Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Revolution

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zgadzam sie do wszystkiego, ale fryzy w is niech zostana, ale niech naprawia , zeby dawaly 10 ludzi .

dam ci plusa, ale limit mam skonczony.

ps ; troche dziwne, zabezpieczenie serwera zajmie wam tydzien lub ponad?

Przygotowanie całości - strona/ts3 już troszkę zajmuję po co się spieszyć ? Lepiej dopracować wszystko i zapiąć na ostatni guzik niż potem wysłuchiwać żali graczy oraz żałować tego.

• Odpowiedzi 830
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na setao spoko ogarniesz ale na ZInach BM'em wątpię.

Bez powodu nie piszą, że BM jest ciężką profesją do EXPA. Pomęczy się takowa osoba, a potem Body i tak wysiada. Tak została zrobiona gra, nie warto tego zmieniać.

sygnaturabyy.jpg

Opublikowano

Przepraszam. Teraz dokładnie przeczytałem prezentacje. Nie dojść, że prawie cała skopiowana, to nie ma jeszcze w niej informacji, że jest na plikach Grayst, które zostały udostępnione po upadku serwera, a wy postanawiacie przenieść tamtejszą zabawę i atmosferę w waszej odsłonie. Zamiast tego piszecie, że tworzony z pasją, a gówno zrobiliście. Dla mnie jest to po prostu żałosne. Osobiście nie zagram, bo takie coś mnie nie kręci, tylko od razu zraża, ale tym którym to nie przeszkadza, to proponuję zagrać, bo grayst bardzo dobry był, lecz miał na celu tylko kasę ze strony administracji.

i kolejny burak jak by chcieli kase zarobic to by nie stawiali serwera na 2 dni tylko na dluzej co za idioci...
Opublikowano

Jeszcze raz ponawiam pytanie skąd są zmianki na tym serwie?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

AV1 - Te początkowe sptoy, z tymi jebanymi rybami usunice i dajcie tam big GOLEMY

powiekszcie spoty w AV1 W AV2, NA GRAYST TO BYLO JUZ PORUSZANE..

Opublikowano

@up dobrze mowi zmniejszcie expa tak od 115 jak zrobili to na grayscie reszte zostawcie bez zmian tylko pousuwajcie bugi

Opublikowano

Po raz 3 pytam jak zmianki? Jakieś skrzynki, npc czy jak?

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Nowicjusz
Opublikowano

ponoć team graysta nie chcial sprzedawać plików, wiec radze wam ludzie uwazać, to może być ten sam team tylko inne ksywki, i znowu was ojebia po 3 dniach, H@H@

stary wyjadacz.

Opublikowano

Po raz enty już piszę, że nie jesteśmy ekipą Lourta i przydupasy. Ile razy mam to pisać ? Nie chce mi się już odpisywać nie wierzysz napisz PW, podam IP ts3 i pogadamy sobie. Hejtować każdy potrafi nie znając nawet faktów, a to jest najgorsze.

Opublikowano

A nie czasem 10kk 100 zmianek i czy każda zmianka ma inne id czy takie same?

Co ty na te zmianki sie tak uparłeś , raz kupisz skrzynie to ją masz na stałe , możesz ją otwierać kiedy chcesz i kupować zmianki kiedy chcesz 100 zmianek =1kk i tam można też mniej kupić szt.

`Człowiek jest wielki nie przez to , co posiada , lecz przez to kim jest , nie przez to , co ma , lecz przez to , czym dzieli się z innymi . <3 !

Opublikowano

Mi się wydaje że Grayst był kurą znoszącą złote jaja Wpierw zarobili na Is A teraz na plikach... Szkoda że prawdziwi twórcy nie pracują na plikach serwerowych tylko na 100% je sprzedali... Bo jakie ataki itp były jak praktycznie jechali na tej samej bazie danych znaczy te same konta były od chyba beta testów lub od startu wiec na pewno to była wielka manipulacja. A teraz co niby nowi Admini itp może i długo serwer bedzie stał ale wielu graczy zawsze bedzie miało niedosyt że gra na nie zbyt uczciwym serwerze...

mrchomik.png
Opublikowano

O zarobili na grays teraz zrobili inną nazwe serwa i znów chcą zarobić pare groszy za is od dzieci. Pozdrawiam ten serw.

Chciałem coś tu wstawić ale mi się nie chce...

Opublikowano

Chyba wszyscy wiedzą, że serwer jest na ich plikach, nie zostały udostępnione... Nic nie zrobiliśmy, a masa bugów poprawionych, pisałem już, że to tylko zapowiedź, a nie prezentacja

końcowa. Nie wspomnę o oddanych monetach, a nic nie zarobiliśmy na grayst.pl

To dlaczego nie napisaliście, że z waszej strony wprowadzane poprawki i inne zmiany? To powinno być zamieszczone w zapowiedzi, żeby móc wszystko przekazać odbiorcy. Gdyby tak było, moje podejście zmieniło by się, bo bym miał jakiekolwiek informacje, a nie tylko skopiowaną prezentację. Nie każdemu chce się czytać komentarze, by dowiedzieć się jakichś konkretów, więc prosiłbym o umieszczenie ww. rzeczy. Z góry dziękuję

Opublikowano

Beka zajebali pliki dla Lourta.

Może i tak, ale przynajmniej dobry serwer będzie miał reaktywacje na jeszcze lepszy i to z lepszą ekipą.

1359796545-U215643.png

Opublikowano

Dlaczego nie czytasz innych postów, tylko piszesz wyssane z palca posty ? Gdybyś czytał, to byś wiedział, że nic nie ukradliśmy, oni nawet nie mieli swojego dedyka, więc z czym do ludu. Na prośbę dopisałem małe info o serwerze, aby już nie było głupich pytań.

Opublikowano

Bosh, next idiot... Pisałem już, że nie ukradliśmy druga sprawa jest taka, że pracujemy na tym samym dedyku.

Jeżeli to nie stary grayst to po co oddawać sm??????????

Ponieważ robię serwer, by poprawić reputację sponsorowi i mamy zamiar wraz z Nim oddać wszystkie SM.

logoopm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...