadomo wiekszosc ludzi usuwa smsy + kod za przelew nigdzie nie byl wysylany tylko pokazany jednorazowo. Wiec to powoduje ze ponad 50% ludzi nie odzyska swoich sm-ow. Marginesem mowiac Lourt po 1 resecie nie wymagal jakich kolwiek kodow.

Lourt prawdopodobnie nie dostal nawet zlotowki, bo jak wiadomo, najpierw trzeba oplacic dedyka i ludzi a potem mozna liczyc na zysk.

Nie wiem na jakiej zasadzie będziemy, to oddawać ponieważ czekam na Tomka i albo on odda wszystkim, albo będzie trzeba podać kod. Jeżeli chodzi o przelew to wystarczy wiadomość z Mail i nr konta.

logoopm.png

Opublikowano

Problem jest taki, że Lourt na początku "życzył powodzenia" Revolution'owi zanim go do ForGame wzięli i to, że "zabrali" jego pliki w ogóle go nie obchodziło.

Masz pan odpowiedź.

Opublikowano

Nie wiem na jakiej zasadzie będziemy, to oddawać ponieważ czekam na Tomka i albo on odda wszystkim, albo będzie trzeba podać kod. Jeżeli chodzi o przelew to wystarczy wiadomość z Mail i nr konta.

Revolution - Serwer Tworzony z pasja .. taka pasja ze nawet wam sie pizdy nie chce ruszyc i ssow z nowymi broniami/zbrojami wrzucic .. pozdro

Pazerni na kase

Opublikowano

Zauwazcie juz jest okolo 10 tysiecy wyswietlen wiec .... graczy malo nie bedzie a ktorym sie nie podoba to jedno słowo - WYPIERDALAĆ !

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

lourt napisał że póki co robi sobie długą przerwę w tym czasie musi zająć się uzupełnieniem swojej wiedzy o zabezpieczenia, z tego co mu wiadomo ktoś jest w posiadaniu jego plików i jak napisał "może i to dobrze bo zrobią z tego lepszy użytek..."

nagle ktoś poczuł możliwość zarobienia zaproponował laurtowi współprace i nagła zmiana.

Moim zdaniem ta paromiesięczna przerwa w stawianiu serwera by mu się na prawdę przydała....

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Każdy dobrze wie, że almantia niewypali, ale nie róbmy z tego takiego spamu. To temat o revolution a nie o almanti. Jeżeli zwalczycie ataki DDoS i nie będzie bugów to serwer ruszy pełną parą i będzie dużo osób o czym świadczy to, że temat przegląda 120 osób.

Minus.png
Opublikowano

Każdy dobrze wie, że almantia niewypali, ale nie róbmy z tego takiego spamu. To temat o revolution a nie o almanti. Jeżeli zwalczycie ataki DDoS i nie będzie bugów to serwer ruszy pełną parą i będzie dużo osób o czym świadczy to, że temat przegląda 120 osób.

I do tego 10 tysiecy wyswietlen wiec... sami wiecie

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że można używać moich plików. Serwer niszczy kilka miesięcy mojej pracy, więc z wystartowaniem nie będzie miał łatwo.

//nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

hahaha kurwa rozjebales mnie tym nie pisales jestes taki pewny ? a kto napisal ze nie obchodzi go co kto zrobi z plikami i ma nadzieje ze wykorzysta je lepiej niz my ? Papież ????? ...

1365698635-U816738.jpg

Opublikowano

Ludzie kurwa ja was nie pojmuje... PRZECIEŻ SAM LOURT NAPISAŁ DO CHUJA ,ŻE MOŻNA Z TYMI PLIKAMI ROBIĆ CO SIĘ CHCĘ!!!!!!!!!!!

Dokładnie , było takie info na stronie , jak tamto gówno padło , wiec o chuj Wam chodzi pajace z tymi kradzionymi plikami.

Opublikowano

85 użytkowników, 12 gości, 1 anonimowych na dzień dzisiejszy.. więc ludzi na pewno będzie.. jak wszystko pójdzie dobrze to będzie 1500+ graczy..Pliki nie są kradzione jak to niektórzy piszą.. Lourt udostępnił je sam, więc o co chodzi..

A teraz dlaczego lourt stawia serwer w ten sam dzień?- żeby ten nie miał tylu graczy.. to prawda że serwer gdzie był lourt był fajny itp. ale było minęło, ja czekam na ten tutaj. Tylko trzeba dobrze zabezpieczyć go i na dobrą maszynę dać..

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że można używać moich plików. Serwer niszczy kilka miesięcy mojej pracy, więc z wystartowaniem nie będzie miał łatwo.

Ty już pokazałeś Lourt co potrafisz rozwalając 3 serwery, nie potrafisz prowadzić serwerów i nigdy tego nie będziesz potrafił więc wyjdź ziomeczku ;]

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

dlaczego tego tematu nie zamkniecie ?!! przeciez tu sam spamm i hejt od wczoraj nabili 12 stron widać jaka tu sprawiedliwość wobec innych userów

no ale coz przeciez Sh4ke jest modem to jemu wszystko wolno eh

chyba trzeba to zgłosić do Admina bo tak nie może byc Globale nic sobie z tego nie robia a przeciez widac jaki tu spam i hejt

//nieregulaminowa sygnatura - gif

//BR3ND

Opublikowano

]

Pisałeś w tym jak się ujawniasz jako Lourt i wtedy powiedziałeś że udostępniasz pliki i może ktoś zrobi z nich lepszy pożytek

Nie ośmieszaj się

Ogar naprawdę macie sklerozę żeby zapomnieć co pisaliście w 1 dzień ??

@Down to właśnie napisałeś jak się z tego wytłumaczysz Raven?

Opublikowano

O M G ale cyrk ,kurwa takie cos tylko w polsce ,stawiasz serwer to 90%to zabezpieczenie przeciw konkurencji i heterow...

Ps .jak chce ktos zagrac w metina na epvpers sa lepsze serwery niz w pl.

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nie o to chodzi, dlaczego ma zamykać, niech da super spamerom, 3 dni odpoczynku i tyle. Nie będzie tyle spamu, poza tym dlaczego Lourt teraz się wypierasz tego co napisałeś !? Nagrody są zapewne rozdawane na bieżąco.

Opublikowano

mogliście dać wcześniej do piątku to jeszcze wyjdą inne privy i ludzie pójdą na nie a wy nie będziecie miec graczy.

Opublikowano

Za duży tu jest spam.

Cls do odwołania.

//Otwieram ponownie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Polecam wam zmienić to logo, bo jest nieaktualne.

Ja mam aktualna wersje waszego loga (nawet jest w png):

2ut1btz.jpg

Również pozwoliliśmy sobie z znajomym stworzyć piękna sygnaturę dla graczy, mamy nadzieje, że wam się spodoba.

oodvc.jpg

Jeżeli chcecie otrzymać 99999 SM na start serwera Revolution. To wystarczy, że ustawicie sobie tą sygnaturkę i pod nią napiszecie swój nick jaki będziecie mieć na serwerze Revolution.

Jeżeli serwer wystartuje w co wątpię, to otrzymacie obiecane 99999 SM, tuż przed jego upadkiem.

Team serwera to banda złodziei, ale my wiemy co z nimi zrobić...

Żeby nie było, że to spam, to wyrażę opinie na temat serwera i prezentacji.

Prezentacja jest bardzo dobra (szkoda, że skopiowana).

Serwer także zapowiada się super (szkoda, że kradzione pliki).

Serwer i prezentacja jest świetna, niestety ogółem wszystko jest kradzione, a więc nie polecam serwera.

2w4gxes.jpg

Opublikowano

@@@ UP = HAHAHHAHA ŻARTOWNIŚ HAHAHAH ALE SIĘ UŚMIAŁEM HAHAHAHA < Aż się posikałem hahahah

Zapraszam do oceniania i subowania :). Masz ciekawy serwer i chcesz z niego seriie let's play? PISZ PW :)

Opublikowano

Polecam wam zmienić to logo, bo jest nieaktualne.

Ja mam aktualna wersje waszego loga (nawet jest w png):

2ut1btz.jpg

Również pozwoliliśmy sobie z znajomym stworzyć piękna sygnaturę dla graczy, mamy nadzieje, że wam się spodoba.

oodvc.jpg

Jeżeli chcecie otrzymać 99999 SM na start serwera Revolution. To wystarczy, że ustawicie sobie tą sygnaturkę i pod nią napiszecie swój nick jaki będziecie mieć na serwerze Revolution.

Jeżeli serwer wystartuje w co wątpię, to otrzymacie obiecane 99999 SM, tuż przed jego upadkiem.

Team serwera to banda złodziei, ale my wiemy co z nimi zrobić...

Żeby nie było, że to spam, to wyrażę opinie na temat serwera i prezentacji.

Prezentacja jest bardzo dobra (szkoda, że skopiowana)

Serwer także zapowiada się super (szkoda, że kradzione pliki)

W dupie byłeś, gówno widziałeś.

Człowieku zmień ton, bo nic się nie orientujesz, a oceniasz "książkę po okładce".

Jak jesteś cwaniak taki, to wybul na maszynę z tysiaczka, zrób pliki i zbierz w 2 dni 11k wyświetleń w temacie.

Życzę powodzenia.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Ten tekst co byl na www pisał scare, naw

et go nie czytalem, procz ujawnienia nickow. Zycze upadku, fajny prezent jest w plikach.

//nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...